Yaş Farkı Sorunu

Numarani vermesi bence yanlis
Ben komik olan tanidigima al bak bu akrabam cok uzgun az guldur diye numara vermem
Diger yandan anne evinde niye siginti hissediyorsunuz uzuldum boyle dusunmenize
Eger adam ciddiyse evlilik plani varsa uzatmayin 3 yil olmus
Cocuklariyla 2. Evliligini yapan bir suru kadin var bu hayati sen yasiyorsun niye ayip olsun
14 yas buyuk diye anladim kucuk degildir umarim:(

4 yıl önce eşim olacak kişiden ayrıldım alkol ve daha birsürü ileti vardı ardından çöküşteydim iki kızım var ve annemin evinde sığınti gibi kalıyordm psikoloji berbattı yani abimin kızı numaramı vermiş arkadaşına bana çok iyi geldi güldürdü çıkardı o ruh halinden ve hisler beslemeye başladı bana durumumu bildiği halde bende etkilendim aşık oldum ona ama iki kızım var yani çevre bunu doğal karşılamaz 14 yaş fark var birde çok seviyorum ama benim için neler neler yaptı ileride ne olacak durum bilmiyorum 3 yıl oldu ilişkimiz
sevgılı olmaya devam et ama evlenme bence.

4 yıl önce eşim olacak kişiden ayrıldım alkol ve daha birsürü ileti vardı ardından çöküşteydim iki kızım var ve annemin evinde sığınti gibi kalıyordm psikoloji berbattı yani abimin kızı numaramı vermiş arkadaşına bana çok iyi geldi güldürdü çıkardı o ruh halinden ve hisler beslemeye başladı bana durumumu bildiği halde bende etkilendim aşık oldum ona ama iki kızım var yani çevre bunu doğal karşılamaz 14 yaş fark var birde çok seviyorum ama benim için neler neler yaptı ileride ne olacak durum bilmiyorum 3 yıl oldu ilişkimiz

Siz muhtemelen su tur hikayelerin diger tarafisiniz :

Abim/kuzenim/kardesim bizimle surekli kavga ediyor kendinde 14 yas buyuk iki cocuklu evlenip bosanmis bir kadinla takiliyor, ailem cok uzgun o kadindan ayrilmasini istiyor ama Abim/kuzenim/kardesim ben seviyorum evlenecegim diyor.
Isi yok, okulu birakti vb vb

2 çocuklu kadınsın 14 yaş küçük biriyle mi evlenmek istiyosun diyim o zaman... Üzüldüm kızlarına.

kızlarını düşün ne kadar utanç vericisin onlar için..

ablası yaşındasın belki anne şefkatine ihtiyacı olduğu için sizinle arkadaşlık yaptı. ki o yaşta biri sizin yaşınızdaki biriyle evlenmez hayal kurmayın boşuna

Benden habersiz biri benim numarami bir erkege verse beynini patlatirim. Gebertirim.
21 yasindaki bir cocuga nasil asik oldunuz 38 yasinda 2 cocuklu kadinsiniz. !
Kinamiyorum sizi 30 olsa neyse ama 21 yas ya cocuk yasi.
Bence de olmaz. Ayrilin kendinize yasiniza uygun birini bulun derim.

Ben buyuk sandim birde kucukmus 21 yasinda bi ergen erkek dul bir bayansin muhtemelen onun derdi ask degil bu 3 yil icinde cinsel iliski olmadi dersen ancak o sekilde belki olursunuz diyebiliyorum su an

Numaranızın izinsiz verilmesini doğru bulmadım.

2 kız çocuğu varken evlilik bilemiyorum, ben güvenemezdim.

14 yaş farkı çok fazla.

Konu nerden tutsam elimde kaldı.

