- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Sismankofte
-
Ev konusunu fazla abartıyor gibisiniz. Dolap içi silmek nedir? Üstünden toplayın geçin. Gelen kişiler size yardıma gelecek sonuçta evinizi izlemeye değil. Biraz rahat olun. Adam da bunalmış belli ki kaçıyor sizden. Beşiği kursun bir yeter. Bu kadar boş şeyleri dert etmeyin. Bir isim siz, bir isim de o belirlesin. İlla tek olması gerekmiyor. İkinizin de istediği olur.
İnşallah güzel geçer doğumunuz. Allah yardımcınız olsun.
Her bu tip konularınızda erkeği el üstünde tutan yorumlarınız var.. Adam mı bunalmış?
Kadının karnı burnunda ve riskli bir durumda. Adamın umurunda değil sabahtan akşama kadar kendini kapatıp işini görüyor. Ne yani hiç mi bir şey denmeyecek bu erkek cinsine? Şikayet edip söylenecek tabi.
Kadının haklı sitemlerini bir kadın! olarak nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorsunuz?
Her bu tip konularda erkeği el üstünde tutan yorumlarınız var.. Adam mı bunalmış?
Kadının karnı burnunda ve riskli bir durumda. Adamın umurunda değil sabahtan akşama kadar kendini kapatıp işini görüyor. Ne yani hiç mi bir şey denmeyecek bu erkek cinsine? Şikayet edip söylenecek tabi.
Kadının haklı sitemlerini bir kadın! olarak nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorsunuz?
Insanların ne söylediğini defet gitsin. Evi de toz götürsün bırak. Sen bebeğine ve kendine odaklan sağlıkla kucağına alırsın insallah. Toparlaninca evini de temizlersin, her şey hallolur.
Ev konusunu fazla abartıyor gibisiniz. Dolap içi silmek nedir? Üstünden toplayın geçin. Gelen kişiler size yardıma gelecek sonuçta evinizi izlemeye değil. Biraz rahat olun. Adam da bunalmış belli ki kaçıyor sizden. Beşiği kursun bir yeter. Bu kadar boş şeyleri dert etmeyin. Bir isim siz, bir isim de o belirlesin. İlla tek olması gerekmiyor. İkinizin de istediği olur.
İnşallah güzel geçer doğumunuz. Allah yardımcınız olsun.
Kadin hamile bugun yarin doguracak, su durumda bile aman nazlanma deniyor. Yahu nazlansin, simdi nazlanmicak da ne zaman nazlanicak. Esimizi hastayken nazlamicaksak iyi es olmayi gec nasil insanlariz biz. Kaldi ki ortak bir cocuk dunyaya getirecek bu kadin ya. Ben erkek olsam eslini sicak sudan soguk suya sokturmam ya.
Buna objektif olmak deniyor. Siz beceremiyorsunuz ya da işinize gelmiyor.
O olmazsa eksik kalır zatenbenim sutum duvara fiskirirdi
Objektif olmak bu değil ki,siz tamamen klozet trafından bakıyorsunuz,eşit mesafeden bakmalıydınız halbuki...Buna objektif olmak deniyor. Siz beceremiyorsunuz ya da işinize gelmiyor.
Erkeklerden iğrenir oldum! Kafa çalışmıyor, ha babam çük çalışıyor. Yer değiştirmişler.yazmak o kadar iyi geliyor ki.. bir de verdiginiz cevaplar. Baska baska gozlerden ister elestirin ister haklisin diyin acigim hepsine.
Gebelik zehirlenmesi sebebiyle yarin aksam hastahaneye yatiyorum. Suni sanci verecekler vs bir suru acili dogum proseduru olacak. Gunlerdir kendimi hazirlamaya calisiyorum ama nafile acikcasi dogumdan da cok korkuyorum, sonrasindan da.
Esimle son 1 haftadir yine cok tartisiyoruz. Eski konularima bakabilirsiniz temizlige yeterince yardim etmiyordu. Bir ara duzelir gibi oldu sonra yine ayni. Mesela aksam 7de eve geliyor yemek yiyor saat 8, 8.30 oluyor. Sonra wcye bir giriyor ardindan dus aliyor en az 1 saat. Bu arada sabah da 1 saat wcye giriyor.
Son gunlerde iyice sapitti. Sabah ise giderken 1 saat, aksam eve gelince en az 45 dk yada bir saat, gece yatmadan aynen 1 saat wc dus. Artik biktim.
