- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
Ben gaza geldim şu yorumaHeh, işte bu artistligini zamanında evleneceğin adama yapsaydın, 19 yaşında "koca kacmiyor ya" diye düşünseydin, "kimseyle aynı evde yaşayamam,bana Özel hayat vereceksen evlenelim yoksa defol hayatımdan" falan deseydin su gün kendini böyle yaşlı, çökmüş hissetmeyecektin, spor ayakkabin, joggler esofmaninla Patriarch Ponds yürüyüşünden dönerken kızıl meydan manzaralı bir yerden limonatani içerken KK okuyacaktin belki.
Kader diyemezsin,sen kendin ettin, derler Türkiye'de
Bana söylediler güya ayrı yaşayacağız kimse bana şu yasaklardan konuşmadıHeh, işte bu artistligini zamanında evleneceğin adama yapsaydın, 19 yaşında "koca kacmiyor ya" diye düşünseydin, "kimseyle aynı evde yaşayamam,bana Özel hayat vereceksen evlenelim yoksa defol hayatımdan" falan deseydin su gün kendini böyle yaşlı, çökmüş hissetmeyecektin, spor ayakkabin, joggler esofmaninla Patriarch Ponds yürüyüşünden dönerken kızıl meydan manzaralı bir yerden limonatani içerken KK okuyacaktin belki.
Kader diyemezsin,sen kendin ettin, derler Türkiye'de
“Sana telefon lazım değil sen kullanmayı bilmiyorsun kimle istiyorsun konuluyorsun”el birliği ile 2 yıl beni telefonsuz bıraktılar hamileydim hem de o kadar stres yaşadımkiBir halta yaramış mı?? Beş yaşındaki çocuğun elinden mi alıyorlar telefonu..
Evet ben 32 yaşındayım göz kenarı ve ağız kenarı kırışıklıklarım başladıYüz sanki 30’dan sonra değişiyor
Derdin ne anlamıyorum bir insan bunların kendisine yapılmasına nasıl izin verir??“Sana telefon lazım değil sen kullanmayı bilmiyorsun kimle istiyorsun konuluyorsun”el birliği ile 2 yıl beni telefonsuz bıraktılar hamileydim hem de o kadar stres yaşadımki
Alın işteEvet ben 32 yaşındayım göz kenarı ve ağız kenarı kırışıklıklarım başladı
Saçımda da beyaz çıkmaya başladı tek tük
Vücudum da kilo alıyor aynı beslenmeme rağmen. Hepimizin başına gelecek :) üzülmekle geçmiyo
Şaka mı buDün 29 oldum 30 a bir yil kaldi o yuzden bende kendimi bi farklı hissettim ama 26 da hiç öyle bise hissetmemiştimAllahtan baya küçük saniyorlar yaşımı göstermiyorum
Şaka derken anlamadımŞaka mı bu
Üstüne birde iş görmüyorsun diye kavga küfür hatta hatırlıyorum kaynana terlik bile atmıştı üstüme,bu olanlardan sonra hastaneye gitti ameliyat geçirdi,eve dönünce çıkıp kapıyı açtım ama hiç bir şey söylemedim onun da kavgasını yaptı,eltime “onun cesedi çıksın doğum evinden “diye,gittim sordum o laf bana mıydı?”evet sanaydı sen beni yandırıyorsun ben de o küfrü ettim”hatırlıyorum bu lafı söylediğinde 8 hazirandı,doğum 11 Haziran olduDerdin ne anlamıyorum bir insan bunların kendisine yapılmasına nasıl izin verir??
Neden kendini kötü hissediyorsun kiŞaka derken anlamadım
Kötü hissetmedim de sizi üzecek biseymi yazdim öyle bisey yazmadığım için şaşırdım yaşımdan küçük saniyorlar dediğime mi şakamı bu dedinizNeden kendini kötü hissediyorsun ki
Yok,kendimi kötü hissetmeye başladım dediniz de o yüzdenKötü hissetmedim de sizi üzecek biseymi yazdim öyle bisey yazmadığım için şaşırdım yaşımdan küçük saniyorlar dediğime mi şakamı bu dediniz
Anladım yani 30 a yaklaşınca evet bi tuhaf hissettim ama anlık sanirim .siz de daha çok gençsiniz eminim hala da çok güzelsinizdir bundan sonra hayatınızı dolu dolu yaşayınYok,kendimi kötü hissetmeye başladım dediniz de o yüzden
Çok teşekkür ederim siz de öylesinizdir umarımAnladım yani 30 a yaklaşınca evet bi tuhaf hissettim ama anlık sanirim .siz de daha çok gençsiniz eminim hala da çok güzelsinizdir bundan sonra hayatınızı dolu dolu yaşayın
Sorun şuan yaşınız değil. Konuya yazan üyelere kızmışsınız fakat kendinizi genç hissetmiyor olmanızın sebebi yaşadıklarınız, içinde bulunduğunuz durumlar. Konuya yazdığınız her şey ayrı bir olay. Kayinvalidenin terlik atması olsun, eltinize tokat atmanız olsun. Bunların hiçbiri haklı bir sebebe dayandırılamaz. Suanki hayatınızdan dolayı genç hissetmiyor olabilirsiniz ama 26 geç bir yaş değil.Üstüne birde iş görmüyorsun diye kavga küfür hatta hatırlıyorum kaynana terlik bile atmıştı üstüme,bu olanlardan sonra hastaneye gitti ameliyat geçirdi,eve dönünce çıkıp kapıyı açtım ama hiç bir şey söylemedim onun da kavgasını yaptı,eltime “onun cesedi çıksın doğum evinden “diye,gittim sordum o laf bana mıydı?”evet sanaydı sen beni yandırıyorsun ben de o küfrü ettim”hatırlıyorum bu lafı söylediğinde 8 hazirandı,doğum 11 Haziran oldu
Evet ama hiç evine koltuk falan secmedin mi? Baban buzdolabı almadı mı?Bana söylediler güya ayrı yaşayacağız kimse bana şu yasaklardan konuşmadı
44 yaşındayım.senden bakımlıyımdır cildim de daha güzeldir nilu95.bak eşim kahvaltımı hazırladı yiyorum şu an.sadece çay demledim başka hiç bir iş yapmadım.neden böyle?ilk gördüğüm adamla evlenmedim ondanŞaka mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?