Yarın evleniyor...

Adı konulmadıysa okadar sene zaten duygular net değilmiş en azından karşı tarafta.
Bakın netleşince şak diye nişan düğün yapılıveriyo.
Kırılmayın ama siz fazla önemsemişsiniz o isimsiz durumu

Evlensin, ben de benzer şeyler yaşadım ama sildim fiziksel ya da manevi hiçbir bağ bırakmadım.
Siz oluruna bırakın zaten hakkınız yenmişse bir şekilde ortaya çıkar ve o kişi de bunu hisseder ama siz onu düşünmeyin artık.

Eşinizi bulunca mı unuttunuz peki o kişiyi 3 yılda unutamamak çok uzun bir süre

Ya bana bu ondan çıksın acısı şeklindeki söylemler aşırı dramatize geliyor.
Her ilişkide ayrılık olabilir ki evli insanlar da boşanıyor.Kaldı ki sizinkinin adı konmamış.
Neden adı konmamış ilişki de siz o kadar zaman kaybettiniz anlamıyorum.
İlişkisi var diye kesin evlenecek diye bir şey yokki.

Ayy kıyamam ya
Bence beddua ah gibi şeyler etme
Çünkü insanda kötü etki yapıyor bunlar
Kendi hayatına odaklan
Gelecekte seni neler bekliyor bilemezsin

İlahi adalet tabiki var. Ama bir tuşa dokunmak gibi hemen olmasını beklemeyin. Sabırlı olun. İnanın. Göreceksiniz sizin belki çok daha güzel bir hayatınız olacak. İyi ki bu kişiyle olmamış diyeceksiniz. Ben yaşadım aynısını. Siz de yaşar ve şükredersiniz.

“Yıllarca adı konulmamış” dediniz yani neticede size sizinle evleneceğim, sana sırılsıklam aşığım vs dememiş ki... Ne yazık ki bir umutla bile bile lades demişsiniz. Bu yüzden olaydan ilahi adalet beklemek ne yazık ki boşuna. Kaldı ki birinin yuvasının bozulmasını beklemek (çok özür diliyorum ama) alenen kötü kalpliliğe çıkar. Size seninle evleneceğim deyip 4 sene sevgili olup bir anda terkedip başkası ile nişanlansaydı Allah’ından bul diyebilirdiniz ama ortada öyle bir durum ne yazık ki söz konusu değil ve hiç suçu olmayan bir kadın için de kötülük istemiş oluyorsunuz farkındaysanız. Benzer durumlar çok olabiliyor örneğin sizinle görüşen biri “ben evlenmeyi düşünmüyorum” diyor flört anlamında öylesine görüşüyor 1-2 ay sonra bir anda başkası ile evleniyor. Bu tür durumlarda empati yapmak gerekli sizinle ya da başka biriyle evlenmeyi düşünmüyordur adam/kadın ama karşısına belki de öyle biri çıkmıştır ki onunla evlenmek yuva kurmak istemiştir. Benzer bir durumu siz de yaşayabilirsiniz. Bu yüzden kalbinizi karartmak yerine yolunuza bakın.

Bosver mutlu olsun de kımse evlılıgnde pısman olmasın kıza yazık olur zaten adı konulmamıs bı ılıskıymıs belkıde cok kotu bı es olacak bunu bılemezsın her serde bır hayır lafı dogrudur allah daha ıyılerını cıkarır belkı karsına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…