yarın istifa dilekcemi verecegim

Onlar da tazminat vermemek için yapıyor belki şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum gurursuz hissediyorum kendimi
Gecenin bu saatinde ağlıyorum öyle caresizimki
Lütfen üzülme güçlü ol dua et kendini yıpratma bir kapı kapanir diger kapı açılır rızkı veren Allah ona guven ona dayan kendini nasıl iyi hissedeceksen ona karar ver.Allah kerimdir o na guven.

Çok sağol arkadaşım
İnşallah ama hayat çok zor
Evet dertsiz kimse yok herkesinki farkli farkli,Allah evladina ve sana saglik sıhhat versin senin bir meslegin var illaki bir iş bulabilirsin hakkında herseyin hayırlısı olsun hersey düzelecektir ümidini kaybetme yeterki

Evet dertsiz kimse yok herkesinki farkli farkli,Allah evladina ve sana saglik sıhhat versin senin bir meslegin var illaki bir iş bulabilirsin hakkında herseyin hayırlısı olsun hersey düzelecektir ümidini kaybetme yeterki

Cümlemize inşallah
Tabiki yok dertlerimi takmıyorum bile şuan

Onlar da tazminat vermemek için yapıyor belki şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum gurursuz hissediyorum kendimi
Gecenin bu saatinde ağlıyorum öyle caresizimki
bakin bu gurursuzlukbdegil hakkiniz. lutfen sacma sapan insanlar icin kendinizi ve kizinizi yakmayin. yarindan itibaren mesafe koyun herkese isinizi yapin gecin. o patronu da allaha havaleedin ve sakin is bulmadan cikmayin. hele boyle bir zamanda lutfen

Bunca laflara karşı hala çalışmak gurursuzluk degilmi
Patronla bilmem ne beyden öteyebi muhabbetim yok ama adam bahane bulup basıyor kalayi

Olurmu dersin
Eski sağlıklı gunlerime döner miyim
Çabucak iş bulup alisirmiyim

Oradan ayrilip kendine geldikten sonra aslinda oranin sana ne kadar zarar verdigini daha iyi anliyorsun. Ben o zamanki hallerimi dusunuyorum da biraz daha orada calissaymisim kesin bir gun cinnet getirip milleti dograrmisim.

Oradan ayrilip kendine geldikten sonra aslinda oranin sana ne kadar zarar verdigini daha iyi anliyorsun. Ben o zamanki hallerimi dusunuyorum da biraz daha orada calissaymisim kesin bir gun cinnet getirip milleti dograrmisim.

Benimde cinnetime az kaldı
Dilerim bende kurtulur oh derim
Yazın cesaret verdi bana birazda olsa

bosver hayatta işte zaman gecıyor yani baska ıs bulabilecegının garantısı yok iş de cok onemlı, ama ordakılerle savasamadıysan pes etme zamanı gelmstır yapıcak bır sey yok sonucta. dişi dişe geçene bu özel sektör sonuçta ve hıc hıc kolay dgıl. yorulduysan yıldıysan ıyı karar vermıssındır artık bosver.

ben de mesela hala düşünüyorum son işimden ıyı mı yaptım ayrıldım dıye de, deger de verılmıyorsa durmanın alemı yok veya maas azsa veya cok fazla yoruyorlarsa hayatın berbat hale gelmısse vsvs...

canım eğer mobbing yapıyorlarsa dava açabilirsin şikayet edebilirsin bu şekilde tazminatını da alabilirsin

Bunca laflara karşı hala çalışmak gurursuzluk degilmi
Patronla bilmem ne beyden öteyebi muhabbetim yok ama adam bahane bulup basıyor kalayi
nedesem ikn olmayacaksin. ben sana ayrilma demiyorum. bak mantikli gurur yapmak vardir bir de Koru korune gurur. ben daha iyi bir is buldum hoscakalin demek baska ben dimdizlak ortada kalicam gururuma yumurta kirip yicem bisure demek baska.
sabret intikamini soguk al. sana en cok ihtiyaclari oldugu zaman is de bulursan bas git.

Canım benim tabiki haklısın
Ben çok doldum yoksa yasayabilecegim sıkıntıların farkindayim zaten benim yüzümden kızım mağdur olmasın diye katlandim bu zamana kadar
Ancak bıçak kemiği geçti
Şu durumda ne yapabilirim

verme yıllarca calısmıssın bekle kovsunlar barı tazmınatını al cık yazık döktügün yaslara.konunu cok bılmıyorum ama bir patronun aradıgı elemansın kendi cıkması

Sadece tek bir şey söyleyeceğim neden cevap vermiyorsunuz hakaretlere
Mqdem öyle ya da bötle işten çıkacaksınuz en azından oh be dersiniz ...ki bence cevap verinxe sizi el üstünde tutar o tipler deneöedem istifa etmeyin derim...ayrıca işten çıkarılırsanız tazminat da alırsınız mis gibi

Ay şaka gibiii yuh
Çok gülesim geldi adama
Allah sabır versin yakınına valla bu nedir

Dogru diyorsun aslinda. Hem cikardiklari icin tazminatini da alir. Vermemeye diretirlerse de daha iyi. Is mahkemesine mobbingi de soyler, guzel bir arti tazminat alir.

sen bilirsin ama hayat cok zor. yillarin var biryerde. ben senin yerinde olsam sabrederdim. dogru kararlar aldirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…