Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Siz hangi ülkede yaşiyorsunuz? Avrupada ise doğumdan sonra hemşire eve geliyor. Ücretsiz yada düşük ücret ile ayirten ev işlerinde yardimci alabilirsiniz.

Her bu tip konularda erkeği el üstünde tutan yorumlarınız var.. Adam mı bunalmış?
Kadının karnı burnunda ve riskli bir durumda. Adamın umurunda değil sabahtan akşama kadar kendini kapatıp işini görüyor. Ne yani hiç mi bir şey denmeyecek bu erkek cinsine? Şikayet edip söylenecek tabi.

Kadının haklı sitemlerini bir kadın! olarak nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorsunuz?

Allah o akrabaların evini çöp ev etsin. Akrabalarla beraber kovsun kocayı. Sırf akraba terörü çekmemek için ne eşimin ne de ailemin memleketinde yaşıyorum. Dertsiz insanı dert manyağı yaparlar temizlik yüzü goremeyesiceler. Doğum yapar yapmaz nereye ziyarete geliyorsun sen bir derde derman olmayacaksan. Valla akrabadan daha tehlikeli hastalık yok herhalde.

Kadin hamile bugun yarin doguracak, su durumda bile aman nazlanma deniyor. Yahu nazlansin, simdi nazlanmicak da ne zaman nazlanicak. Esimizi hastayken nazlamicaksak iyi es olmayi gec nasil insanlariz biz. Kaldi ki ortak bir cocuk dunyaya getirecek bu kadin ya. Ben erkek olsam eslini sicak sudan soguk suya sokturmam ya.

Buna objektif olmak deniyor. Siz beceremiyorsunuz ya da işinize gelmiyor.

Insanların ne söylediğini defet gitsin. Evi de toz götürsün bırak. Sen bebeğine ve kendine odaklan sağlıkla kucağına alırsın insallah. Toparlaninca evini de temizlersin, her şey hallolur.

Ben de ilk basta temizliği def et gitsin diyecektim ama taze bebek gelecek o eve toz içinde nasıl olur. Böyle hödük adamlar evlenmese keşke

Evine,eşine,bebeğine ilgisiz bir insanımsı adam...
Karnı burnunda dogum kaygısı yasayan evin her işine koşan bir kadın...
Hala adama isim hakki taniyin diyorsunuz. Bu adamin birakin isme karar vermeye,baba olmaya bile hakki yok aslinda.
Ben hamileligimin basindan sonuna kadar bir gün bile süpürge tutmadım toz almadim hepsini eşim yapti. Çünkü riskli gebelikti,farkındaydı.

Bu kadin doğum yapacak ev toz icinde taze bebek tozun pisliğin içine mi gelsin.
Ayrica wcde 3 saat oturmak nedir yahu ?!

S Sismankofte insallah kocaniz hemoroid olur da totosunun üstüne oturamayacak hale gelir görür o zaman wcde saatlerce oturmayı

Eşime istediğim zaman nazlanırım bunun için bebek taşıma şartı yok ki. O da bana nazlanabilir..
Bir kaç saat sonra riskli bir doğum yapacak kadına "adam bunalmış senden" demek nasıl bir vicdansızlıktır?
Kimbilir kaç aydır bu aşağılamaya maruz kalıyor o kadın?
Belki de hamileliğinin ve doğumunun zorlaşma sebebi bu kafasına taktığı şeyler?
Eş kişisi iki güzel laf edip kadına moral vermiş mi acaba?

Benim eşim hamileyken bana hiç yaklaşmadı. İlk aylarda geçirdiğim kanama bunda etkili oldu ama devamında rahat bir hamilelik geçirdim. Ben yaklaştım ona. Bir an bile ne bir ima ne bir aşağılama ne bir oflama oldu. Tam tersi hep o öne atıldı tüm işlerde..

Bazı erkekler sanki sırf çevresine üreyebildiklerini ispat etmek ister gibi kadını hamile bırakıp sonra da ortamdan kaçıyorlar.

Merhamet çok önemliymiş çok. Hadi eşini geçtim keşke kadın diye bildiğimiz bazı üyelerde de olsa..

Yanına telefon alıyorsa söyleyim biriyle online sex yapıyor ya da resim atarak görüşüyor. Bu kadar zaman basur vs yoksa wc de durulmaz başka türlü. Pislik adam

Klozet kapağını kaldırıp streç film çekip sonra oturağı oturtmak var o şahsa.
Otursun sonra 3 saat b.kunun üstünde.

Bırak gitme artık kasaba manava falan.
Yorma kendini.
Bebek doğunca altın takılırsa da al birini yardımcı tut evi temizlet 3 4 çeşit de yemek yapsın börek falan atsın buzluğa ver ücreti neyse sefan olsun sen sadece bebeğine odaklan söylentilere de tıka kulaklarını. Kafan kaldırmıyor mu hala oturuyorlar mı çok yorgunum de yat uyu takma kimseyi olan sinirlerine olacak sonra.

Erkeklerden iğrenir oldum! Kafa çalışmıyor, ha babam çük çalışıyor. Yer değiştirmişler.

Banyoda kendini tatmin ediyor ne yapacak başka, o kadar uzun süre.

+++++++
Aynen katiliyorum
Konu sahibesi bence hic uzulup aglamayin bebegi saglikla kucaginiza almaya yogunlasin
Kendinizi uzmeyin

Çok güzel fıkraymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…