- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Hiç aşık olmadım daha önce bilior musun? Çok isterim aşık olduğum bi adamla evlenmeyi
canım sen okumak istiosan eğer ilk önce okul.yok evlilik ilk ise okulu unut evlenince olmuyo çnkü. hem eşin yollamaz hem sen vakit bulamassın. ne istediğine kendin karar wwermelisin
Kimlere asik olacaksın ahh b bilsen.... Acele etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak canım sen o adami cok tanimiyosun sonucta ne cikcagini hic bilemezsin.okuturlar mı o da mechul.
Birincisi akrabalarin ne dedigini taksaydim an afedersin benden bi b*k olmazdi.
O yuzden hayatina bak okulunu bitir ve gercekten sevdigin biriyle evlen.. LUTFEEENNN !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu duyguyu hissettigin zaman binlerce kere kendine tesekkur edeceksin sirf milletin agzini tikamak icin evlenmedin diye. Kesinlikle evlenme kuzum en azindan ani bir karara kapilip evlenme. Cok gencsin hele bir universiteye git kimler cikar karsina. Orda da ilk gordugune sarilma sakin olc tart ve benden sana bir tavsiye kesinlikle ailenle ayni sehirde ol. Ismarlama asik olamiyorsun ama en azindan biraz buna da dikkat etmeye calis.
Son olarak sunu soylemek istiyorum evlenip yurt disina gittin okula basladin diyelim ama annenin babanin tirnagina bir zarar geldiginde elin kolun bagli yaban ellerde oldugun zaman kahrolursun hicbir seyi degilse de bunu goz onunde bulundur.
Çok çok teşekkür ederim her birinize... Sanırım en doğrusu okumak ve ayaklarım üstünde durmak olacak.İnsanların ağzına laf vermediğimiz sürece kimse bir şey demez zaten ki dese de annem bunu kulağına bile asmaz. Çok çok teşekkür ederim umarım 3 ay sonra kızlar hukuk fakültesini kazandım diye bi başlık açmakta nasip olur
kızlar iyi geceler... Aklımı çok kurcalayan bir durum var ne yapmam gerektiini bilmiyorum size danışmak istedim... 19 yaşındayım uzaktan eğitim sosyal hizmetler okuyorum sınava girdim ve yüksek bi puan aldım örgün bi eğitime yerleşebilirim.Ama bi tanıdığımız vesilesiyle tanıştığım biri var.yurt dışında yaşıyor.hayata bakış açısı yaşantısı benim gibi... Evlilik düşüncesi var onda da bende de. Ama annem okumamı istiyor bi mesleğin olsun diyor.Fakat evlenmek zorundayım. Akrabalarımın düşünceleri lafları çok kanıma dokunuyor.Anneme laf söylemeleri inanın çok üzüyor beni...Oraya gidince sınava girmeden istediğim bölümü yani hukuk bölümünü okuyabilicem. Ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sizden akıl almaya çok ihtiyacım var
kızlar iyi geceler... Aklımı çok kurcalayan bir durum var ne yapmam gerektiini bilmiyorum size danışmak istedim... 19 yaşındayım uzaktan eğitim sosyal hizmetler okuyorum sınava girdim ve yüksek bi puan aldım örgün bi eğitime yerleşebilirim.Ama bi tanıdığımız vesilesiyle tanıştığım biri var.yurt dışında yaşıyor.hayata bakış açısı yaşantısı benim gibi... Evlilik düşüncesi var onda da bende de. Ama annem okumamı istiyor bi mesleğin olsun diyor.Fakat evlenmek zorundayım. Akrabalarımın düşünceleri lafları çok kanıma dokunuyor.Anneme laf söylemeleri inanın çok üzüyor beni...Oraya gidince sınava girmeden istediğim bölümü yani hukuk bölümünü okuyabilicem. Ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sizden akıl almaya çok ihtiyacım var
Kızlar çok fena inan geldi yüreğime ben bu işi yapabilirim evlenmek zorunda değilim çok haklısınız.Kendi paramı kazanmalıyım hayatıma bakmalıyım söz veriyorum okuluma çok asılıcam ve çok aşık olduğum biriyle mesleğimi elime alınca evlenicem iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?