Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Her kadin farkli her dogumda farkli..dogururken kafa rahat olacak.. olacagina variyo nihayetinde ama psikolojidd cok onemli. Konu sahibine uzuldum acikcasi. Insallah hayirli
Haberini aliriz birazdan

Her kadin farkli her dogumda farkli..dogururken kafa rahat olacak.. olacagina variyo nihayetinde ama psikolojidd cok onemli. Konu sahibine uzuldum acikcasi. Insallah hayirli
Haberini aliriz birazdan
Eski konularına baktım,hem üzüldüm,hem de çok güçlü buldum kendisini.Bunu da aşacaktır hayırlısıyla.Bazen insan dibe vurmadan suyun yüzüne çıkamaz..
Eşi de düzelir inşallah...

Tatlım Allah kolaylık versin ve bebeğini sağ salim kucağına al inşallah. Eve gelince bırak bok içinde kalsın. Umrunda olmasin. Kimse seni ayiplamaz emin ol. Ayiplayacaklari tek kişi evde koca namına besledigin öküz. Dogumun lohusaligin gecsin sonra canina okursun.

ya konuyu yeni okudum. bilmiyorum beni hatırlıyor musun ama 3-4 konuna dahil olmuştum onlarda da hep belirttim sana üzüldüğümü. eşin çok anlayışsız bir insan, ya senin çocuğun olacak ve çocuğunun annesini üzdüğün konulara bakar mısın? gereksiz olduğunu düşünsen bile (ki bence konu sahibi gayet haklı) alttan alırsın. ne biliyim çok tuhaf burdan yazdıklarımız hiçbir şeyi değiştirmiyor sadece seni anlık tatmin ediyor o kadar... belki şuan doğumdasın, Allahım en hayırlısını versin senin için sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. bebiş gelirken babasına da biraz anlayış getirsin

Caninizin hic mi kiymeti yok ya,
Doguma girerken evim pis onu mu dusunucem.
Nasil bir kocaymis o da, allah akil fikir versib.
Hayirli dogumlar.
Gelen akrabalara da azicik aglanin yahu, dogumum zor gecti falan, bunun ustune daha dedikodu yapacaklarsa aman sizden irak olsunlar zaten.

bunların falan hevesle yapılması lazım ne bu genişlik ya Allahım kıyamam ben sana sen çok güçlü birisin, ailenle olanları da hatırlıyorum o zaman da söylemiştim altın gibi kalbin var. Allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle de senin..

Şuan muhtemelen doğumdasınız.
Sadece bebeğinize odaklanın.
Sorumsuz olan adamlar hiç değişmiyor.
Hayat sizin için evladınızla beraber güzellikler getirsin inşallah.

Ayrıca böyle konularda kendi hikayelerini destansı yazanlara çok şaşıyorum ya..
Konuya odaklanmak yerine kendilerini anlatmalarına.
Konu açın oradan yorum yapalım

Öyle akrabalar seyir için trübünde yerlerini alır her zaman goha,genç kızdır,beceriklidir "kızı kızken görme,gelinken gör"derler,evlenir,düzenlidir"gelini gelinken görme,çocuğu olunca gör"derler,çocukluyken dağılırsa,"biz demiştik"hala düzenliyse"yeni heves şimdi,ondan"derler,köklerine kibrit suyu...İnsan kendi rahatı sağlığı için temizliyor evini,yoksa hepsi .....dibine...

Ahaha valla ben o kadar umutsuz vakaydim ki simdi ay sen nasil cocuk bakiyorsun eve bakiyorsun diyorlar. Hatta komsumuz direk yuzume soyluyor cok sasirttin beni diye.

Ne saniyorlarsa, is basa dusunce heskes bir yolunu bulur. Sonucta kimse kimsenin evini temizlemiyor. Bugun pisse yarin temiz olur, bunun lafi edilir mi, hem de dogum gibi bir zamanda.

Konu sahibi yurtdisindayim yazdi. Genelde hem daha pahali, hem de iscilik daha kotu oluyor. Genelde turk isi temizlige gore cok ustunkoru yapiyorlar. O yuxden bir yardimci gelse bile konu sahibi begenmezdi diye dusunuyorum
haklı olabilirsin ama bende epey süredir ev ile ilgilenemiyorum bu bir süreç ne yazıkkı zor bir süreç Allah yardımcısı olsun

Yapılacak şey ya yardım,ya da susmaktır kesinlikle.Fakat"ben de bu,yollardan geçtim,bilirim zor"denilmiyor da"ohoo ben akşam doğurdum.sabah kalktım iş yaptım,evi temizledim,bir de pazara gittim geldim

Ah arkadasim ya,dolap ici temizligi olsa nolur sen doguma giderken? Dolapla beraber gitmeyeceksiniz ya. Bosver esinin akrabalari da o dolaba laf soylesin cok da fifi de gec. Hayirlisiyla kavus insallah cocuguna,uzun omurler dilerim

Yani maddi durumunuzu çok bilmiyorum ama böyle zamanda temizlikçi almayacaksanız paranıın anlamı ne? ya da ne zaman alacaksınız? Erkekten zorla temiz olmasını bekleyemezsiniz.Bunun kavgasını edip kutuplaşacağınıza adamdan tatlı dille parayı alın ve dilediğiniz gibi evinizi temizletin..Şikayet etmek yerine siyasi olun.Bu adam kavgayla yola gelmeyen birisi bu net..

Yardımcı tutun ne adamı bu altın ne siz strese girin ayrıca size hal hatır sorup yardım etmeyen ama dedikodu eden akrabayı eve Kabul etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…