Ne yapalım bizim kaderimiz de böyle getirmiş,çok motive edecek cümleler kurmuşsunuz 6 yıl boşa geçmiş falanBence kaç yaşında oldugun degil, o yılların nasıl geçtiği önemli. Bak bir arkadaşım var. Aynı yaştayız.O 6 yıldır evli, 2 çocugu var.Çalışmıyor,asgari ücrete kıt kanaat geçiniyorlar.Tatili bırak,normal gezmeye gitmiyorlar.Evlendikten beri tek sosyalligi benimle buluşmaları.Bu hayat mı? 31 yaşındasın ve ömrün evde geçmiş.
Sende 20 de evlenmiş, kaynana ile yaşamışsın. 6 yılın boşa geçmiş. Ömrüne yazık ya.
Hayatta istersen 30 istersen 40 ol. Önemli olan anı nasıl degerlendirdigin.
Bir hocam var. Adam 50 yaşında vardır, profesör kendisi. Ama adam 40 duruyor. Ondan yaş tahmini yapamıyorumAdam sürekli başka ülkede. Adam 50 yaşındayım diye aglasın mı.Genç olup kv ıle yaşamaktansa, ileri yaşta olup ülke ülke gezmeyi tercıh ederım.
Motive etmek degil ama kendine getirmek. Kaderin senin elinde.Kaynana ile evini ayır ve hayatını yaşa.Sonra cok pısman olursun cokNe yapalım bizim kaderimiz de böyle getirmiş,çok motive edecek cümleler kurmuşsunuz 6 yıl boşa geçmiş falan
37 yaşından bildiriyorum her yaşın bir güzelliği var..bir daha gelmiycez bu dünyaya o yüzden arkana değil daima önüne bak ve pozitif düşünSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Allah korusun kız deme öyle20 gün sonra 43 olacağım,ben ne yapayım?Kefen mi bakayım kendime?
Bunalıma girdim,baksanaAllah korusun kız deme öyle
aynen oyle bende 32 yim her yasin bir guzelligi var en guzelide 20yasinda yaptigim hatalara simdi gülüyorum sacmalamisim .Yanlış düşünüyorsunuz.
32 yaşındayım ve 30 dan sonra daha güzel .
1 seneye bile insan o kadar değişir ki ...30 günümüzde çok genç bir yaş yahu... Hem ha 26, ha 30 arada çok bir şey yok ki. 4 sene sonra birden orta yaşlı mı olacaksınız
Ev almışız zaten henüz hazır değilMotive etmek degil ama kendine getirmek. Kaderin senin elinde.Kaynana ile evini ayır ve hayatını yaşa.Sonra cok pısman olursun cok
Sıfatım değişmemiş olgunlaşmış,birde saçlarımda 3-4 tane beyaz var20 yaşında evlenirseniz tipiniz sıfatınız değişir tabi birkaç yılda.30a ne hacet
Hangimiz saçmaladık kiaynen oyle bende 32 yim her yasin bir guzelligi var en guzelide 20yasinda yaptigim hatalara simdi gülüyorum sacmalamisim .
Yaşınız daha genç ama içinde bulundugunuz koşullar gereği kendinizi yıpranmış hissediyorsunuz muhtemelen.1 seneye bile insan o kadar değişir ki ...
30 yaş mı orta yaş sınıfı?Ama artık orta yaşlılar sınıfına giriyor
Yazık ettin tabi nilucan eltiyle kavga et ayakabı için kaynana izin vermesin pantolon giymene e sen ipleri verdin ellerine şimdi gelmiş yazık oldu diyorsunSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Enerjimi emdin konu sahibi, ne kadar negatifsin.Geçmişe dönüp her baktığımda hüzünleniyorum
Valla ben 30 olmak isterim merak ediyorum o yaşları, bakıyorum gittikçe akıl alıyor, olgunlaşıyorum. 30 çok güzel olacak gibime geliyorSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?