4 gun kaynanamda kaldim evim cok sicak oldugu icin eve ugramadim diyebilirim. Eve geldigimde heryer toz icinde birikmis bulasiklar. Ayni ahir gibi yasamis hic rahatsiz olmuyor. Yarin hastahaneye yatiyorum dunya kadar is var bugun 3 saatini sadece wcde gecirdi isler kaliyor diyince de bana hergun hergun bagiran bir adama dondu. Hep bu konuda tartisiyoruz o wc giriyor ben yarim saat sonra ya ariyorum ya da kapiya gidip soyluyorum bazen tatli dille bazen kizarak ve surat asarak. Yok yok yok.
Cozumu yok.
Mutfagim les gibiydi bulasiklari yikayip toparladim ama egilip silemedigim dolaplarim kaldi, dolap iclerim kaldi.
Oyle rahat ki daha besigi kurmadi. Onlarca isim soyledim hicbirini begenmedi. Cocuga 2 isim vermek istiyor mesela ama ben tek isim istedigim halde yanasmiyor. Buldugum isim bile net degil suanda illa arap kokenli isim istedigi icin.
Sanki butun evin yuku simdiden omuzlarimda ben rahat degilim karnim burnumda onca riskime ragmen dayanamayip yatip uzanmiyorum canimi disime takip bgun alisverise bile gittim pazar arabamla yine de yok yok yok su pis wc aliskanligindan aslaaaa vazgecmiyor cok bos vakti var.
Daha cocugum dogmadi sezeryan ihtimalim var cok korkuyorum burada kimsem yok ya yatip kalkamazsam ne olacak diye ayrica heryer heryerde akrabalari vs gelecek bebek icin ev darmaduman cok utaniyorum simdiden psikolojim bozuldu. Akli olan evlenmesin yurtdisina yalniz kalmasin boyle turkiyede olsam arkadaslarim kuzenlerim olurdu burda kimsem yok.. hickimsem
Cok uzgunum aglamaktan harap oluyorum
Banyoda kendini tatmin ediyor ne yapacak başka, o kadar uzun süre.Ne yapiyor banyoda bu kadar? Telefonunu da aliyor mu yanina? Cok anormal geldi bana.
Keske bi yardimci tutsaymissiniz. Madem sen yardim etmiyorsun birisini tutalim benim yardima ihtiyacim var deseydiniz. Biz kadinlar hatayi burada yapiyoruz. Erkek birseylere el atmiyorsa kendimiz yapmak zorunda hissediyoruz. Birakin ev oyle kalsaymis. Illa ki bi yerde rahatsiz olacakti. Dogum oncesi hem de riskler varken psikolojik olarak yardima ihtiyaciniz varken adamin umrunda degilmissiniz gibi geldi bana. Cocugunu da onemsemiyor belli ki. Yarin hemen bi kadin gelsin. Evi derlesin toplasin. Besigi kurmamasi da ayrica okuzluk...
Her şeyi boşverin ve bebeğinize odakladın.
Ne sezeryan ne de sunni sancı ile vajinal doğum korktuğunuz gibi değil.
2 doğumumu da sunni sancı ile yaptım, yıkılmadım ayaktayım.
Aman bırakın ev pis kalsın, eşiniz wc ye yapışsın, poposunda klozet kapağı izi çıksın!
Siz yarın mucizenizle sağ sağlim kavuşun, gerisi hikaye.
Çok güzel fıkraymış.şimdi hamilesin diye yumuşak olmaya çalışacağım.
sizin eviniz 1 odadan oluşuyor. bir de mutfak vardır ki eminim o da miniciktir.
her şeyi bu kadar abarttığın için mutsuz olabilirsin. tek oda ya hu.. daha önce de kayınvalidem temizlemiyor diye kızmıştın sanırım. illa birileri mi temizlesin??
1 saatte temizlenir. hadi şimdi yapamıyorsun 6 aylıkken falan cam duvar sildiysen gene temizdir. mutfağı da son ana kadar yapabilirsin.
belki de eşin senin bu dır dırın yüzünden tuvaletten çıkmıyordur.
hamilelik hastalık değil yani. önce bunu biz Türk kadınları anlamalı. ben gebeliğimin 40. haftasında yaptım temizliğimi. üstelik işe gidip geliyordum 36 haftalık olana kadar.
hatta oturup yemeklerimi yaparken sancım tuttu.
doğumun sabahına da misafir ağırladım. demem o ki doğum sıradan bir süreç.
akışına bırakın.
isim konusunda da tabi ki ikinizin de ortak kararı olmalı. madem bir isim sen koyacaksın diğerini de eşin koyabilir.
sanırım çok nazlısın ama bu kadar çıtkırıldım olmak zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?