- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Biri 3 yasinda digeri 18 aylik.cok kucukler dahaÇocuklarınız kaç yaşında
Yoo hayır yanliş anlamiyorum ama siz benim tutumumu yanliş anlamişsiniz.kadiniz sonucta ne kadar kocaman bi yuregimiz olsada konu şiddete gelince fiziki sebeplerle pismak zorunda kaliyoruz.Ben de suan aynen o durumdayim, sonucta esim sıradan bi kavgamizda karsıma bicakla dikilmis insan.Anne tarafi dogulu, surekli kalabalik olduklarindan cocugu alip gidersem evimi basip cocuklari alacagindan dem vuruyor.Korkum rezil olmak falan degil, cocuklarimin gozu onunde boyle biseyi yasamak, onlarin hafizasina kalabalik birbirine girmis bi güruhun kollarindan cekistirdigi sahneyi kazimak bi anne olarak cok zoruma gidiyor.Ben evlatlarimi bugune kadar özenle itinayla yetistirdim.iki cahil yüzünden sesimi dahi yukseltmedigim evlatlarimin zarar gormesine gönlüm razi gelmiyor.Yalnış anlama olurmu
ama sende çocukları bırakma isteği sezdim hep hem eski konunda hem şimdi...neden bilmiyorum...ya seni sindiriyor yada sen öyle istiyor gibisin....
Yoo hayır yanliş anlamiyorum ama siz benim tutumumu yanliş anlamişsiniz.kadiniz sonucta ne kadar kocaman bi yuregimiz olsada konu şiddete gelince fiziki sebeplerle pismak zorunda kaliyoruz.Ben de suan aynen o durumdayim, sonucta esim sıradan bi kavgamizda karsıma bicakla dikilmis insan.Anne tarafi dogulu, surekli kalabalik olduklarindan cocugu alip gidersem evimi basip cocuklari alacagindan dem vuruyor.Korkum rezil olmak falan degil, cocuklarimin gozu onunde boyle biseyi yasamak, onlarin hafizasina kalabalik birbirine girmis bi güruhun kollarindan cekistirdigi sahneyi kazimak bi anne olarak cok zoruma gidiyor.Ben evlatlarimi bugune kadar özenle itinayla yetistirdim.iki cahil yüzünden sesimi dahi yukseltmedigim evlatlarimin zarar gormesine gönlüm razi gelmiyor.
Cok teşekkür ederim penceremden, basindan beri verdigin destek icin minnettarim.Amacı boşanmamak için gözdağı vermek.Söyledikleride çok mantıksız.Elinden bir şey gelmeyince fevrileşip saçmalıyor.
Zaten anne bakımına ihtiyaç olduklarından mahkeme sana verir.
Diyelim dediği oldu.Çocuklara kim nasıl bakacak.Küçüçükler.Annesi yaşlı kadın onlaramı baksın kendinemi baksın evinemi baksın dükkana mı baksın.
Evlenecek olsa hiçbir kadın küçük çocuklarını kabul etmez.
Almış farzet yarın bakamaz kendi eliyle teslim eder sana.İnanma yani sinirle bol keseden attıklarına
Zor olsada pes etme.Önemli olan ilk adımı atman gerisi çorap söküğü gibi gelir .Allah yardımcın olsun
O o zamandi :) konunun basinda da yazdim.Yapma yawrum etme yavrum diye yalvaran insanlar ben eşimi eve almadim diye benimle dusman oldular.sadece kayinbabam ve esimin erkek kardesiyle muhabbetim var.annesi ogluna cektirdigim cileler (!) Icin beni gördugu yerde bogabilir.Geçen sefer annesi babası senden yana olmamışmıydı?Kadın ılımlıydı.Niye evini bassınlar.Oğullarına söz geçiremezler mi?
Birakmayi dusunmuyorum zaten ama avukat olaki cok zor durumda kaldin birakip ciktin, mutlaka elinde onun cocuklari vermedigi icin mecbur kaldigini kanitlayacak bi belge olsun dedi.var çok sükurBildiğim kadarıyla eğer şimdi çocukları bırakırsan mahkemede bu durumu aleyhine kullanabilir. Çocuklarını bırakma.
Cok teşekkür ederim penceremden, basindan beri verdigin destek icin minnettarim.
Velayetin bende kalacagina adim gibi eminim, mahkeme cocuklari da birbirinden ayirmiyor ikisi de benimle buyuyecek insallah ama mahkeme sonuclanip velayet belgesini gozune sokana kadar nasil birakirim cocuklarimi bu vicdansizin ellerine.aynen dedigin gibi annesi bakamaz, ablasi bakamaz ki zaten ailesine hicbirsey söylemiyor.muhtemelen blöf yaptigimi düşünüyor.
Cocuklari onda birakip istedigin gibibolsun ne halin varsa gör desem şok olur ve maksimum iki gun sonra tıpış tıpış bana kendi elleriyle getirir ya iste bende o riski alacak yürek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?