Yarın perşembe günü transfer olacam

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.259
465
73
25
Kızlar yarın trasferim var dua edermisiniz ben hep ediyorum burdakilerine sizde bana edin heyecandan uyuyamadım bile çok heyecanli ve endişeliyim 🤲🧿🥰☺️bu ilaçlari kullanıyorum sonuca kadar inşallah tessir ederr

Eklentiler

• IMG_20230319_003753.webp
    IMG_20230319_003753.webp
    39 KB · Görüntüleme: 104
Allah Hakkınızda hayırlısını versin. Müjdeli haberleriniz sağlıklı gebelikleriniz olsun

Kızlar yarın trasferim var dua edermisiniz ben hep ediyorum burdakilerine sizde bana edin heyecandan uyuyamadım bile çok heyecanli ve endişeliyim 🤲🧿🥰☺️bu ilaçlari kullanıyorum sonuca kadar inşallah tessir ederr
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi 🦋

İnşallah biraz kaliteleri kötü ama onu pek umursamiyorum çok iyi olupta tutmayanlarvar önemli olan nasibimizde olması teşekür ederim
Ya zaten ne olurda olsun kaderimizde var o oluyor. Yani benimde 4ab bende ilk acaba iyi değil mi falan dedim ama önemli olan Allahın nasip etmesi. Kaderimizde inşallah tüp bebek annesi olmak vardır. 🤲🏻

Litunis fitili kullaniyormusunuz ben sabah akşam 2 tane uyguluyorum 1 inci rahat oluyor ama ikincide zorlanıyorum sanki gitmiyor sizdede öyle bir durum varmi
Evet bende sabah akşam ama için de aparat var onla yapıyorum dar gibi bende de ve yatakta yapıyorum buğune kadar iterek yaptım yarından sonra dikkatli davranacam ve çok akıntı yapıyor

Evet bende sabah akşam ama için de aparat var onla yapıyorum dar gibi bende de ve yatakta yapıyorum buğune kadar iterek yaptım yarından sonra dikkatli davranacam ve çok akıntı yapıyor
Bu kadar zahmetli ve zor bu yolda ancak bizi biZ anlarız inşallah polisleri görüp sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbım böyle güzel bir gecede dualarımızı kabul buyursun inşallah

Back
X