- 1 Mart 2007
- 6.159
- 12.728
- 773
- 38
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Benimkide öyle yapıyor şuan. Her hazırlığını öylece izliyorum önce nefesim kesildi ölecem sandım ölmek istedim ama yaşiyorum ya :) insan aciyada gayet alışıyor söylenecek sözde bulamıyorum ne diyeyimki adalet mi dediniz öyle birşey yok canım bi taraf işte mutluluktan uçarken bir taraf izliyor işte bu kadar dünya...Umarim size işler adaletKızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
Ilahi adalete inanıyorum. Bana birisi çok yanlış yapmıştı, bende sessizce çekildim ve ilahi adalet 8 sene sonra öyle bir gerçekleşti ki, ben kendim şaştım ve üzüldüm bile...Kızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
Zaten ilişkiniz yokmuş.Adı bile konulmamış.Sen ilişki gini görüp kendini kandırdıysan bu karşındakinin suçu deil.Seni üzmek deil maksadım.Kendı agzınla soluosun adı konulmamış ilişki diye ne bekliodunki?Seninle evlenmesinimi?İlahi adalet buluyor er yada geç buluyor.Ama ne zaman bılıomusun?Eğer gercekten haklıysan ılahı adalet buluyor.Sen izin vermişsin adı konulmamış bi ilişkiye.Buna gerek yok.Kızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
Amaaann evlenirse evlensinKızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
Kısmet açmışsın resmenAmaan boşver ben kimle görüştüysem hepsi evlendi.
Ya bence arkadaşa haksız yükleniliyor. Adı konulmamış bir ilişki arkadaşlık gibi değildir ki kızcağız kendi kendine gelin güvey olsun. Demekki umut verici şeyler olmuş ki bu kadar üzülmüş.Zaten ilişkiniz yokmuş.Adı bile konulmamış.Sen ilişki gini görüp kendini kandırdıysan bu karşındakinin suçu deil.Seni üzmek deil maksadım.Kendı agzınla soluosun adı konulmamış ilişki diye ne bekliodunki?Seninle evlenmesinimi?İlahi adalet buluyor er yada geç buluyor.Ama ne zaman bılıomusun?Eğer gercekten haklıysan ılahı adalet buluyor.Sen izin vermişsin adı konulmamış bi ilişkiye.Buna gerek yok.
Benim bütün eski sevgililerim şu anda evliAmaan boşver ben kimle görüştüysem hepsi evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?