Yarın evleniyor...

O kadar sürede adı konmamışsa (bunu tam olarak sevgili değildik diye anlıyorum) bir şeyler uyumlu değilmiş demekki.
Öte yandan da erkeklerin insiyatifine kalmamış o isim koyma meselesi, ciddi ilişki isteyip adını koymaktan çekinmeyin, siz isterken karşı taraf istemiyorsa da uzatmadan bitirin. Sonu böyle oluyor işte.

Kızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten:cry:. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
İlahi adaletin ne zaman tecelli edeceğini biz bilemeyiz. En doğru zamanı Allah bilir. Eden bulur. Bugün değilse yarın, yarın değilse öbür gün, hiçbiri değilse mahkeme i Kübra da bulur.

Kızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten:cry:. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
Adini zaten koymamissinz ilahi adalet bziim istegimize gore ve zaman da isleseee 😂 yine de kirilmissinz tabi bu da derd olsun bir dahaki iliskilerinziin adini koyun mutlaka

O kadar sürede adı konmamışsa (bunu tam olarak sevgili değildik diye anlıyorum) bir şeyler uyumlu değilmiş demekki.
Öte yandan da erkeklerin insiyatifine kalmamış o isim koyma meselesi, ciddi ilişki isteyip adını koymaktan çekinmeyin, siz isterken karşı taraf istemiyorsa da uzatmadan bitirin. Sonu böyle oluyor işte.

Bende böyle yapıyorum.
Çünkü bazı erkekler adını koymak istemiyor ki sizinle konuşurken 1 2 3 kızla daha takılsın..
Yok ya..
Açık açık soruyorum.
Baktım kem küm yapmaya başladı..
Hemen kesiyorum..

Ondan bir cacık çıkmaz.

Size tavsiyem baktınız siz sinyalleri verdiğiniz halde adını koymuyor.
Hemen bırakın hemen..
Erkekler bir kadının onlardan hoşlandığını şak diye anlıyorlar.
Eğer adım atmıyorsa üzgünüm ama ya sizinle bir ilişki istemiyordur ya da yedektesinizdir.
Bende geçmişte yaşadım biliyorum.
Bir de Youtube'da Adil Yıldırım diye bir kanal var.
Kendisi ilişki koçu. Lütfen bir bakın.
Çok faydalı ilişki tavsiyeleri var.

Üzülmeyin daha iyisi olsun..

Bende böyle yapıyorum.
Çünkü bazı erkekler adını koymak istemiyor ki sizinle konuşurken 1 2 3 kızla daha takılsın..
Yok ya..
Açık açık soruyorum.
Baktım kem küm yapmaya başladı..
Hemen kesiyorum..

Ondan bir cacık çıkmaz.
Gerçi “adı konduktan” sonra da garantisi yok. Sevgiliyiz, aşığım demek yalandan zor bir şey değil insanlara.
Ama en azından kendi isteğini belirtip, bir adım atmak lazım. Yoksa belirsizlikle nereye kadar.

Gerçi “adı konduktan” sonra da garantisi yok. Sevgiliyiz, aşığım demek yalandan zor bir şey değil insanlara.
Ama en azından kendi isteğini belirtip, bir adım atmak lazım. Yoksa belirsizlikle nereye kadar.

Ikili ilişkilerde hicbir şeyin garantisi yok.
Ama belirsizlik en kötüsüdür.
Insanı çok yıpratır.
Hiç gerek yok.
Zaten bir ilişkiyi olsun diye çok zorlayınca olmuyor.

Hiç aksini görmedim.

Aynı durumu yaşadım bacım bende aldatıldım yaktı içimi ama evlendikten yıllar sonra pişman olup aradı beni affettirmeye çalıştı kendini. Sen şimdi evleniyor diye onun ömür boyu mutlu olacağını mı zannediyorsun? Kimsenin ettiği yanına kalmaz emin ol. Bir müddet ağlarsın ama ilerde iyiki olmamış diyeceksin. Beş para etmezlere verdiğimiz değer yüzünden bu hallere düşüyoruz zaten. Seni haketmeyenleri bırak hakettikleri yerde kalsınlar. Bu devran hep böyle sürüp gitmez karşına adam gibi biri çıkınca o zaman küllerin güle döner. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın

Ona icinden mutluluklar dile ve kalbinden cikar. Senin kaderin o degilmis. Ben her evlenen kuzenimin dugununde,herkes evlendi yuva kurdu ben hayatta bir arpa boyu gidemedim yapayalnizim derdim. Oysa ki her nasibin bir vakti varmis. 33 yasinda evlendim ve mutluyum. Asla unutamam dedigim, ardindan 3 sene gozyasi doktugum eski sevgilimi simdi sokakta gorsem icimde bir yaprak titremez. Zaman iyilestiriyor her seyi..

Çocukların açlıktan öldüğü bir dünya adil olamaz ve herkesin yaptığı da yanına kar kalıyor valla aksine şahit olmadım şimdiye kadar.Her insan kendi hayatına odaklanmalı bence bana bunu yaptı başına bişey gelecek bak diye beklersen adam başkasıyla da evlenir çocuk da yapar 😀

Çocukların açlıktan öldüğü bir dünya adil olamaz ve herkesin yaptığı da yanına kar kalıyor valla aksine şahit olmadım şimdiye kadar.Her insan kendi hayatına odaklanmalı bence bana bunu yaptı başına bişey gelecek bak diye beklersen adam başkasıyla da evlenir çocuk da yapar 😀
Beklemeyin zaten beklemediginizde oluyo.hatta ne yaptiysa aynisini yasiyor.sasirip kaliyorum bazen.

Adı konulmamış bir şey neden yıllarca sürdü?
Çok seviyordum. Ve zaten sevgili gibiydik. Sadece birbirimize ismimizle hitap ediyorduk. Her akşam çıkışta birlikteydik saatlerce. Sırdaştık. Birbirimizi kıskanırdık. Her akşam beni mutlaka arardı saatlerce sohbet ederdik. Daha önce bir ayrılık yaşamış. Ben sanıyordum ki korkuyor, ondan açılamıyor. Ama öyle değilmiş demekki. Dediğim gibi çok seviyordum. Zaten en sonunda ben adım attım istemedi. Sonra da hiç görüşmedik.

Yani senelerce adamla konusmussunuz ama beraber olmamıssınız sanki kaybedince değerli olmus gibi geldi neden mutlu olmasını istemiyorsunuz ki

Back
X