yarın istifa dilekcemi verecegim

57 gün yasal süreç bence çaktırmadan 15 gün ile kurtarmaya bakın :) ayrıca gündüz iş arama için izin alma hakkınız var onu da kullanın sabah geç gidersiniz akşam erken çıkarsınız yada

Uzun yillar calistim demissiniz. Onlarin sizi cikarmasi icin elinizden geleni yapsaniz tazminat ve issizlik maasi talep edebilirsiniz en azindan bu arada da basla işe bakarsiniz. Şartların uygunliguna gore karar verirsiniz. Ama yok artik hic mecalim kalmadı diyorsaniz da tabi istifa etmek en ıyisi

Mahkemeye verirmiş ruh hastası
İyide tazminati gectim siz issizlikte alamayacaksiniz bu durumda 10 yillik oldugunuz icin 10 ay maasiniza bagli 600 800 tl birsey alacakken neden vazgectiniz bir avukata danisin ltfen herseyden gectim 15 gunde gitmek istemiyorum derseniz rapor alin gitmezsiniz
Yogunluk onun sorunu artik yahu insanlar nasil korkmuyor rizka sebepten bendemi anormallik var bilmiyorum bazen

Yanlis yaptin ya. Simdi onca senenin tazminatini onlara birakip mi gideceksin? Yaptiklari yanina kalacak bir de onlara eleman mi hazirlayacaksin?

Mahkemeye verirmiş ruh hastası

merhaba 1999 eylül öncesi sgk başlangınız varsa ve 3600 günü doldurduydsan sgk git ve emeklilik için başvur tazminatını alıp işten çıkabiliyorsun. en azından bir ay dinlenirsin. birde 170 diye işkurun hattı var oraya danış hakaret ettikleri için ayrılmak istediğini ve haklı sebepten istifada da tazminat hakkın var . birde seni işten bıktırmak için tazminatsız çıkmanı sağlamak için yapıyorlarsa bu da adil değil. buna mobbing deniyor ve bunun ile haklı fesih hakkını kullanabilirsin. Başka bilgi verirsen daha da yardımcı olmaya çalışırız.

Ben olsam aasla ıstıfa etmezdım . Ne munasebet

ay çok üzüldüm istifa ettiğine. Ama anlaşın bari sizi mahkemeye hakaretten versem hem ihbar hem tazminat alırım de. elimde kamera kayıtları var. de kanıtlarım falan de. anlaşalım de ben tazminat ve ihbar tazminatından vazgeçiyorum de sende beni işten çıkış göstereceksin işsizlik maaşı alıcam falan de gerçekten çok yazık emeğine bunca çektiğin kar kalacak yanına adamın senden sonra gelene de yapacak aynı şeyi senin sorunlu olduğunu düşünüyor böyle tipler. kendi gayet normal sanıyor. işte gelen elemana hiç bir iş öğretmem erken çıkabilirsin maksimum 2 saat ve istersen bu izinleri birleştirebilirsin. haftadaiki gün işe gitmeyebilirsin. Lütfen hakalarını bil ve yanına bırakma böylelerinin. Bende bir şirktte muhasebeciyim ben smmm oldum şükür ama bütün bu yollardan geçtim. facebbokta muhasebe grupları var elemen ilanı falan çıkıyor takip et istersen.

Hiç konuşmadık benden sonrakine yapacağını sanmıyorum
Çünkü diğerlerine gayet iyi
Adamın derdi benle
Ben hiç ilan görmedim tek tük
İsim zor şuan sadece dua ediyorum

97 girisliyim kafam öyle doluki aklım alınmış çalışmıyor gibi
Avukat arkadaş vardı aradım onunda cenazesi varmış
Herşey ustuste geliyor

Tabiki değilim
Ama hakaret duyuyorum
Gerizekalı aptal diyen bir patron

Ne olursa olsun size hakaret etme hakkı yok...
Bence patronunuza bu şekilde davranmaya devam ederse , iş hukuku ile ilgili bilgilendirme aldım buna hakkınız yok diyin...

Ne kadar çirkin davranış bir işveren için,o kadar çok ki artık bunlardan nefret eder oldummm...

Üniversite ye giden bir kızınız varmış Allah bağışlasın ,eğer işten ayrılma kararı alırsanız ,15 gün önceden haber verin ,bu durumda günde 2 saat erken çıkıp iş arama hakkınız var...Hakkınızda hayırlısı olsun...

herkes arkadaşa istifa etme demiş, hatta birisi "böyle bir duruşla hayatta hep kaybedersin" bile demiş!! duruşunda ne var hanımın ben anlamadım ancak...

ben bizzat kendim 3 kez istifa etmiş, her seferinde de bir sonraki yerim için "iyi ki..." demiş biriyim. birinde emekçi bir kardeşimin sigortası yatmadı diye ettim, diğerinde müdür olacak p...k metresini, ilişkisini bilenleri yükseltiyor diye istifa ettim, bir diğerini de insanüstü bir işyükü sebebiyle yaptım.

pişman değilim. her bir istifam farklı farklı değerlere sahip olduğum için gerekliydi. allah da hep yanımda oldu. her istifamda eve gelip hem öncesinde hem sonrasında göz yaşı döktüm. insanın emeğini pisliklere yedirmesi elbet çok zor.. çok zor... ama insan olanın, kendi onuru-gururu için zaman gelir yapması gerekenler olur. başım hep dik. henüz 2 hafta oldu o metres mekanından istifa edeli. allah muhtaç etmesin, allah iyilerle karşılaştırsın.

97 girisliyim kafam öyle doluki aklım alınmış çalışmıyor gibi
Avukat arkadaş vardı aradım onunda cenazesi varmış
Herşey ustuste geliyor
Bu gune kadar dayanmissiniz keske biraz daha dayansaydiniz cok uzuldum sizin icin 97 den bu yana baya yillarinizi orda gecirmissiniz ben yine bir avukatla mutlaka gorusmeniz taraftariyim

Defalarca dedim yaşım genç değil kaldıramıyorum insanların yanında yapmayın diye
Ama suçum olsun olmasın devam etti
İnaninki yerime gelecek kişi bu kadar işi bir arada yapamaz şansı işlerse benden iyi olur belki bilemem

Bu gune kadar dayanmissiniz keske biraz daha dayansaydiniz cok uzuldum sizin icin 97 den bu yana baya yillarinizi orda gecirmissiniz ben yine bir avukatla mutlaka gorusmeniz taraftariyim

Sigorta girişim 97
Burada dokuz sene bitecek
Avukata para gerek bi arkadaş varsa oda ne kadar ilgilenir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…