- Konu Sahibi honeysuckle
-
Eger isi bırakınca zor durumda kalacaksan hemen is bulamazsan ve ihtiyacinda varsa sorunlar farkli boyutta çıkacaktir bu seferde karşına iyi ölç biç bence.
Lütfen üzülme güçlü ol dua et kendini yıpratma bir kapı kapanir diger kapı açılır rızkı veren Allah ona guven ona dayan kendini nasıl iyi hissedeceksen ona karar ver.Allah kerimdir o na guven.Onlar da tazminat vermemek için yapıyor belki şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum gurursuz hissediyorum kendimi
Gecenin bu saatinde ağlıyorum öyle caresizimki
Lü
Lütfen üzülme güçlü ol dua et kendini yıpratma bir kapı kapanir diger kapı açılır rızkı veren Allah ona guven ona dayan kendini nasıl iyi hissedeceksen ona karar ver.Allah kerimdir o na guven.
Evet dertsiz kimse yok herkesinki farkli farkli,Allah evladina ve sana saglik sıhhat versin senin bir meslegin var illaki bir iş bulabilirsin hakkında herseyin hayırlısı olsun hersey düzelecektir ümidini kaybetme yeterkiÇok sağol arkadaşım
İnşallah ama hayat çok zor
Evet dertsiz kimse yok herkesinki farkli farkli,Allah evladina ve sana saglik sıhhat versin senin bir meslegin var illaki bir iş bulabilirsin hakkında herseyin hayırlısı olsun hersey düzelecektir ümidini kaybetme yeterki
bakin bu gurursuzlukbdegil hakkiniz. lutfen sacma sapan insanlar icin kendinizi ve kizinizi yakmayin. yarindan itibaren mesafe koyun herkese isinizi yapin gecin. o patronu da allaha havaleedin ve sakin is bulmadan cikmayin. hele boyle bir zamanda lutfenOnlar da tazminat vermemek için yapıyor belki şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum gurursuz hissediyorum kendimi
Gecenin bu saatinde ağlıyorum öyle caresizimki
bakin bu gurursuzlukbdegil hakkiniz. lutfen sacma sapan insanlar icin kendinizi ve kizinizi yakmayin. yarindan itibaren mesafe koyun herkese isinizi yapin gecin. o patronu da allaha havaleedin ve sakin is bulmadan cikmayin. hele boyle bir zamanda lutfen
Olurmu dersin
Eski sağlıklı gunlerime döner miyim
Çabucak iş bulup alisirmiyim
Oradan ayrilip kendine geldikten sonra aslinda oranin sana ne kadar zarar verdigini daha iyi anliyorsun. Ben o zamanki hallerimi dusunuyorum da biraz daha orada calissaymisim kesin bir gun cinnet getirip milleti dograrmisim.
Merhaba arkadaşlar
Uzun yıllardır çalıştığım iş yerine yarın istemeyerekte olsa istifa dilekcemi verip çıkacağım
Çok düşündüm yapamıyorum
Daha önce bir sürü konu açtım sorunlar bitmiyor
Hakaret bağırma iş yoğunluğu derken konu buralara geldi
Sonrasını bilmiyorum iş bulabilirmiyim gecinebilirmiyim yoksa acmi kalırım bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldugum
Bana dua edin ne olur
nedesem ikn olmayacaksin. ben sana ayrilma demiyorum. bak mantikli gurur yapmak vardir bir de Koru korune gurur. ben daha iyi bir is buldum hoscakalin demek baska ben dimdizlak ortada kalicam gururuma yumurta kirip yicem bisure demek baska.Bunca laflara karşı hala çalışmak gurursuzluk degilmi
Patronla bilmem ne beyden öteyebi muhabbetim yok ama adam bahane bulup basıyor kalayi
nedesem ikn olmayacaksin. ben sana ayrilma demiyorum. bak mantikli gurur yapmak vardir bir de Koru korune gurur. ben daha iyi bir is buldum hoscakalin demek baska ben dimdizlak ortada kalicam gururuma yumurta kirip yicem bisure demek baska.
sabret intikamini soguk al. sana en cok ihtiyaclari oldugu zaman is de bulursan bas git.
verme yıllarca calısmıssın bekle kovsunlar barı tazmınatını al cık yazık döktügün yaslara.konunu cok bılmıyorum ama bir patronun aradıgı elemansın kendi cıkmasıMerhaba arkadaşlar
Uzun yıllardır çalıştığım iş yerine yarın istemeyerekte olsa istifa dilekcemi verip çıkacağım
Çok düşündüm yapamıyorum
Daha önce bir sürü konu açtım sorunlar bitmiyor
Hakaret bağırma iş yoğunluğu derken konu buralara geldi
Sonrasını bilmiyorum iş bulabilirmiyim gecinebilirmiyim yoksa acmi kalırım bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldugum
Bana dua edin ne olur
Ay şaka gibiii yuhBu patronlar çok tuhaf. Bizim bir tanıdıgin patronu yanına gelen misafirler veya müşteriler tuvalete gidecek diye yanında çalışan kıza koş klozetin kapağını aç diyomus. Kız, tuvalete girecek her musteri öncesi klozet kapağını aciyomus. Delirmiş bunlar
Sadece tek bir şey söyleyeceğim neden cevap vermiyorsunuz hakaretlere
Mqdem öyle ya da bötle işten çıkacaksınuz en azından oh be dersiniz ...ki bence cevap verinxe sizi el üstünde tutar o tipler deneöedem istifa etmeyin derim...ayrıca işten çıkarılırsanız tazminat da alırsınız mis gibi
sen bilirsin ama hayat cok zor. yillarin var biryerde. ben senin yerinde olsam sabrederdim. dogru kararlar aldirsin.Canım benim tabiki haklısın
Ben çok doldum yoksa yasayabilecegim sıkıntıların farkindayim zaten benim yüzümden kızım mağdur olmasın diye katlandim bu zamana kadar
Ancak bıçak kemiği geçti
Şu durumda ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?