- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah 5 yıllık Hasretim biter umarımAllah Hakkınızda hayırlısını versin. Müjdeli haberleriniz sağlıklı gebelikleriniz olsun
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebekleriniziKızlar yarın trasferim var dua edermisiniz ben hep ediyorum burdakilerine sizde bana edin heyecandan uyuyamadım bile çok heyecanli ve endişeliyimbu ilaçlari kullanıyorum sonuca kadar inşallah tessir ederr
Allah mı detirdirdi 3 tane embriyo koyulcak aminAllahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi![]()
Aa inşallahAllah mı detirdirdi 3 tane embriyo koyulcak amin![]()
İnşallah biraz kaliteleri kötü ama onu pek umursamiyorum çok iyi olupta tutmayanlarvar önemli olan nasibimizde olması teşekür ederimAa inşallahsağlıklı olsunlar. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annelerine
![]()
Ya zaten ne olurda olsun kaderimizde var o oluyor. Yani benimde 4ab bende ilk acaba iyi değil mi falan dedim ama önemli olan Allahın nasip etmesi. Kaderimizde inşallah tüp bebek annesi olmak vardır.İnşallah biraz kaliteleri kötü ama onu pek umursamiyorum çok iyi olupta tutmayanlarvar önemli olan nasibimizde olması teşekür ederim
Aynen öyle transfer ne zaman pekiYa zaten ne olurda olsun kaderimizde var o oluyor. Yani benimde 4ab bende ilk acaba iyi değil mi falan dedim ama önemli olan Allahın nasip etmesi. Kaderimizde inşallah tüp bebek annesi olmak vardır.![]()
Daha tarihim belli değil 25inde tekrar gideceğim. Estrofem kullanıyorum bakalım ne diyecek herhalde. Herhalde nisanın başı gibi olur diye düşünüyorumAynen öyle transfer ne zaman peki
Hakkınıza hayırlısı olsun hayırlısıyla olsun inşallah benim de cumartesi transferimKızlar yarın trasferim var dua edermisiniz ben hep ediyorum burdakilerine sizde bana edin heyecandan uyuyamadım bile çok heyecanli ve endişeliyimbu ilaçlari kullanıyorum sonuca kadar inşallah tessir ederr
Hım yani transfer surecinin içindesiniz hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsın günü gelinceDaha tarihim belli değil 25inde tekrar gideceğim. Estrofem kullanıyorum bakalım ne diyecek herhalde. Herhalde nisanın başı gibi olur diye düşünüyorum![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın günü gelince çok heyecanliyim ya ve endisileyimHakkınıza hayırlısı olsun hayırlısıyla olsun inşallah benim de cumartesi transferim
Bende öyleyim ama fazla takmamaya çalışıyorum 3 denememHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın günü gelince çok heyecanliyim ya ve endisileyim
Amin hepimize inşallahHım yani transfer surecinin içindesiniz hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsın günü gelince![]()
Evet bende sabah akşam ama için de aparat var onla yapıyorum dar gibi bende de ve yatakta yapıyorum buğune kadar iterek yaptım yarından sonra dikkatli davranacam ve çok akıntı yapıyorLitunis fitili kullaniyormusunuz ben sabah akşam 2 tane uyguluyorum 1 inci rahat oluyor ama ikincide zorlanıyorum sanki gitmiyor sizdede öyle bir durum varmi
Allah razı olsunDua ettim sizin ve buradaki tüm anne olmayı bekleyenler için ve sonrada kendim için![]()
Bu kadar zahmetli ve zor bu yolda ancak bizi biZ anlarız inşallah polisleri görüp sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbım böyle güzel bir gecede dualarımızı kabul buyursun inşallahEvet bende sabah akşam ama için de aparat var onla yapıyorum dar gibi bende de ve yatakta yapıyorum buğune kadar iterek yaptım yarından sonra dikkatli davranacam ve çok akıntı yapıyor