- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Doğru dediniz, 38 orta yaşsa 45 yaşındaki ben,örtün ki ölem.
Gömdü millet bizi resmen,üstümüze toprak atılacak bir de.
Bu tuhaflık nereden çıktı anlamadım gerçekten yaşıtlarınız neden daha küçük bakıyor ki? Yani 28-29 yaşındaki tipler 20 yaşında kız mı bakıyor? Hem bu bakmak da nedir böyle? Sevmeden kimseyle evlenmeyin.
Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değil
Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Ben esimden buyugum ama esimin gobek aldi basini gidiyor saclarida irsi olarak beyazlamaya taa 6 yil once sevgiliyken baslamisti benim tek beyazim yok..
Dediginiz yasla degil bazen genlerle bazen kendine bakimla alakali Bir durum
13 yaş çok fazla bence ayrıca evlenmiş ve çocuğu da var. Bunların hepsi bir -Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Affina siginarak soruyorum. Yani bana gercekten tuhaf geldigi icin. 23 yasinda gencecik bir kizken yaninda 40 yasinda bir adamla gercekten mutlu musun? Yani ne kadar kafa yapisi uysa da gario geliyor da bana. Merak ettim sadece. Tabiki cevaplamak zorunda degilsin ama ilerde sen 30 iken adam 50sine dayanmis olacak. Ne bileyim ben cocuklarimin annesi gibi dururken esimin dedeleri gibi gorunmesinden hosnut olamazdim sanirim. Tabi yine de saygi duyuyorum iliskinize ama merak ettim sadece.
Ben de 25-38 idik evlendiğimizde. Hiç kimse eşimin yaşına inanmadı, hala da 35 falan diyorlar eşim için (ben 30 um şu an). Eşimin tüm arkadaşlarının saçları beyaz, orta yaş modundalar ama eşim hala eskisi gibi. Tek bir beyazı yok maşallah, fiziği yerinde, giyimine dikkat eder. Geçen şişme mont, sweat ve yeni spor ayakkabılar almış, max 30 dersiniz öyle görünce (normal iş hayatında takım elbise giyiyor).
Fikirleri de ruhu da çocuk gibi :) Benden akıl alır hep, ben yönlendiririm. Eşim yönetici ben müdür yardımcısıyım, hep benden fikir alır ve uygular.
Ben de normalde çok yaş farkı demiştim, annemle babam arasında da 10 yaş var annem babam sıkıntı olmaz dedikleri için başlamıştım.
Kişiden kişiye değişir bence bu. Yaşıtlarıma bakıyorum mesela, ruhları daha yaşlı. Ya da ikisi de aynı pozisyonda olanlar var, eşim benden önce müdür olamaz modundalar.
Dedigin gibi karsidakine bagli o zaman. Kiminin 30unda ruhu ölüyor kimisi de 40 ustu haliyle genclere tas cikariyor. :) masallah size
Yaşıtın erkekler daha genç bakıyor bu Adam da 13 yaş genç bakmış
O Adamla aynı yaştayım evet yaşlı değil ama sana da uygun değil bence
Görümcemin eşi ile aramızda 13 yaş var ve ciddi kuşak farkı
Gayet sportiftir genç görünür gezer tozar genç hisseder vs ama aradaki yaş farkını hissediyorsun yaş ilerledikçe
Bir de muhabbet de ilginç mesela Ada'm üni okurken ben anaokulunda idim askerde iken ilkokula başlamışım
Biz muhabbet ederken komik de şahsen eşimle aramda böyle uçurum istemem geçmişten sohbet bile edilemez
Bende 20 eşim 31 yaşında bazen fikir ayrılıgı yaşıorz yaştan oldugunu düşünüorm. Erkek kuznm 25 eşi 19 çok güzel anlaşıyolar bnce önmli bi konuBugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Y toplumca o kadar önyargılıyız ki ve Malesef tabuları yıkamıyoruz.38 yas ne zaman orta yas oldu, yazilmis adam 38 yasinda yaşlı başlı diye. Türkiye'deki genel zihniyet mi bu yonde nedir? Emekliligi gelmis deniliyor. Okudugum bazi yorumlara inanmakta zorlaniyorum dogrusu. Insan kendisine bakiyorsa, dikkat ediyorsa ve saglikli bir yasami benimsemisse niye 50sinde gobekli bir adama dönüşsün. Benim yaşadığım ulkede millet 80inde hala bisikletle pazarina alışverişine gidiyor. Ben 34 yasindayim, sporumu yaparim 20 yaslarindaki hemcinslerimden daha iyi bir kondisyona sahibim. Her gun 3 4 km bisiklet surerim. Kendimi hic orta yasli hissetmedim. Milletin ici gecmis yahu.
Konunuzdan sapmis oldum kusura bakmayin ama sizin icin en önemli olan kafa yapinizin uyusmasi. Arada bir yas farki var evet, ilerde anlasabilir miyiz diye supheleriniz varsa hic baslamamak en iyisi sanirim.
Y toplumca o kadar önyargılıyız ki ve Malesef tabuları yıkamıyoruz.
Sözde modernleştik medenileştik Çağ'a uyum sağladık ama hepsi boş.aksine daha çok geriye gidiyoruz.Gercekten anlamakta zorlaniyor insan. Bu kadar onyargi nasil olabiliyor? Okurken iyi ki Türkiye'de degilim dedim. Bu dusunce yapisi bana cok ters. Yillardir ulkedeki bu zihniyet degisir mi diye düşünüyorum ama hic değişecegi yok galiba. Artik asilmasi gereken konular bunlar. Ama cok zor gözüküyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?