- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi honeysuckle
-
tr de malesef mobingi cok kanitlayamiyorlar. ama is mahkemesinde mutlaka ise geri iade cikar tazminat uzerine eger ise donmezse 8 aylik maasini da alirDogru diyorsun aslinda. Hem cikardiklari icin tazminatini da alir. Vermemeye diretirlerse de daha iyi. Is mahkemesine mobbingi de soyler, guzel bir arti tazminat alir.
Hakaret bagirma varsa mobing davasi ac benim bi tanidigim dava acti isyerindekilerin baskisi yuzunden 80 bin lira aldı sekreterdiMerhaba arkadaşlar
Uzun yıllardır çalıştığım iş yerine yarın istemeyerekte olsa istifa dilekcemi verip çıkacağım
Çok düşündüm yapamıyorum
Daha önce bir sürü konu açtım sorunlar bitmiyor
Hakaret bağırma iş yoğunluğu derken konu buralara geldi
Sonrasını bilmiyorum iş bulabilirmiyim gecinebilirmiyim yoksa acmi kalırım bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldugum
Bana dua edin ne olur
tr de malesef mobingi cok kanitlayamiyorlar. ama is mahkemesinde mutlaka ise geri iade cikar tazminat uzerine eger ise donmezse 8 aylik maasini da alir
Canım sana bırsey olsa tedavı mı ettırecekler yada ah yazık dıyerek uzulecekler mı umurlarında bıle olmayacak.hıcbırsey senden onemlı değilPanik atagim var zaten
Ve o kadar kötü psikolojideyimki anlatamam
aman ver istifanı . acaba tazminat alabilir misinTabiki değilim
Ama hakaret duyuyorum
Gerizekalı aptal diyen bir patron
Ben de ilk defa rapor aldim evdeyim.Sinir krizi gecirdim is yerinde.Nefret ediyorum artik ise gitmekten.Bilmiyorum nolcak böyle.Akil sagligindan onemli degil istifa et diyor esim.Amaan bize is mi yok ayol bosver alternatiflerini degerlendirMerhaba arkadaşlar
Uzun yıllardır çalıştığım iş yerine yarın istemeyerekte olsa istifa dilekcemi verip çıkacağım
Çok düşündüm yapamıyorum
Daha önce bir sürü konu açtım sorunlar bitmiyor
Hakaret bağırma iş yoğunluğu derken konu buralara geldi
Sonrasını bilmiyorum iş bulabilirmiyim gecinebilirmiyim yoksa acmi kalırım bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldugum
Bana dua edin ne olur
Cnm piyasa berbat arayan biri olarak soyluyorum inanki is bulana kadar sk disini birde onca yil tazminatini birakma uzlasma falan deneDayanamıyorum
Suçum olmayan konularda bile hakaret duyuyorum hiç huzurum kalmadı
Ben de çok güldüm ilk duyduğumda , patronu çok değişik biriAy şaka gibiii yuh
Çok gülesim geldi adama
Allah sabır versin yakınına valla bu nedir
Geldi mi patron, ne oldu,ne konuştunuz, dilekçeyi verdiniz miElimde dilekçe bekliyorum henüz patron gelmedi
honeysuckle ne oldu? Dilekceni verebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?