- Konu Sahibi honeysuckle
-
Gitme işe. Ne yapacak kovacak mı
İyide tazminati gectim siz issizlikte alamayacaksiniz bu durumda 10 yillik oldugunuz icin 10 ay maasiniza bagli 600 800 tl birsey alacakken neden vazgectiniz bir avukata danisin ltfen herseyden gectim 15 gunde gitmek istemiyorum derseniz rapor alin gitmezsinizMahkemeye verirmiş ruh hastası
Evet saat 3 gibi geldi patron
Zaten sorun yok gibi gün boyu çalıştım
Girdim odasına bunu ben vermek istiyorum dedim niye demedi biliyor çünkü
Tamam dedi ancak iş çok fazla birini bulana kadar maksimum onbeş gün idare et gelene işi devret şimdilik kimse bilmesin dedi
Peki dedim ama hiçte gidesim yok
Mahkemeye verirmiş ruh hastası
Evet saat 3 gibi geldi patron
Zaten sorun yok gibi gün boyu çalıştım
Girdim odasına bunu ben vermek istiyorum dedim niye demedi biliyor çünkü
Tamam dedi ancak iş çok fazla birini bulana kadar maksimum onbeş gün idare et gelene işi devret şimdilik kimse bilmesin dedi
Peki dedim ama hiçte gidesim yok
Yanlis yaptin ya. Simdi onca senenin tazminatini onlara birakip mi gideceksin? Yaptiklari yanina kalacak bir de onlara eleman mi hazirlayacaksin?
ay çok üzüldüm istifa ettiğine. Ama anlaşın bari sizi mahkemeye hakaretten versem hem ihbar hem tazminat alırım de. elimde kamera kayıtları var. de kanıtlarım falan de. anlaşalım de ben tazminat ve ihbar tazminatından vazgeçiyorum de sende beni işten çıkış göstereceksin işsizlik maaşı alıcam falan de gerçekten çok yazık emeğine bunca çektiğin kar kalacak yanına adamın senden sonra gelene de yapacak aynı şeyi senin sorunlu olduğunu düşünüyor böyle tipler. kendi gayet normal sanıyor. işte gelen elemana hiç bir iş öğretmem erken çıkabilirsin maksimum 2 saat ve istersen bu izinleri birleştirebilirsin. haftadaiki gün işe gitmeyebilirsin. Lütfen hakalarını bil ve yanına bırakma böylelerinin. Bende bir şirktte muhasebeciyim ben smmm oldum şükür ama bütün bu yollardan geçtim. facebbokta muhasebe grupları var elemen ilanı falan çıkıyor takip et istersen.
Ben olsam aasla ıstıfa etmezdım . Ne munasebet
Böyle bi duruşla hayatta hep kaybedersiniz. yok mu bir avukat danışabileceğiniz? bu forumda bile bulabilirsiniz.Ben onlarla basedemem
Tek başına olduğumu biliyorlar
merhaba 1999 eylül öncesi sgk başlangınız varsa ve 3600 günü doldurduydsan sgk git ve emeklilik için başvur tazminatını alıp işten çıkabiliyorsun. en azından bir ay dinlenirsin. birde 170 diye işkurun hattı var oraya danış hakaret ettikleri için ayrılmak istediğini ve haklı sebepten istifada da tazminat hakkın var . birde seni işten bıktırmak için tazminatsız çıkmanı sağlamak için yapıyorlarsa bu da adil değil. buna mobbing deniyor ve bunun ile haklı fesih hakkını kullanabilirsin. Başka bilgi verirsen daha da yardımcı olmaya çalışırız.
Tabiki değilim
Ama hakaret duyuyorum
Gerizekalı aptal diyen bir patron
Bu gune kadar dayanmissiniz keske biraz daha dayansaydiniz cok uzuldum sizin icin97 girisliyim kafam öyle doluki aklım alınmış çalışmıyor gibi
Avukat arkadaş vardı aradım onunda cenazesi varmış
Herşey ustuste geliyor
Ne olursa olsun size hakaret etme hakkı yok...
Bence patronunuza bu şekilde davranmaya devam ederse , iş hukuku ile ilgili bilgilendirme aldım buna hakkınız yok diyin...
Ne kadar çirkin davranış bir işveren için,o kadar çok ki artık bunlardan nefret eder oldummm...
Üniversite ye giden bir kızınız varmış Allah bağışlasın ,eğer işten ayrılma kararı alırsanız ,15 gün önceden haber verin ,bu durumda günde 2 saat erken çıkıp iş arama hakkınız var...Hakkınızda hayırlısı olsun...
Bu gune kadar dayanmissiniz keske biraz daha dayansaydiniz cok uzuldum sizin icin97 den bu yana baya yillarinizi orda gecirmissiniz ben yine bir avukatla mutlaka gorusmeniz taraftariyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?