• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın düğünü var ve ben hala ağlıyorum..

Siz nasil oliyor da nisanlisiyla ayni masada oturuyorsunuz? Nasil olustu bu ortam? O kiza yazik degil mi ya? Bilmeden serefsiz nisanlisinin bir ihtimal sevdigi kizla ayni masada oturmus.

Siz nasil oliyor da nisanlisiyla ayni masada oturuyorsunuz? Nasil olustu bu ortam? O kiza yazik degil mi ya? Bilmeden serefsiz nisanlisinin bir ihtimal sevdigi kizla ayni masada oturmus.
Arkadaşlarla bir mekanda otururken aynı mekana geldiler,masamıza oturdular. Kimsenin durumdan haberi olmadığı için bir şey diyemedim,sonra da benle konuşmaya çalışınca da ayrılmıştım oradan.

Kızlar çok canım acıyor,hayatımda en sıkıntılı zamanlarımdan birini yaşarken hala tek düşüncemin o olması çok ağrıma gidiyor.
Yarın evleniyor beyefendi...
Aramızda ilişki adı altında hiçbir şey yaşanmasa da olanları hazmedemiyorum, yapamıyorum.
Birkaç gün önce duygularımın hiçbirini haketmediğinden,unutmam gerektiğinden bahsederken şimdi kendimi yiyip bitiriyorum "Keşke benle konuşmaya çabalarken kaçmasaydım,her şeyi kestirip atmasaydım." diye. Sonra son olanlar aklıma geliyor, "Olmaması çok daha iyiydi." diyorum.
Ben hayatımda ilk defa bir erkek için kendimi bu kadar hiçe saydım,gelsin konuşsun diye aylarca bekledim. Nişanlandığında,düğününe haftalar kala benimle konuşuyor sevdim seni diye... Nişanlandı,nişanlısıyla aynı masada oturduk yine sustum günlerce ağladım,kendimi suçladım böyle olmasının sorumlusu benim diye.
Davetiye olayı zaten yarama tuz bastı...
Ben ilk defa bir erkekle olacaksa o olsun dedim,yeterki bana güven versin diye bekledim,konuşsun istedim. Hayaller kurdum,beklenti içine girdim ve elimdeki şu anda bana kalan hayal kırıklığı.
Yine mutlu olsun tek dileğim bu ama keşke son yaptığıyla canımı acıtmasaydı. Hayatım yoluna girmeye başlamışken keşke karşıma çıkmasaydı.
Nişanlanmasını zor atlatmıştım zaten ama bunu nasıl atlatacağım bu zor zamanımda bilmiyorum... Duygularım birbirine girdi,tutarsız davranıyorum,konuşuyorum,ağrıma gidiyor.
Hep başkaları böyle şeyler anlatırken geçecek diyordum ama kolaymış söylemek...
Nasıl geçecek? Ne zaman geçecek? Ağlamaktan helak oldum ve gecenin bu saatinde kiminle dertleşeceğim bilemedim. Çok kötüyüm..
Hayırlısı canım seni sevseydi o kişiyle nisanlanmazdı. Kalbine göm bu sevgini artık evlenecekmiş diğer kızı da düsün ne hayalleri var kim bilir. Seninde karsına daha iyiai cıkar iyiki olmamis dersin. Ben gecmis dönüp baktigimda iyiki olmamis diyorum su an istedigim harika biriyle evliyim

Vedaların geri dönüşü yoktur sonlarda söylenir elveda.Boşuna ağlıyorsun senin için en iyisi buydu ,önüne bak hayatın daha başındasın.

Zamanla geçecektir.
Düşünmemeye çalış daha ağırını yaşadım o yüzden hafifliyor diyebilirim merak etme

O olmuyorsa bir başkası olur,neler unutulmuyor ki ?
Bende sevdiğim adam için çok gözyaşı döktüm.
Bugün yengemin kardeşini kaybetmesinin 8.senesiydi.
Annesinin yüzüne baktığımda acı görmedim sadece bi burukluk hisettim. Trafik kazasında ölmeseydi suan o da yeğenini sevecekti.
Insanlar olumlere alışıyor canım. Hic bir acı baki değil. Ben bugün bunu anladım. Lütfen sende kendini daha büyük acıları düşünerek telkin etmeye bak. Hayat erkekler yüzünden ağlamak üzülmek için çok kısa.

