Yarın özür dilemeye gelecek ama benim içim almıyor.

Kizlar güncelleme yapayım. "Eskisi gibi olmayacaksan yeni problemlere hazır ol" son konuşmamız oldu. Bir yere bağlanmadı. Ben uyudum, o yanıma gelmedi. Sabah da hâlâ pek konuşmuyor ve soğuk davranıyor.
Hakkı olduğum konuda asla geri adım atmam, küserek size geri adım attırmaya çalışıyor. Haklılığınızdan eminseniz, ki zaten hakkısınız, restine rest çekin. Bu mücadeleyi kaybettiğiniz anda bundan sonrakileri kazanma şansınız yok. Hep kabullenen taraf olmak zorunda kalacaksınız. Tercih sizin ya boşanmaya kadar gidecek her şeyi göze alarak kendinizi koruyacaksınız ya da eşinizle birlikte suistimal edilmeye devam edeceksiniz. Bu tarz insanları hayatında kesinlikle tutmayan biri olarak görümceniz ve onu destekleyen kocanızı hayatınızda tutmayı tercih edecekseniz de bu suistimali hakediyorsunuz. Adam sizde bildiği psikolojik taktikleri uyguluyor şu an, sizi iyi tanıdığı için de kazanacağının gayet farkında bence

Kizlar güncelleme yapayım. "Eskisi gibi olmayacaksan yeni problemlere hazır ol" son konuşmamız oldu. Bir yere bağlanmadı. Ben uyudum, o yanıma gelmedi. Sabah da hâlâ pek konuşmuyor ve soğuk davranıyor.
Ay kadina bak. Siz trip yapmaniz gerekirken kendi trip yapiyor. Siddete hayir ama sizin kocanizi firinci kuregiyle dovesim var.

Eşinin sizi savunması gerekirken size aba altından sopa gösteriyor. Farkında mısınız? Sizin ne hissettiğiniz eşinizin zerre umrunda değil. Yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.

Ben eşinizin manipüle edildiğini düşünmüyorum. O kardeşini öyle kabul etmiş, sizden de aynısını bekliyor, hatta kardeşinde bir problem de görmüyor olabilir. Yapmazsanız diye de utanmadan tehdit ediyor. Sizin yerinizde değilim ama benzer konumda olsaydım asla kabul etmezdim. Orası eşimin evi olduğu kadar benim de evim, ben istemiyorsam gelemez. Gelememesi için bir tarafın mantıklı bir gerekçe ile istememesi yeterlidir. Ha o gelecek diye de asla evi terk etmem, bulunmamazlık etmem. Eline koz vermeye gerek yok. Ayrıca o gelecek diye de evimi terk etmem, sadece o yokmuş gibi davranırım.

Sen alışmış olabilirsin ama ben kırgınım yol ortasında bıraktı bizi bunu görmüyorsun yeni problemlere hazır ol diye beni tehdit ediyorsun bu hakkım yok mu de
Hakkınız yok görünüyor yine de dene şansını

Gorumceniz kardesini domine ettigi gibi sizide domine etmeye calisiyor.agiz ucuyla ozur dileyerek sacma sapan hareketlerini sizede kabullendirmeye calisacak. Esinizde herseyi yiyip yutarken sizin kurdugunuz bir cumleye karsilik yatak ayiriyor. Gitsin kardesinde yasasin madem. Ikisininde mental sorunlari var herhalde

Eşime sadece işimle ve kendi çekirdek ailemizle meşgul olmak istediğimi, başka bir tartışmaya vakit ve enerji ayırmanın saçma olduğunu söyledim. Bu konuyu da benim bir parçam gibi kabul et, idare et dedi. Eğer affetmezse işlerinin iyi gitmeyeceğini, karşısına kötü insanlar çıkacağını vs. soyledi. Böyle dayanaksız bir inanç oluşturmuş. Ve ben onun için kök ailemi, arkadaşlarımı bırakıp ülke değiştirdim. Beklediği fedakârlıksa böyle bir fedakârlık yaptım.

Evet. Bu arada online çalıştığım için akşam belli saatlerde evde bulunmam gerekiyor. Bu akşam da o şekilde olacak. Kendi odama geçer çalışırım.

Yeni eve geçmeyi ben de düşündüm. Eğer düzeleceğine dair bir belirti görürsem hâlâ değerlendirdiğim bir seçenek.

