yarın istifa dilekcemi verecegim

Dogru diyorsun aslinda. Hem cikardiklari icin tazminatini da alir. Vermemeye diretirlerse de daha iyi. Is mahkemesine mobbingi de soyler, guzel bir arti tazminat alir.
tr de malesef mobingi cok kanitlayamiyorlar. ama is mahkemesinde mutlaka ise geri iade cikar tazminat uzerine eger ise donmezse 8 aylik maasini da alir

Hakaret bagirma varsa mobing davasi ac benim bi tanidigim dava acti isyerindekilerin baskisi yuzunden 80 bin lira aldı sekreterdi

tr de malesef mobingi cok kanitlayamiyorlar. ama is mahkemesinde mutlaka ise geri iade cikar tazminat uzerine eger ise donmezse 8 aylik maasini da alir

Bana mobbing yapan isyerimde bir usta patronla kavga etti. Adami da kovdular. Adam bunlara dava acti tazminat vs alacaklar icin. Patronlar herkese tanik olarak imza attirdi, isyerini kendi istegiyle terketti, is akisini bozdu, herkesi magdur etti vs. diye. Adamin bir tane bile tanigi yoktu. Olmasi da mumkun degildi zaten oyle bir sey yapsa isinden olurdu. Mahkeme kisa surede sonuclandi ve usta tazminat vs tum alacaklarini aldi. Ise geri iade de istemedi.

Benim hala umudum var.

Böyle iş yerlerinde çalışmamak lazım arkadaşlar gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.Hiç birşey bizden önemli değil,3 kuruş az olsun ama huzurlu olsun.Ben bir yerde 1,5 sene sabrettim keşke sabretmeseydim.

önce bir avukatla görüşün
tazminatınızı almanın yolları vardır belki

Bende yaklasik 5 ay once ayni psikolojiyle biraktim isimi. Yasadiklarimiz farkli ama ben pisman olmadim ordan neden ayrildim diye. Simdiki aklim olsa yine o is yerini birakirdim. Ama issizlik cok zor. Is bulmakta cok zor. Ulkenin su hali cok kotu etkiledi piyasalari. Biraz daha sabretseniz. Su durgunluk bitse biraz. Parasiz olmuyor.

Ben de ilk defa rapor aldim evdeyim.Sinir krizi gecirdim is yerinde.Nefret ediyorum artik ise gitmekten.Bilmiyorum nolcak böyle.Akil sagligindan onemli degil istifa et diyor esim.Amaan bize is mi yok ayol bosver alternatiflerini degerlendir

Bu arada hakli nedenle fesih yaparak 1 seneden fazla da çalıştıysan tazminat alabilirsin lakin tanıklık edecek biri lazim hakaret hakkında.Psikiyatriden rapor almanizda da fayda var.

Bir kere hiç istifa etmeyin...
Bir hafta 10 gün rapor alın. Kafanızı dinleyin bir güzelce...
İşe başlayın tavırlara bakın ona göre gidip bir 10 gün daha rapor alın....
Döndüğünüzde tazminatını verip çıkarmazlarsa, rahatsızlandığım için işe gelemedim.
Raporlu olduğum halde işe gelmediğimi için bana mobbing yaptılar deyip alırsınız tazminatınızı ve işsizlik maaaşınızı da...

honeysuckle ne oldu? Dilekceni verebildin mi?

Evet saat 3 gibi geldi patron
Zaten sorun yok gibi gün boyu çalıştım
Girdim odasına bunu ben vermek istiyorum dedim niye demedi biliyor çünkü
Tamam dedi ancak iş çok fazla birini bulana kadar maksimum onbeş gün idare et gelene işi devret şimdilik kimse bilmesin dedi
Peki dedim ama hiçte gidesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…