- 4 Ekim 2012
- 16.983
- 33.511
- 798
- Konu Sahibi aylaogretmen
Sizde de sabır varmış maaşallah . Ben de çok sabırlıyımdır ama hayatımda kimseye bu kadar zaman vermişliğim yokÇok güzel bir cevap. Bu dersi ben de almış oldum ama biraz geç oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde de sabır varmış maaşallah . Ben de çok sabırlıyımdır ama hayatımda kimseye bu kadar zaman vermişliğim yokÇok güzel bir cevap. Bu dersi ben de almış oldum ama biraz geç oldu.
İlahi adaletin ne zaman tecelli edeceğini biz bilemeyiz. En doğru zamanı Allah bilir. Eden bulur. Bugün değilse yarın, yarın değilse öbür gün, hiçbiri değilse mahkeme i Kübra da bulur.Kızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
Adini zaten koymamissinz ilahi adalet bziim istegimize gore ve zaman da isleseeeKızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
O kadar sürede adı konmamışsa (bunu tam olarak sevgili değildik diye anlıyorum) bir şeyler uyumlu değilmiş demekki.
Öte yandan da erkeklerin insiyatifine kalmamış o isim koyma meselesi, ciddi ilişki isteyip adını koymaktan çekinmeyin, siz isterken karşı taraf istemiyorsa da uzatmadan bitirin. Sonu böyle oluyor işte.
Gerçi “adı konduktan” sonra da garantisi yok. Sevgiliyiz, aşığım demek yalandan zor bir şey değil insanlara.Bende böyle yapıyorum.
Çünkü bazı erkekler adını koymak istemiyor ki sizinle konuşurken 1 2 3 kızla daha takılsın..
Yok ya..
Açık açık soruyorum.
Baktım kem küm yapmaya başladı..
Hemen kesiyorum..
Ondan bir cacık çıkmaz.
Gerçi “adı konduktan” sonra da garantisi yok. Sevgiliyiz, aşığım demek yalandan zor bir şey değil insanlara.
Ama en azından kendi isteğini belirtip, bir adım atmak lazım. Yoksa belirsizlikle nereye kadar.
Ben gibi kimle görüşsem kısa, süre sonra evleniyorAmaan boşver ben kimle görüştüysem hepsi evlendi.
VarBu dünyanın adil olduğuna inanmak saçma.adalet de yook karma da boşuna böyle kavramların ardına sığınma
Çocukların açlıktan öldüğü bir dünya adil olamaz ve herkesin yaptığı da yanına kar kalıyor valla aksine şahit olmadım şimdiye kadar.Her insan kendi hayatına odaklanmalı bence bana bunu yaptı başına bişey gelecek bak diye beklersen adam başkasıyla da evlenir çocuk da yapar
Beklemeyin zaten beklemediginizde oluyo.hatta ne yaptiysa aynisini yasiyor.sasirip kaliyorum bazen.Çocukların açlıktan öldüğü bir dünya adil olamaz ve herkesin yaptığı da yanına kar kalıyor valla aksine şahit olmadım şimdiye kadar.Her insan kendi hayatına odaklanmalı bence bana bunu yaptı başına bişey gelecek bak diye beklersen adam başkasıyla da evlenir çocuk da yapar![]()
Çok seviyordum. Ve zaten sevgili gibiydik. Sadece birbirimize ismimizle hitap ediyorduk. Her akşam çıkışta birlikteydik saatlerce. Sırdaştık. Birbirimizi kıskanırdık. Her akşam beni mutlaka arardı saatlerce sohbet ederdik. Daha önce bir ayrılık yaşamış. Ben sanıyordum ki korkuyor, ondan açılamıyor. Ama öyle değilmiş demekki. Dediğim gibi çok seviyordum. Zaten en sonunda ben adım attım istemedi. Sonra da hiç görüşmedik.Adı konulmamış bir şey neden yıllarca sürdü?