Yaş Farkı Sorunu

4 yıl önce eşim olacak kişiden ayrıldım alkol ve daha birsürü ileti vardı ardından çöküşteydim iki kızım var ve annemin evinde sığınti gibi kalıyordm psikoloji berbattı yani abimin kızı numaramı vermiş arkadaşına bana çok iyi geldi güldürdü çıkardı o ruh halinden ve hisler beslemeye başladı bana durumumu bildiği halde bende etkilendim aşık oldum ona ama iki kızım var yani çevre bunu doğal karşılamaz 14 yaş fark var birde çok seviyorum ama benim için neler neler yaptı ileride ne olacak durum bilmiyorum 3 yıl oldu ilişkimiz

Ben sadece temkinli ol derim kendine karşı yaşanan çok ciddi sıkıntılardan sonra yanlış adımlar atabilirsin....evlenme derim sadece bu sebepten dolayı

Ne kadar berbat yorumlar bunlar böyle!

Fikir belirtilir de, aşağılamak ya da alay etmek de ne demek oluyor yahu!
Ayıp!

Şimdi herşey çok güzel ya sonra ne olacak bide onu düşün sen hep böyle kalmayacaksın sen şimdi diyelimki 40 isen o olacak 26 eee bu Ada'm seni Nasıl sevecek sonra burda bir konu daha açarsın kocam genç kızlara gitti aldatılıyorum diye bu açıdan da bak o Ada'ma çocuk verdin diyelim Nasıl büyüteceksin sen artık elini ayağını çektiğinde o tam orta yaşlarında olacak bunuda düşün derim hayat gülmek eğlenmekten ibaret değil gerçekleri acıdır malesef Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Yaş farkına önyargı ile yaklaşıyoruz evet, fakat bundan daha önemli olan şeyler seni nasıl hissettirdiği, sende sağlam bir güven duygusu oluşturup olusturmadigi, sevildigini hissettirip hissettirmedigi. Bu konularda nasıl?

Ya Allah askina hemen " erkek buyuk olsaydi desteklerdiniz ama vs vs vs" yorumlari eksik kalmamis.

Acaba arada baska kk ya mi takiliyoruz diye dusunuyorum.

Burada bir iki uye disinda herkes kadin erkek farketmez yas farki cok yazmis.

Ki sevgilim benden 14 yas buyuk diyen bir kiz vardi onada ayni yorumlar yazildi. Baban yasinda ne isin var diye arda belki bir iki cikmistir olabilir diyen.

"Kadinin dusmani yine kadin" diye baslaniyor soze ama sirf bayanlari elestirmek icin olmaz diyenlere erkek olsaydi boyle demezdi diye cikilisiyor.

14 yas cok fazla bana gore bu is olmaz.

Hem 24 yasindaki bir erkek o iki kizin sorumlulugunu alabilecek mi?

Zaten amac evlilik degil ona kizlarimin sorunlulugunu yuklemiyorum derseniz bu cocuk geldi 28 yasina anasi ablasi basladi evlende evlen sizi birakti evlendi iciniz yanmayacak mi?

Hayaller paris ama gercekler oyle degil hanimefendi. Bu iliski ne olursa olsun sizi yipratir daha da psikolojinizi kotuye goturur.

Kadının 14 yaş büyük olduğu bir ilişki pek sağlıklı olmaz gibime geliyor

Ayrica " Bu benim halam 35 yasinda iki cocugu var bosandi su an cok mutsuz al bu telefonu biraz eglendir" diye verilen telefonu kabul eden alip numarayi arayan 21 yasindaki genc erkek bana hormonlarinin etkisiyle haraket etmis gibi geliyor.

Dikkat edin uzulen yine siz olmayin.

Güldürmek için keyfimi biraz yerine getirmesi için vermiş
Ben senin bu yazdigini hiç yadirgamadim zira normal hayatta neler nelee var.
Senin keyfini yerine getirmis.
Ailesi nasil tepki verir mesela evlenseniz.
Venim bi tanidigimiz ayni sen gibi yaai buyuk ayriyeten iki cocugu olan biriyle evlendi ustelik bekardi tanidik.
Simdi gayet mutlular bildigim kadariyal kendi cocuklari da oldu.
Demek istedigim anlaşinca gonul bir olunca bal gibi oluyor heesey.
Ailesi pek istemedi gibi ama cocuk mutlh .
Yani yaşin ne onemi var mutlu oldhkdan sonra.
Bu gercek yasanmis olay .
Seni seviyorsa etrafindakilere kulagini tika.
Elaleme ne senin ozelinden .
Seviyor adam seni.
Eger adam iyiyse evlendiginde seni yari yolda birakmayacaksa evlen .
Kizlarina gelince adama guveniyor musun onalra yan gozle bakamayacagina.
Guvwnilirse bence sorun yok.
Dalga gecenlere bakma.
Sen.

arkadaşlığınıza devam edin bence.
bekarlık sultanlıktır ohh 2 kızınızla güzel güzel yaşayın.
aşkınızı da yaşayın bu arada
evlenirseniz, sorunlar sorunlar...
Eninde sonunda bitecek zaten,

Venim bi tanidigimiz ayni sen gibi yaai buyuk ayriyeten iki cocugu olan biriyle evlendi ustelik bekardi tanidik.
Seviyor adam seni.
Dalga gecenlere bakma.
Sen.
Bizim eve geldielr esiyle kadin biraz yaşli duruyor ama kocaai seviyor.
Onemli olan bu bence.
Benim esim benden buyuktude ne
Seviyor adam seni.
Dalga gecenlere bakma.
Sen.
Seviyor adam seni.
Dalga gecenlere bakma.
Sen.
Benim bu tanidik face den tanişmislar..

