yaş 19 ve evlilik

Lesinlikle okumalisin. Baskalarinin lafi ile yasanmaz. Bu konuda acimasiz olmak zorundasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lesinlikle okumalisin. Baskalarinin lafi ile yasanmaz. Bu konuda acimasiz olmak zorundasin

Asla tavsiye etmiyorum yurtdisina evlenip gitmeni.
Kac kisi taniyorum gidip, yapamayip tekrar dönen, yada
Bisekilde katlaniyolar.
Okulunu oku, sonra halaistiyosan ozaman git.

Annene kızın evde mi kaldı diyorlar?

Inan ki pisman olacaksin birgün eger bu kadar erken evlenirsen hele ki meslegini eline almadan!

Birzat kendim yasadim meslegi eline almak evlenmeden evvel,sahiden bir nimet,altin bilezik.
Lütfen,yapma etme,evlenme,oku.

hayata bakış acısı,yasantısı benım gıbı derken?

19 yasındasın,hayat hakkında ne gördunkı,olgunlaşıp evlenecegın erkegı secebılme surecıne geldın..

neden evlenmek zorundasın????
görüşün, sözlü falan olun. okulun bitince evlenirsin.

Inşallah çok mutlu olurum sende mutlu ol arkadaşım

Sevgiler

Çok büyük hata yaparsın.

Kızlar iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Yorumların neredeyse tamam okulumu okumam görüşünde annemin dediği gibi :) Bende böyle yapıcam inşallah. Temmuzda istediğim bölümü kazandım yazabilirim ve hepinize yeniden teşekkür edebilirim umarım iyi ki varsınız

Hakkında hayırlısı canım. Evlilik bu bütün hayatını etkileyecek olan bir durum aceleye gelmez.
Umarım hep mutlu olursun :)

Birsey sorcm neden tum alintilar benim nickimle bana gorunuyor?

Kaldirip tekrar yukleyeyim bari

Evlenmek zorunda falan değilsin,annene laf söyleyen akrabalarına annen yada sen ağızlarının payını ver,gerekirse evinize alma görüşmeyi kes,sana annen baban karışmıyor onların sana karışma hakkı yok.

merhaba canım bende 19 yaşındayım ve sana söyliyeceğim şu. kesinlikle oku eğer kazandıysan bak ben bu senede kazanamadım ve o kadar kötü durumdayım ki 3. sene tekrar deniyecem. senin eline fırsat geçmiş bence bunu iyi değerlendir lütfen. mesleğini eline aldığın zaman her şey olur zaten istediğin her şey.

Akrabalarını falan boşver sen
ben bir çok akrabamla görüşmüyorum
çünkü kıskançkar çünkü değer verilecek insanlar değiller
onlar hep konuşurlar zaten
evlenmezsin evde kaldı derler çocuğun olmaz kısır derler.
sen kendi düşüncene bak gerçekten istiyor musun ona bak
bana göre yaşın uygun evlenmelisin

Canım inan heba olursun. .yurt dışında okumayı kolay sanıyorsun hemde hukuk diyorsun bende yurt dışında okudum ne almanca me ingilizce biliyordum kac sene geçti öyle lafta kolay keske biri banada deseydi Türkiye dr belli yaşa gelmiş biri için sıfırdan dil öğrenmek artı birde oranın ana dilinde uni okumanın zorlugunu..evlenmek zorundyim diye kandırma kendini annen okumani istiyor zorunda olsan baska olurdu.
Karar senin ama pişman olursun demedi deme

Ben senden 2 yas kucugum ama dusuncen cok yanlis.baskalari onu bunu diyo,annemde uzuluyo diye evlenilir mi? Okulunu bitirmeden evlilige kalkisipta ya evliliginde mutlu olamazsan? Annen boylesine dahacok uzulur.Etraftakilerin agzi torba degil ki bukesin, birak onlar ne diyosa desinler,her seye cevaplari oluyo oyle insanlarin.evlilik icin en ideal yas;okulumu bitirip,meslegimi elime aldigim yastir benim icin ve sen de daha 19 yasindasin cok erken bence

Yaş 19 başka bir şehre hatta ülkeye evlilik için gitmek oradan aşık olmadığın kaçarmışsanıza uzaklaşmak tabi ki de hayırSizin hayatınız önemli olan sizin ne istediğiniz başkalarının düşünceleri akrabaların konuşmaları umrunuzda olmamalı öncelikle okumalı mesleğinizi elinize almalısınız sonrasında bakın hayat nasıl geliyor size akrabalarında çeneleri kapanıyor nasıl bir güzel konuşmak isteyen herşeye konuşur inanın evlenseniz de konuşacaklar bir ihtimal okurum orada diyorsunuz bence işin rengi değişir değişiyor yani annenizden uzağa gideceksiniz kimbilir neler olacak gerek yok bu kadar küçük bir yaşta bu yüklerin altına girmeye sizinde hakkınız meslek sahibi olmak ayaklarınızın üzerinde durmak aşık olduğunuz gerçekten isteyerek severek evlenmek kendinize bunu yapmayın sakın :112:

19 yaşında birisi neden evlenmek zorunda olur ve akrabaların ne alaka?

Evlenmek zorundayim.derken?

23 yasindayim yarin istersem evlenebilirim ama.bende OKUMAK ZORUNDAYİM diyorum kendime...

Daha kendini tamamlamadan bir evliliğe baslamak doğru değil... Sonra söylenen hep ayni oluyor ah keşke.okusaydim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annene ne tür laflar söyleniyor senin yapmış olduğun bir hata mı var ki bu ailen dışında kimseyi ilgilendirmez ayrıca komşu, akraba kimsenin kimsye karışmaya hakkı yoktur. sıkıntını tam olarak anlatmıyorsun o yüzden yorum yapmak zor

Milleye kulaklarinizi tikayin. Baskalarinin laflariylami hayatinizi yonlendireceksiniz. Kendi hayatiniz bu milletin agzi torba degil ki buzesin. Ayrica yasitiz ve evlilik icin kucuk bir yas canim.

bende 19 umda evlendim aynı şekilde sosyal hizmetler bölümünü okudum
eşim çok destek oldu sağolsun
...
eş desteği çok önemli karpuz değil ki koklayasın
insan kararsız kalıyor böyle durumlarda gelecek söz konusu
ailenin szözünü dinle derim,

19 yaşında olup da kaçar gibi evlenmek istemek ne?
Ne kadar iyi tanıyabilirsin ki uzaktan bu insanı da sana uygunluğuna karar verdin?
Ya bir gün yarı yolda ayrılırsanız sen ne yapacaksın?
Bir de evdeki hesap çarşıya uyacak mı? Sen oraya gidip hukuk okumayı düşünüyorsun da dillin ne durumda? Türkiye’de bile Türkçe hukuk ne kadar zorken yabancı dilde sen bunu halledebileceğine inanıyor musun? Hallettin diyelim bu işi o dilde yapabilecek misin? Biraz gerçekçi ol bence.

Eğitim herşeyden önemli. Evlenince falan okuyacağını düşünmüyorum açıkçası. Yaşın çok çok genç. Bence bir bayanın evlenme yaşı en ideal 25 diye düşünüyorum. İlk önce elinde bi diploman olsun. Emin ol eşin ve onun çevresi tarafından daha saygı göreceksindir. Evlilik her zman olur, zaten seni seviyorsa bekleyecektirde. Üniversiteni oku, daha sonra evlendikten sonra kendini geliştirmek adına bi çok faaliyete katılırsın. Önce eğitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…