Yaş Farkı Sorunu

Sadece anlattım işte yapacak birsey yok çünki
bence de yapacak bişey yok, evlilik hayalleri kurmuyosan tabii
zaten boşanmışsın, özel hayatında ne yaşamak istediğin kimseyi ilgilendirmez zaten
3 senedir görüştüğün gibi görüşedebilirsin
ama ben hayatıma birini sokucam, yeniden evlenicem diyosan zaten bu adamla olmaz
tamamen senin tercihlerinle alakalı napıcağın

Yalnızlıktan tutunacak bir dal aramışsıniz..hissettiklerinizin adı aşk değil bana kalırsa. .onunla eğlenmek gülmek dertleri unutmak sizi bağladı ona.
Hadi diyelim ki bu duygu aşk olsun.sonu yok ki..ilerde 14 yaş çok büyük sorun olur.birde iki kızınız var o genç adam size uyum sağlayamaz.büyük ihtimalle ailesi de karşı çıkar.
Bence yok yakınken vazgeçin.

Şöyle düşünün diyelim ki her şeyi göze alıp evlenmek istediniz onun ailesi de size sığıntı gözüyle bakmaz mı psikolojiniz çökmez mi ve sizden aşırı genç diyelim aileler sorun etmedi ilerde bu adam sizden genç birine gönlünü kaptırırsa 2.hayal kırıklığınız olmaz mı mantıklı düşünün bu sefer duygularınızla değil önceliğiniz evlatlarınız olsun uzun süre.

İleri düzey bir ilişki değil bu yatıp kalkmyorum yani onunla sadece bana değer veriyor oldukça hemde başka bir evlilik zaten olamazda

İleri düzey bir ilişki değil bu yatıp kalkmyorum yani onunla sadece bana değer veriyor oldukça hemde başka bir evlilik zaten olamazda
ben senin yerinde olsam kendime uygun biriyle karşılaşmayı beklerdim
38 yaş daha çok genç bi yaş, evlenmeyi düşünmüyosan bile görüştüğün insan daha mantıklı olabilir, en azından birlikte sinemaya, yemeğe gidebilirsin, ben yanımda 14 yaş küçük biriyle hiç bişey yapmak istemem şahsen, boş vaktimi bile geçirmem yani, herşey evliliğe gitmek zorunda değil ama arada çıkıcağın yaşına uygun birini bulsan daha mutlu olurdun bence

bi de 24 yaşında bi çocuktan bahsediyosun, eminim senin bilmediğin genç kızlar, sevgililer oluyodur senin bilmediğin

Yatıp kalkmıyorum ne kadar çirkin bi tabir. Aranızda cinsel ilişki olmadığını anlatmak istediniz sanırım. 3 yıldır devam ediyor. Karşılıklı evlenme beklentisi yok. Cinsellik yok. Bence aranızdaki aşk değil farklı bir şey. Boşluktan ona tutunmuşsunuz. Aranızdaki ilişkiyi canlı görmedim ama anne çocuk ilişkisine benzer bi tavır bile olabilir bilemiyorum.
Abiniz abinizin kızı bu ilişkiyi biliyor mu? Onlar ne diyor?

Sen 50 yaşındayken o 36 yaşında genç bir adam olacak. Aldatma garantili. Zaten sen istesende o evlenmez o iki çocuğun sorumluluğunu aşacak yaşta değil. O istese ailesi engel olur. Hadi o da oldu evlendin diyelim yanında kardeşin sanıcakları bir adam gezdirirken komplekse girersin. Hayır yani numaranı veren kişi uygun olarak 14 yaş küçük birini mi bulmuş? Saçmalık yani. Az daha kassa oğlun olur.

Kendinden 14 yaş küçük birine ilgi duymayı normal bulamıyorum ben.
Arada koskoca jenerasyon var bir kere.
Size boş gelmesi lazım o çocuğun.
Paylaşacak bir şey bulamıyorum diye düşünmelisiniz arkadaş dahi olsanız.
Ama sanırım siz 38 yaşın olgunluğunda değilsiniz.
O yüzden hissetmediniz sevgilinizin çocukluğunu.
Yoksa yürümez 3 yıl.

Ha bu arada.
Sizin tabirinizle "yatıp kalkmıyorsunuz" ama o başkalarıyla birlikte oluyor.
Bunu biliyorsunuz değil mi?
Bilip de yaşadığınız şeye hala ilişki demek de mide meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…