Şunu anlamamiz lazim bence...bir erkek bir kızı seviyorsa ne yapar ne eder evlenir. Demekki aranizdaki durumda bir şeyler eksikmis ki olmamış. Bence bu durumda yapılacak en mantıklı sey hatan varsa ders çıkartmak eğer yoksa yoluna bakmak. İnan neler geçip gidiyor. Burada eski sevgilisi nişanlısı evlenen bir sürü kadin var ve bir çoğu da evlenip barklanip kendi ailesini kurmuş.

Bak ne güzel söylemiş birileri...

“Mesela kız, diyebilseydi adama seni seviyorum, diye. O zaman bu hikâyenin sonu mutlu biter miydi” dedi genç kadın.

“Hayır bitmezdi” diye cevapladı adam ve devam etti,

“Şayet adam kendi sevgisinden emin olsaydı; kadının sevgi cümlesinin peşinde olmazdı.”

düğününe haftalar kala seni arıyor sewdim seni diyor ve sen aynı masa?? YAZIK o karaktersizle ewlenecek kadına. başka söz bulamadım.

düğününe haftalar kala seni arıyor sewdim seni diyor ve sen aynı masa?? YAZIK o karaktersizle ewlenecek kadına. başka söz bulamadım.
buna aynen katılıyorum ve ek olarak misslola35 misslola35 hiç bir acı bugün olduğu gibi kalmıyor. unutmak insanoğluna verilen en en ennn güzel armağan. düşünsene evladını, annesini, sevdiklerini kaybeden insanlar o acıyı ilk gün olduğu gibi aynı derinlikte hissetseydi yaşayabilirler miydi? biliyorum acını götürecek Zamanın geçmesi mesele. bunun içinde sana kendini deli gibi yormanı tavsiye ederim. Akşama kadar düşünmene boşluğun Olmasın, akşam olup yatınca da düşünecek kadar uzun uyanık kalmaya halin Olmasın. böylelikle yakın geleceği geçirirsen sonrası daha kolay olacaktir.

Kızlar çok canım acıyor,hayatımda en sıkıntılı zamanlarımdan birini yaşarken hala tek düşüncemin o olması çok ağrıma gidiyor.
Aramızda ilişki adı altında hiçbir şey yaşanmasa da olanları hazmedemiyorum, yapamıyorum.
Birkaç gün önce duygularımın hiçbirini haketmediğinden,unutmam gerektiğinden bahsederken şimdi kendimi yiyip bitiriyorum "Keşke benle konuşmaya çabalarken kaçmasaydım,her şeyi kestirip atmasaydım." diye. Sonra son olanlar aklıma geliyor, "Olmaması çok daha iyiydi." diyorum.
Ben hayatımda ilk defa bir erkek için kendimi bu kadar hiçe saydım,gelsin konuşsun diye aylarca bekledim. Nişanlandığında,düğününe haftalar kala benimle konuşuyor sevdim seni diye... Nişanlandı,nişanlısıyla aynı masada oturduk yine sustum günlerce ağladım,kendimi suçladım böyle olmasının sorumlusu benim diye.
Ben ilk defa bir erkekle olacaksa o olsun dedim,yeterki bana güven versin diye bekledim,konuşsun istedim. Hayaller kurdum,beklenti içine girdim ve elimdeki şu anda bana kalan hayal kırıklığı.
Yine mutlu olsun tek dileğim bu ama keşke son yaptığıyla canımı acıtmasaydı. Hayatım yoluna girmeye başlamışken keşke karşıma çıkmasaydı.
Nişanlanmasını zor atlatmıştım zaten ama bunu nasıl atlatacağım bu zor zamanımda bilmiyorum... Duygularım birbirine girdi,tutarsız davranıyorum,konuşuyorum,ağrıma gidiyor.
Nasıl geçecek? Ne zaman geçecek? Ağlamaktan helak oldum ve gecenin bu saatinde kiminle dertleşeceğim bilemedim. Çok kötüyüm..

