Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Hıı, o hikayeler hiç bitmez,şehir efsanesi gibiKendileri anlatır,kendilerine hayran kalırlar.Yazık ya,senin yaptığın yemek nasıl geçiyor boğazından.Allah merhamet versin,ben genç kızken bile komşu gelinleri hamileyse yardımına koşardık,sevdiğin istediğin bir şey var mı diye sorardık.Sen şimdi bir şeyi düşünme,bebeğin sağlıkla al kucağına,o eşinden rovanş alacağın günler de gelecek.

Acikcasi bazi forum sayfalarindada okuyorum doguma giderken cam kapi dolap silmek falan..
Ben dusmusum canimin derdine
Gelecek olan akraba da beni dolabimi silmedim diye ayiplayacaksada bana ne yani.
Abartmayin su temizlik cam kapi silme isini
Dogum hamilelik zaten basli basina zor bir surec
Yaz hamileligi daha da zorken dolap kapi silip ne yapacaksin ?
Ayiplayan ayiplasin cokta fifi

Önceliğin bebek stres yapma temizlikçi çağır kayınvalideni çağır ve korkma bende çok korktum geçiyor o günler millet lohusa bir kadının evine gelecek evinin temizliğine bakmaya gelecekse hiç gelmesin takma kafanaaaa.

Hayat enerjin hiç çekilmesin,ona çok ihtiyacın olacak.Güçlü bir kadınmışsın buna sevindim.Bu günleri bir atlat,eşin adam oldu oldu,olmadı tutsun kendine bir wc,defolsun gitsin,sen kendini niye üzüyorsun,ona asla muhtaç değilsin,doğumunu bir yap,kuş gibi hafifleyeceksin zaten.

Niye alisverise gidiyorsun ,niye temizliyorsun birak kalsin .Yardimci bul yada oldugu gibi birak .
Bisure cocuk mikrop kapma ihtimali var gelmeyin de .
Bana yardim etmeyecekse kimseyi sokmam o eve

Birak daginik kalsin gelende olmasin bi zahmet dogumdan hemen sonra.. simdilik dogumuna odaklar sonrasini sonra dusunursun..hayirli dogumlar
Yakın olsa biz giderdik tontriko,ben beşiği kurardım 5 dkda,çocukların odalarını ben kurdum meraktan,eşim uyurken,bekleyememiştim yarını:))

Kendinizi neden bu kadar yıprattınız ki? Ütülenecekleri ayırın sadece kendinizin ve bebeğinkileri ütüleyin. Dolapta onun kıyafetlerinin olduğu bölüme dokunmayın. Yemeği sadece kendinize kadar yapıp yeyin davet dahi etmeyin. Temizliği de madem o oyun alıyor tek lüksü, e burdan bakınca sizin hiç lüksünüz yok o yüzden yardımcı bir kadın çağırın evi tertemiz yapın. Bir daha ondan bir bardak su istemeyin. O istersede yansa dahi siz de vermeyin. Sağlıkla bebeğiniz doğsun kendinizi toparlayın inşallah. Ondan sonra hâla böyle mi? Hiiiç düşünmeyin basın tekmeyi. Zaten siz yokken pislik içinde yok olur.

Yakın olsa biz giderdik tontriko,ben beşiği kurardım 5 dkda,çocukların odalarını ben kurdum meraktan,eşim uyurken,bekleyememiştim yarını:))
Olurdu valla.. yemeginide ben yapardim.sen besigi kur o tarz teknik isleri pek sevmem zaten:)) kumandanin pili ciksa takasim gelmez bazen dusun:))

şimdi hamilesin diye yumuşak olmaya çalışacağım.
sizin eviniz 1 odadan oluşuyor. bir de mutfak vardır ki eminim o da miniciktir.
her şeyi bu kadar abarttığın için mutsuz olabilirsin. tek oda ya hu.. daha önce de kayınvalidem temizlemiyor diye kızmıştın sanırım. illa birileri mi temizlesin??
1 saatte temizlenir. hadi şimdi yapamıyorsun 6 aylıkken falan cam duvar sildiysen gene temizdir. mutfağı da son ana kadar yapabilirsin.
belki de eşin senin bu dır dırın yüzünden tuvaletten çıkmıyordur.
hamilelik hastalık değil yani. önce bunu biz Türk kadınları anlamalı. ben gebeliğimin 40. haftasında yaptım temizliğimi. üstelik işe gidip geliyordum 36 haftalık olana kadar.
hatta oturup yemeklerimi yaparken sancım tuttu.
doğumun sabahına da misafir ağırladım. demem o ki doğum sıradan bir süreç.
akışına bırakın.
isim konusunda da tabi ki ikinizin de ortak kararı olmalı. madem bir isim sen koyacaksın diğerini de eşin koyabilir.
sanırım çok nazlısın ama bu kadar çıtkırıldım olmak zor yani

bırakın konuşsunlar
çocuğunuz doğunca da hiç toplayamayabilirsiniz hiç mi iç üzülmeyin
bebeğiniz ve sizin sağlığınız herşeyden önemli
Allah ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