Mesafe hayat kurtarir. Misafir gibi davranip yuz vermeyip gondermeye bakın. Selam Selam bitti kimsenin acisini cikaracagi duvarlar değiliz sonuçta insansiniz nasil ki siz karsi tarafa saygisizca davranmiyorsaniz o da haddi ogrenecek

Klasik toksit menfaatci bir gorumce örneği....belliki eşiniz affetmeye hazır kendi kardesi çünkü aksi düşünülemez zaten...
Siz o gelmeden eşinize biraz arıza yapın istemiyorum görüşmek zorunda değilim falan filan bayağı kavga edin...onun kardeşi gelecegi için alttan alacak nasılsa kavganın sonunda ailesi zaten tembihlemistir o senin kardesin bilmem ne diye..oda ayrı
En sonunda,yani barışınca eşinize tmm gelsin ama benden sıcaklık ilgi beklemesin falan deyin sırf senin Hatrin icin bu seferlik gelsin ama bidaha bir problem yaratirsa asla evime sokmam falan deyin konuyu tatlıya bağlayın eşinizle gerisi sizin hayal dünyanıza kalmış
Toksit geldiğin de de mesafeli olun hoşgeldin falan o kadar muhabbet açarsa kısa cevaplar verin istemediğini anlasın ha bu arada da eşinizle yağlı ballı olun cilveler yapın onun yaninda fazla ilgili olun eşinize ...flortlesin yanında orada fazlalık olduğunu hissettirin hatta günün sonuna doğru eşinizle gulusup sakalasirken gorumcenize donup odasının hazır olduğunu sabaha erken kalkacağını eğer isterse gidip yatabilecegini söyleyin...yüzsüz degilse gider yatar zaten yatmazsa da siz eşinizi alıp odanıza çekilin tek başına ne yaparsa yapsın...
Erkekler saf varliklar onları idare etmek se zannettigimiz kadar zor değil inanın
Bende 20yildir böyle toksit bir ailede yaşıyorum neler yaşadığımı neler atlattigimi Allah bilir
Görümcem mesela toksit yapar eder ama ailesi aman onunla ugrasmayalim diye ses etmez ..at kosturur istediğine istediği gibi davranır... kıskançlık kanına islemis abisinden beni kıskanır gelip kalmaz ama biz oraya gittiğimizde yapar yapacağını hiç muhatap olmam eşimle cilvelesirim yanında daha çok delirsin diye...hiç muhatap olmam...görmezden gelirim hep yokmuş gibi ..işi düşünce gelir nasılsa işini hallederim sonra aynı tas aynı hamam alıştım ben artık
Ama onun yüzünden de strese girmem asla ...sizede tavsiye etmem...

Bu mesaj beni çok güldürdü ve biraz moralimi düzeltti. İki gündür hasta gibiydim. Evet kesinlikle at koşturuyor, herkes de alışmış. Bir yabancı yani ben aynı şeye maruz kalıp kabul etmeyince şaşakaldılar. Dediklerinizi göz önünde bulundurucam. Yerimiz müsait olmadığı için odası yok zaten salonda kalacak. Çok teşekkürler. Yavaş yavaş nasıl mesafe koyduğunuza birkaç örnek verir misiniz

Yavaş yavaş mesafe koymak mesela,
Görmezden gelmek,her konuya fikir beyan etmemek,esprilerine yada anlattığı konulara müdahil olmamak yokmus gibi davranmak en azindan ara ara bunlari yapmak zamana yayar mesafe oluşturmayı
Bu arada salonda yatacaksa şey deyin eşinize hadi odamıza cekilelim hayatım toksit rahatca dinlensin sabah erken gidecek malum...
Sabahta kalkıp kendi kendine gitsin kalkıp kahvaltı falan hazırlamayın sakın tam çıkacakken de açık saçık bir gecelik le sabahliginizin önünü kapatmadan kapınızı açıp a cikiyormuydun hadi hoşçakal deyip uzaktan gulumseyerek ugurlayin
Aklı varsa kaybetmemek için bidaha gelmez

Evet görmezden gelmek ve anlattığı şeylerle ilgilenmemek bence de mantıklı. Zaten ilgilenmiyorum gerçekten, yani rol yapmış olmayacağım. Yok sabah kahvaltı hazırlamam, hiç de hazırlamadim ona özel. Bu arada benim tahminimce onun planı arabasını buraya park etmek, eşime de "beni havaalanına sen bırakır mısın sabah" diye talepte bulunmak. Halbuki havaalanında otopark var, belli bir ücret ödeyip kendi arabasını oraya park edebilir. Artık bu konuda sabah uyanıp götürüp götürmemek eşime kalmış. Ben bir şey demeyeceğim, yorum yapmayıp sadece hayatıma odaklanacağım. Sabah 5'te uyanıp hizmet etmek istiyorsa kendisi bilir.

Ikisi arasinda sağlıksız bir bag var. O baga dahil olmayin. Bunu nasil yaparsınız inanin bilemiyorum. Gorumce ile muhatap olmasaniz kardesini doldurup aranizi bozacak. Muhatap alip konussaniz yine sacma sapan davranacak.
Aslinda en guzel esinizin psikolojik destek almasi. Kabul eder mi boyle biseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…