Alaycı cevaplarmı çok teşekkürler zahmet ettiğiniz için
Arkadaşım şu anda 45 yaşın da kocası da 35 yaşın da ama ikisinin de ilk evliliği ve çocukları yok.
Aşağı yukarı 8 yıldır evliler ve çok mutlular.
Arkadaşım ilk zamanları yaş farkını çok kafaya takmıştı ama yaşını göstermediği için de yaş farkı anlaşılmadığı için biz bunu ikna ettik ve evlendi.
Kocası ile birbirlerini çok seviyorlar.Ailelerinde desteği olduğu için sorunları yok.
Siz de iki kız çocuğu var ve aileler karşı gelirse hiç tavsiye etmem.Yol yakınken huyu huyuna yaşı yaşınıza birini bulmanızı tavsiye ederim.
Sizin ki sanki sığınacak bir liman gibi olmuş ama yanlış yere demir atmış gibisiniz.
Abinizin kızına söyleyin nasıl ki o buhranlı zamanınız ds size şimdi ki genci bulduysa bunu da unutmanız için başka birini bulsun ;)
14 yaş fark sorun değil de iki çocuğunuz ailelerin tepkisi vs bayağı büyük sorun.
Allah kolaylık versin.

Kızların olduğu için sıkıntı ya yabancı adamla ne bileyim sen bilirsin
Benim de ikinci evliliğim ve benim de kızım var ama eşim yabancı olmadığı gibi kızıma da baba gibi davranır.
Kusura bakmayın ama sizin fikriniz ve tiyniyetiniz çok kötü.
Ona bakarsanız daha 1 ay önce KK da öz babası tarafından tecavüze uğrayıp hamile kalan kızın haberi vardı.
Kısacası insanın içi pis olmasın ;)
Bazen en büyük zararı en yakınınızdan görebilrisiniz bunu kimse tahmin edemez.

Benim de ikinci evliliğim ve benim de kızım var ama eşim yabancı olmadığı gibi kızıma da baba gibi davranır.
Kusura bakmayın ama sizin fikriniz ve tiyniyetiniz çok kötü.
Ona bakarsanız daha 1 ay önce KK da öz babası tarafından tecavüze uğrayıp hamile kalan kızın haberi vardı.
Kısacası insanın içi pis olmasın :KK66:
Bazen en büyük zararı en yakınınızdan görebilrisiniz bunu kimse tahmin edemez.

Sen kumarda kazandıysan herkes kazanacak diye birşey yok. Sen diyorsun öz babası tecavüz etmiş diye. Üvey babaya güvenilir mi? Bir masalın içinde yaşamıyoruz gerçek hayat bu. Ben fikrimi beyan ettim sadece sen istediğini anlarsın o farklı tabi. Senin de dediğin gibi hiçbirimiz tahmin edemeyiz. Konu sahibi de bu yüzden konu açmış. Bana değil ona yazın fikrinizi. Zaman kötü her insana güven olmaz. Sizin kocanız iyi diye o adam da iyi diye birşey yok. Artı ben ne yazarsam yazayım konu sahibi kendi istediğini yapar. Senin de yaptığın gibi

Arkadaşım şu anda 45 yaşın da kocası da 35 yaşın da ama ikisinin de ilk evliliği ve çocukları yok.
Aşağı yukarı 8 yıldır evliler ve çok mutlular.
Arkadaşım ilk zamanları yaş farkını çok kafaya takmıştı ama yaşını göstermediği için de yaş farkı anlaşılmadığı için biz bunu ikna ettik ve evlendi.
Kocası ile birbirlerini çok seviyorlar.Ailelerinde desteği olduğu için sorunları yok.
Siz de iki kız çocuğu var ve aileler karşı gelirse hiç tavsiye etmem.Yol yakınken huyu huyuna yaşı yaşınıza birini bulmanızı tavsiye ederim.
Sizin ki sanki sığınacak bir liman gibi olmuş ama yanlış yere demir atmış gibisiniz.
Abinizin kızına söyleyin nasıl ki o buhranlı zamanınız ds size şimdi ki genci bulduysa bunu da unutmanız için başka birini bulsun :KK66:
14 yaş fark sorun değil de iki çocuğunuz ailelerin tepkisi vs bayağı büyük sorun.
Allah kolaylık versin.
Cocuklari olmadi mi?Ksdinin yasindan mi acaba?

Cocuklari olmadi mi?Ksdinin yasindan mi acaba?
Evlendikleri zaman arkadaşım 35 yaşındaydı yani yaşla alakalı değil bir çok kadında olduğu gibi yumurtlama sorunu vardı bebekleri olmadı eşi de üstelemedi zaten.
Birbirlerini hala ilk gün gibi seviyorlar hala Maşallah.

Back
X