Yarın evleniyor...

Mevlana ın sözüdür aşkı kendi içinde ara, ilahi aşk için der ama özünde insanın önce kendini sevmesini de kasteder. Diyelim ki çok seveceğiniz biri ile karşılaştınız ve evlendiniz zaman geçtikçe onunla da ara ara niye evlendim diyeceğiniz zamanınız olacak.. O yüzden beni bıraktı başkasıyla evlendi yerine beni hak edememiş düşünceniz olsun..

Benimkide öyle yapıyor şuan. Her hazırlığını öylece izliyorum önce nefesim kesildi ölecem sandım ölmek istedim ama yaşiyorum ya :) insan aciyada gayet alışıyor söylenecek sözde bulamıyorum ne diyeyimki adalet mi dediniz öyle birşey yok canım bi taraf işte mutluluktan uçarken bir taraf izliyor işte bu kadar dünya...Umarim size işler adalet

3-4 yıl gercekten fazla bir zaman. o kadar zaman görüşmeseydiniz keşke. Neyse olan olmuş. Üzülmeniz bir işe yaramaz. Kendi hayatınıza bakacaksınız. Evlenseniz başka sorunlarınız olacaktı belki.

Ilahi adalete inanıyorum. Bana birisi çok yanlış yapmıştı, bende sessizce çekildim ve ilahi adalet 8 sene sonra öyle bir gerçekleşti ki, ben kendim şaştım ve üzüldüm bile...
Allaha havale edin

Zaten ilişkiniz yokmuş.Adı bile konulmamış.Sen ilişki gini görüp kendini kandırdıysan bu karşındakinin suçu deil.Seni üzmek deil maksadım.Kendı agzınla soluosun adı konulmamış ilişki diye ne bekliodunki?Seninle evlenmesinimi?İlahi adalet buluyor er yada geç buluyor.Ama ne zaman bılıomusun?Eğer gercekten haklıysan ılahı adalet buluyor.Sen izin vermişsin adı konulmamış bi ilişkiye.Buna gerek yok.

Amaaann evlenirse evlensin
Takma bu kadar
Daha iyisi çıkar karsına belki bilemezsin

Bencede bu kadar düşünme ya evlenip çok kötü bir hayatın olsaydı Allah seni mukafatlandirmis bence bende öyle oldum işi olan ve kendine güvendiğim biri ile görüştüm 1 yıl ve evlenmeyi düşünüyorduk ailesi olmaz dedi bu mal vazgeçti bende tam dedım ma zor atlattım. Atlzttiktan sonra geri geldi onlqr ne derse desin evlenecek dedi o zamanda ben yok dedim senin gibi kişiliksiz biri ile evlenmem dedim. İyki öyle olmuş aradan geçen 1 yıl sonunda esımle tanıştım ve 1 ay sonra nişanlandık şuan 4 yıllık evliyim iyki o mal adam olmamış esimin tırnağına değişmem hem bana sahip cikayor hem evimize sukur rabbime iyki eşim olmuş yarimmmm. Demem oki hepsi bir imtihan sen sadece sabret mevlam neyler neylerse güzel eyler

Evliliği şöyle dünyanın en büyük ödülü ya da amacıymış gibi görmezseniz, böyle hissetmezsiniz.
Belki de şuan dediğiniz ilahi adalet gerçekleşiyor da o yüzden evleniyor. Olamaz mı? Sanki evlendi diye nirvanaya ulaşacak, dünyanın en mutlu insanı filan olacak. Belki de kendi cehennemini inşa ediyor şuan, belki de ondan kurtulduğunuz için ödülü alan sizsinizdir. Yani kimse mutsuz olmasın tabi, o adam ve karısı da olmasın ama evlenen herkes mutluluğu garantiliyormuş gibi bir dünya da yok. Bence geçmişi geçmişte bırakıp, önünüzdeki maçlara odaklanmaya bakın. Yıllarca sürmüş ilişkimsi bir şey, sevgilimdi bile diyemiyorsunuz, sebep? Oluru olmadığını görmek için kaç yıla daha ihtiyacınız vardı?

Hepimiz belirli bir yaştayız eski sevgililerim de evlenebilir gayet doğal hatta eski eşimden de bir sürpriz bekliyorum her an. Kısaca ben yalnız kaldım gibi düşünceniz olmasın.
Hayat bu her an herşey olabilir.

Ya bence arkadaşa haksız yükleniliyor. Adı konulmamış bir ilişki arkadaşlık gibi değildir ki kızcağız kendi kendine gelin güvey olsun. Demekki umut verici şeyler olmuş ki bu kadar üzülmüş.

Adı konmamış ilişki gibi bir şey olunca sizi nasıl bırakmış oluyor? Ben bu tip düşünceleri sağlıklı bulmuyorum. Sevgili bile olmuş olsanız insanlar ayrılabilir. Bana yaptıklarını çeksin o da kırılsın filan neden? Arada ilişki yokmuş yani sizi evlilik vaadiyle filan kandırıp sizden faydalanmış da olamaz bu durumda. Lütfen kızlarımız biraz pembe panjurlu evimiz olacaktıdan öteye geçerek realist baksınlar hayata. Yoksa çok üzülürsünüz.

Evlilik bu hayatin en buyuk mukafati degil ki. Yasanmis bitmis herkes yoluna gitmis. Ilahi adaletin tecelli edecegi bir durum yok,kismettir bu isler. Ona bakarsaniz benim butun eski sevgililerim hala bekar,hic biri evlenmedi. Bunu hic tanridan gelen bir ceza olarak dusunmemistim. Belki de beni gorunce milletin sıtkı sıyrıldı da ondan evlenmekten yaka silkiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…