Lesinlikle okumalisin. Baskalarinin lafi ile yasanmaz. Bu konuda acimasiz olmak zorundasin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Asla tavsiye etmiyorum yurtdisina evlenip gitmeni.
Kac kisi taniyorum gidip, yapamayip tekrar dönen, yada
Bisekilde katlaniyolar.
Okulunu oku, sonra halaistiyosan ozaman git.
Doğru bir karar vermişsin sevindim. Annen güçlü bir kadın. Kimsenin lafını sallamadan sana oku mesleğini eline al diyor. O güçlü kadının izinden gitmen dileğiyle. Ayrıca şu konuya da bir göz atmanı tavsiye ederim:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705477&highlight=yemini+suyunu
Bu arkadaş muhtemelen severek evlendi. Ama şu anda beni önemsemiyorsun dediğinde önemsemesem sana yemek su alır mıyım demiş bir eşi var. Ha belki sizin durum böyle olmayacak ama aşık bile olmadığın bir durumda ne diye riske atasın ki.
19 yaşında evlendimde ne oldu
oku arkadaşım, mesleğin olsun, okumak gibi varmı en azından elinde diploman olcak.
okumadım evlendim annemi dinledim şimdi başımı hangi duvara vursamda faydası yok.
abla tavsiyesi önce meslek sonra koca
Siz bilirsiniz ama bence yaşınız evlilik için çok genç bir yaş.
Eğitimizi tamamlayın ve mesleğinizi elinize alın ondan sonra evlenmek isterseniz evlenin.
Anneler genellikle haklıdır bunu göz ardı etmeyin bence.
Akrabalarınızın düşünceleride, lafları da sizi ilgilendirmesin önemli olan sizin ne düşündüğünüz, sizin ne istediğiniz gerisi boş inan
Annene kızın evde mi kaldı diyorlar?
güzelim erken evlilige ben karsi degilim bunu sadece kendim erken evlendim diye demiyorum ben cok severek ve en önemlisi güvenerek evlendim evlendikten sonrada hem kariyerimi yapdim hemde evlilik hayatimi sürdürdüm evlenince hayat sadece yemek temizlik den ibaret olmuyo eger esin anlayisli olursa benim ailem biraz sıkıydı evlenince rahatladim denebilir ama sana demek isdedim en önemli sey ben yurtdisinda yasiyorum ve türkiyeden buraya gelen gelinlerin 10/9u binpisman cok agir hasret cekiyolar uyum sagliyamiyolar dil sorunu ztn cok zor sadece erkeklerinin himayesinde islerini halledebiliyolar benim etrafimda cok örnek var ama gelincede gidemiyolar bence bu cok hassas bi konu genc yasda iyi düsün herseyin hayirlisi olsun insAllah
Inan ki pisman olacaksin birgün eger bu kadar erken evlenirsen hele ki meslegini eline almadan!
Birzat kendim yasadim meslegi eline almak evlenmeden evvel,sahiden bir nimet,altin bilezik.
Lütfen,yapma etme,evlenme,oku.
Merhaba ,
Almış olduğunuz karara çok sevindim. Umarım sonrasında istediğim bölümü kazandım , okuyorum diye bir konu açarsınız ve bizde sizin mutluluğunuzu paylaşırız.Şimdiden başarılar ve mutluluklar dilerim.
hayata bakış acısı,yasantısı benım gıbı derken?
19 yasındasın,hayat hakkında ne gördunkı,olgunlaşıp evlenecegın erkegı secebılme surecıne geldın..
neden evlenmek zorundasın????
görüşün, sözlü falan olun. okulun bitince evlenirsin.
Inşallah çok mutlu olurum sende mutlu ol arkadaşım
Sevgiler
Tüm yorumları teker teker okudum.
Sonunda doğru kararı vermişsin, bence de asla vazgeçme okumaktan, tahsil sahibi olmaktan.
Sevdiğin biri de olsa önceliğin okulun ve kariyerin olmalı.
Seven adam zaten bekler seni, önemli olan kaliteli bir insanla karşılaşıp onunla bir hayatı paylaşman.
