yaş 19 ve evlilik

Bak canım sen o adami cok tanimiyosun sonucta ne cikcagini hic bilemezsin.okuturlar mı o da mechul.

Birincisi akrabalarin ne dedigini taksaydim an afedersin benden bi b*k olmazdi.

O yuzden hayatina bak okulunu bitir ve gercekten sevdigin biriyle evlen.. LUTFEEENNN !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimlere asik olacaksın ahh b bilsen.... Acele etme

canım sen okumak istiosan eğer ilk önce okul.yok evlilik ilk ise okulu unut evlenince olmuyo çnkü. hem eşin yollamaz hem sen vakit bulamassın. ne istediğine kendin karar wwermelisin

Hiç aşık olmadım daha önce bilior musun? Çok isterim aşık olduğum bi adamla evlenmeyi

Bu duyguyu hissettigin zaman binlerce kere kendine tesekkur edeceksin sirf milletin agzini tikamak icin evlenmedin diye. Kesinlikle evlenme kuzum en azindan ani bir karara kapilip evlenme. Cok gencsin hele bir universiteye git kimler cikar karsina. Orda da ilk gordugune sarilma sakin olc tart ve benden sana bir tavsiye kesinlikle ailenle ayni sehirde ol. Ismarlama asik olamiyorsun ama en azindan biraz buna da dikkat etmeye calis.
Son olarak sunu soylemek istiyorum evlenip yurt disina gittin okula basladin diyelim ama annenin babanin tirnagina bir zarar geldiginde elin kolun bagli yaban ellerde oldugun zaman kahrolursun hicbir seyi degilse de bunu goz onunde bulundur.

canım sen okumak istiosan eğer ilk önce okul.yok evlilik ilk ise okulu unut evlenince olmuyo çnkü. hem eşin yollamaz hem sen vakit bulamassın. ne istediğine kendin karar wwermelisin

Kimlere asik olacaksın ahh b bilsen.... Acele etme

Kızlar çok fena inan geldi yüreğime ben bu işi yapabilirim evlenmek zorunda değilim çok haklısınız.Kendi paramı kazanmalıyım hayatıma bakmalıyım söz veriyorum okuluma çok asılıcam ve çok aşık olduğum biriyle mesleğimi elime alınca evlenicem iyi ki varsınız

Inşallah çok mutlu olurum sende mutlu ol arkadaşım

Sevgiler

Tüm yorumları teker teker okudum.
Sonunda doğru kararı vermişsin, bence de asla vazgeçme okumaktan, tahsil sahibi olmaktan.
Sevdiğin biri de olsa önceliğin okulun ve kariyerin olmalı.
Seven adam zaten bekler seni, önemli olan kaliteli bir insanla karşılaşıp onunla bir hayatı paylaşman.
Yolun açık olsun güzelim

önce okulunu bitir, kendi ideallerini gerceklestir,
o kisi hala seni bekliyor olursa onunla evlenirsin, olmazsa zaten aranızdaki bag cok kuvvetli degilmis der gercek hislerini gorursun
hem daha cok gencsin acele etmene gerek yok, hem de o ne der bu ne der diyerek evlenilmez ki.

hayatındaki buyuk kararları tereddutlere ragmen degil, emin olarak vermeye calıs her zaman.

evlenincede kısırmısın dicekler
cocukmu? yapıcan....
bence onlar istiyor diye 19 yaşında evliliği düşünüp hemde ailenden uzaga giderek hayatının hatasını yapma...
okulunu bitir... meslek sahibi ol... herkes ne konuşursa konuşsun. okuluna bak ailene bak

Asla tavsiye etmiyorum yurtdisina evlenip gitmeni.
Kac kisi taniyorum gidip, yapamayip tekrar dönen, yada
Bisekilde katlaniyolar.
Okulunu oku, sonra halaistiyosan ozaman git.

Doğru bir karar vermişsin sevindim. Annen güçlü bir kadın. Kimsenin lafını sallamadan sana oku mesleğini eline al diyor. O güçlü kadının izinden gitmen dileğiyle. Ayrıca şu konuya da bir göz atmanı tavsiye ederim:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705477&highlight=yemini+suyunu

Bu arkadaş muhtemelen severek evlendi. Ama şu anda beni önemsemiyorsun dediğinde önemsemesem sana yemek su alır mıyım demiş bir eşi var. Ha belki sizin durum böyle olmayacak ama aşık bile olmadığın bir durumda ne diye riske atasın ki.

19 yaşında evlendimde ne oldu

oku arkadaşım, mesleğin olsun, okumak gibi varmı en azından elinde diploman olcak.

okumadım evlendim annemi dinledim şimdi başımı hangi duvara vursamda faydası yok.

abla tavsiyesi önce meslek sonra koca

Siz bilirsiniz ama bence yaşınız evlilik için çok genç bir yaş.
Eğitimizi tamamlayın ve mesleğinizi elinize alın ondan sonra evlenmek isterseniz evlenin.
Anneler genellikle haklıdır bunu göz ardı etmeyin bence.
Akrabalarınızın düşünceleride, lafları da sizi ilgilendirmesin önemli olan sizin ne düşündüğünüz, sizin ne istediğiniz gerisi boş inan

güzelim erken evlilige ben karsi degilim bunu sadece kendim erken evlendim diye demiyorum ben cok severek ve en önemlisi güvenerek evlendim evlendikten sonrada hem kariyerimi yapdim hemde evlilik hayatimi sürdürdüm evlenince hayat sadece yemek temizlik den ibaret olmuyo eger esin anlayisli olursa benim ailem biraz sıkıydı evlenince rahatladim denebilir ama sana demek isdedim en önemli sey ben yurtdisinda yasiyorum ve türkiyeden buraya gelen gelinlerin 10/9u binpisman cok agir hasret cekiyolar uyum sagliyamiyolar dil sorunu ztn cok zor sadece erkeklerinin himayesinde islerini halledebiliyolar benim etrafimda cok örnek var ama gelincede gidemiyolar bence bu cok hassas bi konu genc yasda iyi düsün herseyin hayirlisi olsun insAllah

Inan ki pisman olacaksin birgün eger bu kadar erken evlenirsen hele ki meslegini eline almadan!

Birzat kendim yasadim meslegi eline almak evlenmeden evvel,sahiden bir nimet,altin bilezik.
Lütfen,yapma etme,evlenme,oku.

Merhaba ,

Almış olduğunuz karara çok sevindim. Umarım sonrasında istediğim bölümü kazandım , okuyorum diye bir konu açarsınız ve bizde sizin mutluluğunuzu paylaşırız. Şimdiden başarılar ve mutluluklar dilerim.

hayata bakış acısı,yasantısı benım gıbı derken?

19 yasındasın,hayat hakkında ne gördunkı,olgunlaşıp evlenecegın erkegı secebılme surecıne geldın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…