- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Eger ayni tehditi msjyoluyla falan yaparsa mutlaka delil olarak sunacagim ama dava sonuclanana kadar ben cikaramayacak miyim çocuklarımı bu evden? Çıldırıcam.Evliyken çocuklarıyla akşamdan akşama ilgilenmeyen adam nasıl boşanınca velayeti ister anlamıyorum! Hiç mi düşünmüyor çocukların halini??
Eve döndükten sonra hiç mi çabası olmadı peki?
Bu arada boşanma ile ilgili bilgim yok ama size savurduğu tehditleri kanıtlamaya bakın, elinizde büyük koz olur bu...
Peki cocuklari velayeti alana kadar onda mi birakayim? Mahkeme sonuçlanana kadar nasıl yaşarım ben? Eşim istersen hergün görmeye gel hatta mutlaka hergün gel ama çocukları bu evden çikarirsan seni öldürürüm diyor.Seni korkutacak aklı sıra,,
Davani aç ,babanın evine git.çocukların velayeti de sende kalacak zaten.
Hiçbir cacık yapamaz.seni mecbur bırakmaya çalışıyor
Hayır tabiki de çocuklarını da alacaksın.Peki cocuklari velayeti alana kadar onda mi birakayim? Mahkeme sonuçlanana kadar nasıl yaşarım ben? Eşim istersen hergün görmeye gel hatta mutlaka hergün gel ama çocukları bu evden çikarirsan seni öldürürüm diyor.
Yani kimsenin yanında hırgür çıkarmışlığı basitleşmişliği yok dolayisiyla şahidim de yok.Aile içi konularda ancak kardeslerimi falan sahit gösterebilirim.o da bi işe yaramaz sanıyorum.Seni cocuklarla ve olumle tehdit ettigine dair delil var mi elinde? En azindan sana sahitlik yapabilecek kimse var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?