Yolun açık olsun güzelim
önce okulunu bitir, kendi ideallerini gerceklestir,
o kisi hala seni bekliyor olursa onunla evlenirsin, olmazsa zaten aranızdaki bag cok kuvvetli degilmis der gercek hislerini gorursun
hem daha cok gencsin acele etmene gerek yok, hem de o ne der bu ne der diyerek evlenilmez ki.
hayatındaki buyuk kararları tereddutlere ragmen degil, emin olarak vermeye calıs her zaman.
evlenincede kısırmısın dicekler
cocukmu? yapıcan....
bence onlar istiyor diye 19 yaşında evliliği düşünüp hemde ailenden uzaga giderek hayatının hatasını yapma...
okulunu bitir... meslek sahibi ol... herkes ne konuşursa konuşsun. okuluna bak ailene bak
Çok büyük hata yaparsın.
Kızlar iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Yorumların neredeyse tamam okulumu okumam görüşünde annemin dediği gibi :) Bende böyle yapıcam inşallah. Temmuzda istediğim bölümü kazandım yazabilirim ve hepinize yeniden teşekkür edebilirim umarım iyi ki varsınız
Hakkında hayırlısı canım. Evlilik bu bütün hayatını etkileyecek olan bir durum aceleye gelmez.
Umarım hep mutlu olursun :)
Birsey sorcm neden tum alintilar benim nickimle bana gorunuyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Akrabalarını falan boşver senkızlar iyi geceler... Aklımı çok kurcalayan bir durum var ne yapmam gerektiini bilmiyorum size danışmak istedim... 19 yaşındayım uzaktan eğitim sosyal hizmetler okuyorum sınava girdim ve yüksek bi puan aldım örgün bi eğitime yerleşebilirim.Ama bi tanıdığımız vesilesiyle tanıştığım biri var.yurt dışında yaşıyor.hayata bakış açısı yaşantısı benim gibi... Evlilik düşüncesi var onda da bende de. Ama annem okumamı istiyor bi mesleğin olsun diyor.Fakat evlenmek zorundayım. Akrabalarımın düşünceleri lafları çok kanıma dokunuyor.Anneme laf söylemeleri inanın çok üzüyor beni...Oraya gidince sınava girmeden istediğim bölümü yani hukuk bölümünü okuyabilicem. Ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sizden akıl almaya çok ihtiyacım var
kızlar iyi geceler... Aklımı çok kurcalayan bir durum var ne yapmam gerektiini bilmiyorum size danışmak istedim... 19 yaşındayım uzaktan eğitim sosyal hizmetler okuyorum sınava girdim ve yüksek bi puan aldım örgün bi eğitime yerleşebilirim.Ama bi tanıdığımız vesilesiyle tanıştığım biri var.yurt dışında yaşıyor.hayata bakış açısı yaşantısı benim gibi... Evlilik düşüncesi var onda da bende de. Ama annem okumamı istiyor bi mesleğin olsun diyor.Fakat evlenmek zorundayım. Akrabalarımın düşünceleri lafları çok kanıma dokunuyor.Anneme laf söylemeleri inanın çok üzüyor beni...Oraya gidince sınava girmeden istediğim bölümü yani hukuk bölümünü okuyabilicem. Ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sizden akıl almaya çok ihtiyacım var
kızlar iyi geceler... Aklımı çok kurcalayan bir durum var ne yapmam gerektiini bilmiyorum size danışmak istedim... 19 yaşındayım uzaktan eğitim sosyal hizmetler okuyorum sınava girdim ve yüksek bi puan aldım örgün bi eğitime yerleşebilirim.Ama bi tanıdığımız vesilesiyle tanıştığım biri var.yurt dışında yaşıyor.hayata bakış açısı yaşantısı benim gibi... Evlilik düşüncesi var onda da bende de. Ama annem okumamı istiyor bi mesleğin olsun diyor.Fakat evlenmek zorundayım. Akrabalarımın düşünceleri lafları çok kanıma dokunuyor.Anneme laf söylemeleri inanın çok üzüyor beni...Oraya gidince sınava girmeden istediğim bölümü yani hukuk bölümünü okuyabilicem. Ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sizden akıl almaya çok ihtiyacım var
ağlamaktan bi çare haldeyim... O kadar zorlu bi yaşantım oldu ki... Eğer evlilik olursa okumama izin verme şartlarıyla olacak ki o ve ailesi de bunu istiyor zaten... A ma bilmiyorum tek istediğim anneme daha fazla laf söylemesinler çok karışık kafam çok gözüme uyku girmior zayıfladım 45 kilo oldum of of teşekkür ederim yorumlar için iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?