yarın istifa dilekcemi verecegim

bir akrabama arkadasima yalvarir gibi yalvardim yapma diye. kabul etmeyecegini falan mi dusundun anlamadim ki simdi kafam karisik diyorsun avukat arkadasi aradim diyorsun istifa dilekceni vermeden once yapman gereken seylerdi bunlar. Buarada 3 ya da 5 isgunu icinde dilekceni geri alabilirsin boyle bir hakkin var diye biliyorum. yine de hatirlatayim dedim.

ihbar suren var adam yine insafli davranmis 15 gun diyerek.

neyse hayirlisi olsun. dilerim bu esnada kisa surede is bulabilirsin.

is arama iznini kullan lutfen.

Biliyorum canım helal et hakkını
Kafamın karışıklığı parasız muhtaç kalmak kızımı üzmek korkusu yoksa zerre pişman değilim
Asla blöf yapmadım ancak adamın insaflı olduğunu düşünme sadece işi aksamasin diye verdi o süreyi elemanı olsa gözümün yaşına bakmaz

Durusum belki ezik gibi gelmiş olabilir yazdiklarimdan dolayı ancak o kadar sessiz değilim normal hayatta sadece ekmeğim için sustum belki savasamadim
Arkadaş kendi açısından hakli olabilir benim gücüm bitti yoruldum pes ettim
Benzer şeylerbizim ofistedede var ona ses çıkarmıyor patron çünkü sekreteriyle çıkıyor umrumda değil ama onun iside bana yükleniyor
On saat evimden çok vakit geçirdiğim yerde heran şimdi bagircak korkusuyla durmak cidden ruh sagligimi bozdu

sen doğru olanı yapmış durumdasın kardeşim. istifa etmen gerekiyordu. hukuki hakların nelerdir bilmem. sorar öğrenirsin. ama yarın bi gün kanser olsan bu pislik yüzünden zaten çalışacak bir bedenin olmayacak tedavi yüzünden, o zaman kapıya koyacak.
sağlığın daha mühim. iş de bulacaksın ben inanıyorum

Uzuldum adiniza hakkinizda hayirlisi neyse o olsun..
Herseyi dusunup tasinin yeni bulacaginiz iste boyle uzun sure calisabilecek misiniz ? Patronunuz nasil olacak ? Alisabilecek misiniz ? Yillarca emek vermissiniz oraya iyi yada kotu alismissiniz.. Bilmiyorum mesela beni calistigim birim ne kadar kotu olsa da baska bir birime gecmek korkutuyor cok degisiklige acik bir insan degilim.. Ins bundan sonra sizi cok guzel gunler ve istediginiz gibi bir is bekliyor olur dualarimiz sizinle

Geçmiş olsun boşverin iş bulunur.

şimdi 15 senelik sigortanız var ise hemen bağlı bulunduğun SSK ya gidip bir evrak alıyorsun ve patron kılıklı adam sana çalıştığın süre boyunca olan kıdem tazminatını eşek gibi ödüyor. Lütfen bunu yap brüt maaşından ödemek zorunda başka yolu yok.

parton sekreteri ile çıkıyor ve sekreterin işlerini de s ana yaptırıyor.
canım benim ya. ama bu iş yerinde çok bile kaldın. keşke mobing davası açsaydın .
mobing davası için ses kaydı almak yasal . alsaydın da kanıt olaydı. keşke eee

Merhaba ,
Sırf konunuza yazmak için giriş yaptım. 15 yıl 3600 gün şartını tamamlamışsınız sanırım. Yani 1999 Eylül 'den önce sgk girişiniz yapılmış. Çalışma süreniz 15 yıl ve prim ödeme gün sayınız 3600 günü tamamladı ise istifa etseniz dahi tazminatınızı alırsınız. Yakınlarınızda ki bir sgk müdürlüğüne gidin lütfen. Oradan size bir yazı verecekler. Patronunuzdan tazminatınızı isteyin, eğer vermez ise ilgili yere şikayette bulunun. Bu patronunuzun size verdiği bir hak ya da lütuf değil , emeğinizin karşılığıdır ve yasalar size bu hakkı tanımıştır. Alacağınız kıdem tazminatı olacak, ihbar süresinde de çalıştığınız için ihbar tazminatı almayacaksınız. Yalnız normal şartlarda ihbar süreniz 15 gün değil. İhbar sürenizden önce sizi çıkardığı için ihbar tazminatınızın kalanını da alabilirsiniz.
Lütfen hakkınızı yedirmeyin.

Aynı korkular yüzünden sabrettim
Şuan herşey muallakta
Zaten sorular beynimi yiyor
Belki iyi belki kötü zaman gösterecek

Hiç oralara takilmadim özelinden banane
Ama iş yapmayani sırf beraber diye kayirip bana hakaret edip ezmese işte o zoruma gitti

Rabbim razı olsun
Henüz dilekcemi işleme koymadı masasında duruyor ne bekliyor bilmiyorum
Bu süreci tam bilmiyorum sgkdan kağıdı alıp ne diyeceğim bu şahıs zaten tazminat vermemek için yaptı bunları

merhaba canım konuyu okuduktan sonra profiline baktım hangi işle meşgulsun diye muhasebecimiysin. istanbulda yaşıyorsun birde küçük bir şehir olsa işbulma imkanın az olabilirdi evet ama istanbul gibi yerde muhasebeci işsiz kalmaz hiç sıkma canını huzur olmayan yerde 300-500 lira fazla alsan ne fayda doğru karar vermişsin

Bitti arkadaşlar
Yarın maaşımı alıp çıkıyorum
Belki iyi olacak belki kötü
Bunca yıl verdiğim emeğe açıyorum
İcim bir garip iyimiyim kotumu bilmiyorum
Son durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…