Olumlu ve olumsuz cevaplar için teşekkür ederim uzun süre giremedim siteye cevapları yeni okudum

Henüz devam ediyoruz ilişkimize

Kafa mı buluyorsunuz pardon anlayamadım ?
Kendi konunuzu hortlatıp eğlenmek mi amacınız?
14 yaş küçük sevgili olmaz neredeyse kızınızla aranızda 18-20 yaş var,kızınızdan 4-6 yaş büyük biriyle yani evladınız yaşında biriyle mi sevgilisiniz cidden ?
Çok ikna edici kesinlike...

4 yıl önce eşim olacak kişiden ayrıldım alkol ve daha birsürü ileti vardı ardından çöküşteydim iki kızım var ve annemin evinde sığınti gibi kalıyordm psikoloji berbattı yani abimin kızı numaramı vermiş arkadaşına bana çok iyi geldi güldürdü çıkardı o ruh halinden ve hisler beslemeye başladı bana durumumu bildiği halde bende etkilendim aşık oldum ona ama iki kızım var yani çevre bunu doğal karşılamaz 14 yaş fark var birde çok seviyorum ama benim için neler neler yaptı ileride ne olacak durum bilmiyorum 3 yıl oldu ilişkimiz
20 li yaşlardaki erkekler, kendilerinden yaşca büyük kadınlarla iliski yaşamayı bir övüntü olarak görüyorlar. 21 yaş ergenlik yaşıdır. Siz onu o henüz ergenken tanimissiniz. O da vaayy 35 yasinda kadin bana aşik oldu demek ki ben olgunlasmisim büyümüsüm diyerek kendini yüceltmis. 3 yildir hayatinizdaysa siz onun her hatasini affetmissinizdir, siz onu hayatinizdan cikarmamissinizdir. O yasta bir erkegin sadakati sevgi anlayisi falan az cok hepimiz tahmin edebiliyoruz. Su anda 24 yasinda ve hala cok toy. Iliskiye devam ederseniz o zaten kendi yasiti birine aşık oldugunda ve evlilige gidecek bir iliski yasadiginda sizi tamamen hayatindan cikaracak. Su anda akli bir karis havadadir ama bir gün ben napiyorum der, zamani vardir. Siz de kendinizi kullandirdiginizla kalirsiniz. Ayrica 2 kiz evladiniz var. Sizin beni güldürdü eglendirdi vs diyerek hayatiniza kücücük bir cocuk almak yerine, cocuklarima sahip cikti merhamet etti bizi sarip sarmaladi diyebileceginiz bir baba adayi bulmalisiniz.. Allah selamet versin, ne diyelim..

14 yaş küçük sevgili olmaz neredeyse kızınızla aranızda 18-20 yaş var,kızınızdan 4-6 yaş büyük biriyle yani evladınız yaşında biriyle mi sevgilisiniz cidden ?

Uzun bir aradan sonra girdim ve yazılan cevaplar için teşekkür ettim ne var bunda bu derece kanki bıçakli saldıracak derecede belki topluma göre yanlış olabilir ama sevgisinden ve bana olan ilgisinden şüphe etmedim yaş evet tabiki büyük bir sorun ama aşk işte mantık dışı olabiliyor

yok sevgilisi buyuk heralde ya :)

duzeltiyorum hanimefendi buyukmus pardon :/

20 li yaşlardaki erkekler, kendilerinden yaşca büyük kadınlarla iliski yaşamayı bir övüntü olarak görüyorlar. 21 yaş ergenlik yaşıdır. Siz onu o henüz ergenken tanimissiniz. O da vaayy 35 yasinda kadin bana aşik oldu demek ki ben olgunlasmisim büyümüsüm diyerek kendini yüceltmis. 3 yildir hayatinizdaysa siz onun her hatasini affetmissinizdir, siz onu hayatinizdan cikarmamissinizdir. O yasta bir erkegin sadakati sevgi anlayisi falan az cok hepimiz tahmin edebiliyoruz. Su anda 24 yasinda ve hala cok toy. Iliskiye devam ederseniz o zaten kendi yasiti birine aşık oldugunda ve evlilige gidecek bir iliski yasadiginda sizi tamamen hayatindan cikaracak. Su anda akli bir karis havadadir ama bir gün ben napiyorum der, zamani vardir. Siz de kendinizi kullandirdiginizla kalirsiniz. Ayrica 2 kiz evladiniz var. Sizin beni güldürdü eglendirdi vs diyerek hayatiniza kücücük bir cocuk almak yerine, cocuklarima sahip cikti merhamet etti bizi sarip sarmaladi diyebileceginiz bir baba adayi bulmalisiniz.. Allah selamet versin, ne diyelim..
teşekkür ederim seviyeli yorumunuz için evet o yaşlarda biraz çocuktu ama zaman geçtikçe kişiliği tam oturdu emin olun koruyup kollama seviyesine bile geldi şuan

Back
X