- Konu Sahibi RABIS 2018
Bu arada hangi merkezde yapıyorsunuz arkadaşlar ben şehir dışından gidiyorum acibademde Bülent tıraşa yaptırıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahBu kadar zahmetli ve zor bu yolda ancak bizi biZ anlarız inşallah polisleri görüp sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbım böyle güzel bir gecede dualarımızı kabul buyursun inşallah
Küçükçekmece tema hastanesi volkan turan doktorumBu arada hangi merkezde yapıyorsunuz arkadaşlar ben şehir dışından gidiyorum acibademde Bülent tıraşa yaptırıyorum
Hadi inşallah dualarımız seninle ilk dakikalarda tutunsun sana sımsıkiDaha olmadım. Hastanedeyiz bekliyoruz
İnşallah amminHadi inşallah dualarımız seninle ilk dakikalarda tutunsun sana sımsıki
İnşallah hepsi tutar 3üz annesi olursunDaha olmadım. Hastanedeyiz bekliyoruz
Kaçtane transfer yapacaklar kaçıncı gün embriyosuİnşallah ammincozduryorlarmis onu bekliyoruz
Hayırlı si sağlık li olsun gerisi mühim değilİnşallah hepsi tutar 3üz annesi olursun![]()
6.gun dondurulmuş 3 tane embriyom koyulcak kalite olarak ikisi 4aa biri 4ab mis ama orta kalite dedi doktorum başkada yok ilk denemeKaçtane transfer yapacaklar kaçıncı gün embriyosu
Naptın canım? Zor muydu transfer? İdrara sıkışık olmak zor diyorlar?6.gun dondurulmuş 3 tane embriyom koyulcak kalite olarak ikisi 4aa biri 4ab mis ama orta kalite dedi doktorum başkada yok ilk deneme
Yeni çıktım hastaneden hiç zor olmadı anlamadım bile bitti demese ben hayla ekrana bakmaya devam ettimNaptın canım? Zor muydu transfer? İdrara sıkışık olmak zor diyorlar?![]()
İnşallah canım. Darısı başıma bir an önce olsun istiyorumYeni çıktım hastaneden hiç zor olmadı anlamadım bile bitti demese ben hayla ekrana bakmaya devam ettimkolay sonra yine tutmaya devam boşaltım sonra tekrar yattım uyudum bile dua ede ede inşallah güzel haber alırim
![]()
Aynen öyle bende günlerdir çektim bu günüİnşallah canım. Darısı başıma bir an önce olsun istiyorum![]()
Hayırlı olsun canım darısı da bana inşallah sımsıkı tutunurlarYeni çıktım hastaneden hiç zor olmadı anlamadım bile bitti demese ben hayla ekrana bakmaya devam ettimkolay sonra yine tutmaya devam boşaltım sonra tekrar yattım uyudum bile dua ede ede inşallah güzel haber alırim
![]()
İnşallah bekliyorum dün oldum saymıyorlarmis bugün 1 gün MuşHayırlı olsun canım darısı da bana inşallah sımsıkı tutunurlar![]()
Test günün ne zaman söyledilermiİnşallah bekliyorum dün oldum saymıyorlarmis bugün 1 gün Muş![]()
Nisan 3 de verdi tarih adetin de 19 günümde trasfer oldum rahim kalınlığı iyimi dedim iyi dedi sayı söylemedi Vallah ben uzaktan muaneye gittim için 3kere gittim ilki adetin 2gunu sonra 12.gunu bide dün toplam 3 öyleTest günün ne zaman söyledilermi
Birde adetine kaç gün vardı senin benim iki günüm kaldı adetime rahim kalinlasmayinca 5 gün fazladan ilaç kullandım açıkçası tedirginim bu kadar yakın transfer yapılırmı