Olmaz olmaz bu iş olamaz![]()
Bilmiyorum bazen irtibatı koparmak istiyorum ama 3 yıl oldu yapamıyorum yani çok farklı anlayışlı biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz olmaz bu iş olamaz![]()
Sadece anlattım işte yapacak birsey yok çünki38 yaşındasın 35 yaşındayken 21 yaşında birine aşık oldun, napayım diye soruyosun bu mudur ?
3 yıl bide ya. Yani bilemedim 35 yaşında iken 21 yaşında biriyle görüşmeye başlamışsınız. Size göre çocukmuş daha.Bilmiyorum bazen irtibatı koparmak istiyorum ama 3 yıl oldu yapamıyorum yani çok farklı anlayışlı biri
3 yıl bide ya. Yani bilemedim 35 yaşında iken 21 yaşında biriyle görüşmeye başlamışsınız. Size göre çocukmuş daha.
Kadın da olsa erkek de olsa bu kadar yaş farkı yanlış bana göre ya
bence de yapacak bişey yok, evlilik hayalleri kurmuyosan tabiiSadece anlattım işte yapacak birsey yok çünki
İleri düzey bir ilişki değil bu yatıp kalkmyorum yani onunla sadece bana değer veriyor oldukça hemde başka bir evlilik zaten olamazdabence de yapacak bişey yok, evlilik hayalleri kurmuyosan tabii
zaten boşanmışsın, özel hayatında ne yaşamak istediğin kimseyi ilgilendirmez zaten
3 senedir görüştüğün gibi görüşedebilirsin
ama ben hayatıma birini sokucam, yeniden evlenicem diyosan zaten bu adamla olmaz
tamamen senin tercihlerinle alakalı napıcağın
ben senin yerinde olsam kendime uygun biriyle karşılaşmayı beklerdimİleri düzey bir ilişki değil bu yatıp kalkmyorum yani onunla sadece bana değer veriyor oldukça hemde başka bir evlilik zaten olamazda
İleri düzey bir ilişki değil bu yatıp kalkmyorum yani onunla sadece bana değer veriyor oldukça hemde başka bir evlilik zaten olamazda
Hmmm peki ufaklıkta size aşık mı??
Ha buarada diyelim aşık bu işin sonu nereye varacak?
Çocuk sizin yanınızda diyorumm ufaklıkk sayılırUfaklik![]()