Bunları düşünerek kendinizi üzüp kandırmayın. Yanınızda olmak isteseydi yarın düğünü olmazdı. Üzgünüm ama başkasıyla mutlu olmak istiyor, onunla gelecek kurmaya hazırlanıyor!

Emin olun dedikleri gibi zamanla geçecek. Sizi ileride çok daha mutlu edebilecek insanlar çıkacak karşınıza... Geriye değil ileriye bakın, sizin için orada mutluluk görünüyor!

Silah zoruyla evlendirilmiyor ya.. sizi gercekten sevse baskasiyla evlenmezdi.
Ha artik is rayindan cikti,geri donemem,sozler verildi,kizi yariyolda birakamam gibi bahaneleri varsa... Ona kiyamayip size kiymasi daha mi akillica yani? Ayrica ailelerden de ne derler diye cekinen bi korkak cesaretsizle basiretsizle isiniz olmasin..
Bence gercekten sevse gozu gormezdi birseyi. Uzulmeyi birakin,olay sizin elinizden cikmis coktan,top ondaymis zaten...

Yakin dostlarindan biriyle ya da yalniz tatile cik hemen. Ben oyle yapmistim vakti zamaninda. Iyi geliyor. Hatta super geliyor. Döndugumde evlenecegim adamla tanistim ve suan bebek bekliyorum :)

Evleniyormus bosver esiylede geclnemez sen umut verirsen daha karsılasmamaya calıs demkki masibinde baska biri varmıs daha mutlu olabilirsin herseye pozitif bakmak gerek hakkındn hayırlısı Allah yardımcın olsun gecmis olsn canm aya

Canım çık şu arabesk dusuncelerinden. Bir de o mutlu olsun yeter ki diyorsun ya yuh yani. Ne hali varsa görsün de geç amma takintilisin eşimi boşadım bu kadar damara baglamadim. Kendine saygın olsun senin duyguların hastalıklı bir hal almaya başlamış

Ben zaten nişanlandığında konuşmadım,konuşacak biri de değildim. Arkadaşın ve onun emrivaki yapmasıyla konuştuk bir defa,onda da tamamen bitti aramızdaki iletişim. Bana davetiye gönderen de konuşma çabasında olan da oydu.
Sizin düşündüğünüz gibi bana gelecek diye konuşmadım,her şeyden önce nişanlısına saygısızlık bu..
Canım
Konularina kabaca baktım da...
Evlendiği için bu kadar uzulecegin adamla neden net net konusmadin?
Belli ki sevmişsin.
Soyleseydin. Sana karşı bunlari hissediyorum. Açık ve net.
Adamin da aklı hâlâ sendeymiş belli ki.
Sen duygularını soyledikten sonra ne yaparsa yapardı.
Gider nişanlıdan mi ayrılır, seni kolundan tutup kacirir mi, artık ona kalmis.

Ama sen olayı Türk filmine çevirmişsin..ben bişey demiyim ama o bir bakisimdan anlasın vs.

Gerçek hayat böyle değil. Erkek beyni düz. Ne istedigini dolandirmadan soylemelisin.

Haa madem bana karşı boş degildi, neden nisanlandi diceksin... amaan işte. Lola beni sevmiyor, bu kız da iyi bir kiz, bari bu kizi kirmiyim demiştir. Bu kadar basit.

Geçer geçer,daha öncekiler gibi bu da geçer,yine düşer deli divane gönlün aşkaa.......

^''Nikahına beni çağır sevgilim,istersen şahidin olurum senin '' gibi bir olay canladı gözümde kusura bakma,dalga geçtiğimi düşünme sakın.

Canına yazık değil mi,hiç bir erkek için bu kadar gözyaşı dökülmez,bir kendine gell..Şu arabesk ruh halinden bir çık

Sevgi böyle ucuz,böyle kolay yok edilecek bir şey değil.

Diyelim ki,sen dört dörtlük davrandın bu adam senin kısmetin değilse bir iğneden sebep yine ayrılırdın.

Niyesini,sebebini,nedenini boşver artık..Kısmet değilse,herşey sebep zaten.

Bak canım;Gökte nikah olmadan yer de nikah olmaz.Sizin nikahnız gökte kıyılmamış..
Gokte nikah ne demek? Stratosferde mi?

Back
X