O leş akrabaları kapımdan içeri sokmazdım. Ne demek hamile kadına geçmiş olsuna geliyorsun bi de arkadan dedikodu. Terbiyesiz insanlar. Ben olsam vallahi billahi açmam kapıyı. Aksini söyleyen olursa da bi cinnet herşeyi halleder. Sen doğumuna bebeğine odaklan. Temizlik nedir, olmazsa olmasın.
Eşin için yazacak kelime bulamadın. Allah akıl fikir, vicdan versin

Olurdu valla.. yemeginide ben yapardim.sen besigi kur o tarz teknik isleri pek sevmem zaten:)) kumandanin pili ciksa takasim gelmez bazen dusun:))
Komşu teyze anneme,bu erkek olacakmış nerdeyse derdi,fişten prizden de anlarım:)),ama adam böyle klozete sarılıp otursa oraya gömüp üstüne toprak atasım gelir,neyse ki doğumu yakın konu sahibinin,adam kaçacak yer arasın

Mükemmel Kadın olmak zorunda misiniz?
Ben olsam konuşanlara wcden çıkmayan kocaya fazla bile iyi kadınım der geçerdim.
Yemek yapma kendi karnını doyur yat.
Kocan da pis boğazı için wcden çıkar da mutfağa girer belki biraz.

3 saati bilemem ama esimin her gun sabahlari dus ve tuvalet ihtiyaci icin 1 saat harcadığını biliyorum :-D akşamları da yarım saat . Çok ilginç ki bekarken abim böyleydi tuvalet kavgası yapardık , evlendim kocam böyle . Benim de kaderim tuvalet sırası beklemekmiş napalim , allah başka dert vermesin ne diyeyim :)

Size de iyi sanslar diliyorum , hiç birşey düsünmeyin, herşey düzelir, hayatta çözümü olmayan hiç birşey yok !

Ne guzel ya.. hep icimdedir aslinda teknik seyler.. iste bu tarz basit seyler.. mesela araba lastigi degistirme tamiri filan..yetenegim yoktur belki:))

Konu sahibi girdi mi doguma acaba? Bu kizin annesi yaninda olsaydi boyle olmazdi. Valla kimsenin olmamasi cok zor: ( Allah yardimcisi olsun

Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. O tuvalete yapışasıca kocanıza da isim hakkını vermeyin lütfen ne münasebet hem böyle ilgisisiz hem isim beğenmiyor. Kendi doğumum geldi aklıma tamamen farklı sebeplerden banyoda ağlıyordum doğum yapmaya gideceğim akşam. Allah herşeyin güzelini nasip etsin size ve evladınıza.

Son düzenleme:
Amin,doğum normal birşey,niye abartıyorsun denmişte,kendi yaşadıklarımla konu sahibin korkutmayayım şimdi.Ama herkes bir değil,düşük tehlikesiyle geldi zannettiğim bir kadın,2 saat sonra bebek kucağında güle oynaya çıktı hastaneden,inşallah konu sahibi de en kolayını yaşar...

Güzelim bu adamin islerini yapma birak bit düşsün ustune. Odani ayir bebeginle sadece orayi mutfagi ve banyiyu temizle. Bunun camasirlari yikama çöp torbasına doldur kirliye attikca. Hic muhatap olma. Yani zor ayni evin icinde bunlari yapabilmen ama nasılsa sen soylensen de yapiosun die rahatsiz olmuo. Is basa düşmedikçe insan sorumluluk almaz.

Yanlış anlamayın beni ama ev meselesini çok abartıyorsunuz. Yani bende hamileyken yorulduğum oluyordu evet eşimden yardım istediğim çok oldu ama kendim de yaptım dolap da sildim cam bile sildim. O kadar da zor olmuyor. Sizinki psikolojşk yorgunluk olabilir belki ondan dolayı zor geliyor. Wc meselesini de abartmayın bazı erkekler uzun zaman geçiriyor wc de. İlk senin eşin değil çok duydum uzun süre wc de kalan erkek. Çok üstüne gidiyor gibisin tamam yardım etmeli sonuçta doğum yapıcaksın ama Fazla gibi geldi beklentilerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…