Yaş farkı

38 yaş özellikle bi erkeğin en karizmatik en hoş olduğu dönemler ve 38 yaş çok insan var çevrem de hiç orta yaşlı bile görmedim yaşıtım gibiler gençler yani bana göre gayet

Yeni nesil orta yas ile eski nesil orta yas tamamen farkli. Simdi ki nesil kendine daha iyi bakiyor, daha iyi besleniyor, daha cok spor yapiyor ama konumuz bu degil.

Nitekim , konu sahibi ile arasindaki yasin cok fazla oldugunu dusunuyorum. Tam 14 yas . Yas farkiyla yapilan cok mutlu evlilikler olabilir ama bu istisnalar kaideyi bozmaz.

Doğru dediniz, 38 orta yaşsa 45 yaşındaki ben,örtün ki ölem.
Gömdü millet bizi resmen,üstümüze toprak atılacak bir de.

Haha degil mi ya? Yas 35 sonrasi unumu eledim, elegimi astim oluyor demek ki. 40 yasindakilere ohoo senin bir ayagin cukurda demeye ramak kaldi

Haha degil mi ya? Yas 35 sonrasi unumu eledim, elegimi astim oluyor demek ki. 40 yasindakilere ohoo senin bir ayagin cukurda demeye ramak kaldi
Ama ilginç ki gecende bir baska konuda 35 yasında ilk evliliğini yapmış mutsuz bir kadına pek çok üye yasınız gençmiş gecmiş değil ki gibi yorumlar yapmıştı.

Bizim ülkemizde koştur koştur bir evlilik, çocuk yapma telaşı sonra kendine bakmaktan vazgeçme ve erken çöküş.
27 yaşında 6 senedir evlenmek isteyen abinin konusu var forumda. Şimdi o adam evlendi, 38 yaşında 10 yaşında çocuğu olacak ve bildiğiniz orta yaşlı erkek sendromuna girecek.

Ama ilginç ki gecende bir baska konuda 35 yasında ilk evliliğini yapmış mutsuz bir kadına pek çok üye yasınız gençmiş gecmiş değil ki gibi yorumlar yapmıştı.
Degil mi? Insan dusunuyor o zamanda yapilan yorumlarin ne kadari samimi? Nabza gore serbet veriliyor diyebiliriz. Keza burda konu aslinda adamin yasi bile degildi. Boyle bir yas farki var, sizlerin fikirleri neler idi. Konu nasil olduysa adamin 10 20 yil sonraki haline geldi, adama bastan zaten orta yasli denildi, 10 yil sonrasina da coktan ölür gözüyle bakildiysa demek :)))

Turkiye'de baski cok haklisiniz. Okul bitsin, askerlik bitsin, evleneyim, cocuk yapayim, sonra ikinci cocugu yapayim derken zaten o kadar cok yorulmus oluyorlar ki ruhen coktan cokmus oluyor insanlar. Bu fiziki gorunume de yansiyor. Herseyi erken tuketiyoruz sanirim.

Aynen öyle, yani insanlar sanki görev haline getirdi, ve etraftan o kadar baskı var ki. Benim çocuğum yok henüz, yıllardır oku çalış koştur modundayım, inanın daha kazandığım parayla ne gezebildim ne tadını çıkarabildim. Sorumluluklarla yaşıyorum yıllardır. Şimdi kariyerde bir yerlere geldik, biraz kafamı dinleyip rahatlayayım eşimle biraz gezelim sonra çocuk derken her gün yediğim baskının yaftanın haddi hesabı yok.

Çocuğumun olmaması teorilerinden tutun da, erken menopoza, yaşlılıkta yalnız kalırsın neler duyuyorum neler, kendi ailemden bile.

İnsanlara yapılan baskı inanılmaz bizim ülkemizde. E çocuk yoksa niye evlendin diyor. Evlilik sadece çocuk için yapılırmış, yoksa ne anlamı varmış. E hayat arkadaşı diyorum, geç onları evlilik çocukla anlamlıdır diyorlar. Ben şok.

Ben 93 doğumluyum eşim 80'li. Hayat tarzınıza yaşantınıza bakış açınıza bağlı. Çok mu uçurum dersen şimdiye kadar bi engel teşkil etmedi.

29 yaşındayım bana bile 38 fazla geliyır . Bence eşler arasında maksimum 5 yaş olmalı. Hem yaş farkınız çok fazla hem adam daha önce evlilik yapmış. Evlilik hevesi geçmiştir onun. Senin gençlik heyecanlarını anlamsız bulur.Dünyaya aynı gözlerle bakamazsınız. Olgunluk çökmüştür o adama. Şimdi çekici gelen bu özellik zamanla sıkıcı gelir. Eşin kafa dengin olmalı. Daha gençsin bekle derim.

tanıştığınız adam doktor mu?
ben o yaşta adamların genç kızlara pek masumane nedenlerle yaklaştığını düşünmüyorum.
genç olsun, diri olsun, doğurgan olsun, pek gözü açılmamış olsun, enerjisi yüksek olsun evi çekip çevirsin, ilerde bana da baksın, diye bakıyorlar.
yoksa kimse kendisinden 1-2 kuşak küçük biriyle aynı pencereden bakmaz dünyaya,
adamın yaşı benimkine yakın, bana 20 lerin başındakiler çocuk gibi geliyor, evet fiziksel olarak gayet çekiciler ama oturup sabaha kadar sohbet edemem o yaşta biriyle, benim nerdeyse 40 yıllık deneyimime yaklaşamaz...

38 yaş özellikle bi erkeğin en karizmatik en hoş olduğu dönemler ve 38 yaş çok insan var çevrem de hiç orta yaşlı bile görmedim yaşıtım gibiler gençler yani bana göre gayet

Maalesef bizim yaşıtımız erkekler de ne kadar fit olsak, daha genç görünsek de bizi beğenmiyor, daha küçüklerine bakıyor tıpkı konu sahibinde olduğu gibi. Ya ben o yaşta görünüyorum diye kalkıpta 25-30 yaşında bir erkeği tavlamaya çalışmam, ha olursa kısmet, olanı da garipsemem. Ama erkekler bu konuda çok net, ille daha genç olacak. Biz kadınlar tesadüfen olursa kabul ediyoruz yani önce aşk sonra yaş diyoruz, erkeklerse önce yaş sonra aşk. Diyelim konu sahibi de bu adam da 15 sene sonra karşılaştılar ve ikisi de hala bekar, eminim o adam konu sahibine de bakmayacak artık, belki 25 değil ama 30 taş çatlasın 35 yaşında bir eş isteyecek bu kez de. Erkekler kendilerini yaşlanmıyor sanıyorlar, hele bir de gençlerden karşılık görünce iyice havalara giriyorlar.

Ben aynı fikirde değilim. Biraz yaşamış, hayatın tozunu yutmuş biridir. olgunlaşmaya meyilli, ne istediğini bilen biridir. Erkekler geç olgunlaşır. En iyi zamanı bence. Çocuk avutmaktansa evladır, ne istediğini bilir belki.

Bende eşimde 38 yaşındayız ve 23 yaşında evlendik. Ama şimdiki aklım olsa kendimden en az 10 yaş büyük biriyle evlenirdim . Çünkü onu nerdeyse ben büyüttüm sayılır . Erkeler 35 ten önce olgunlaşmıyor. Ve evlenip ayrılmış olması eksi değil artı bisey. Çünkü karısının kıymetini daha iyi biliyor bence o zaman erkekler. Bir abla olarak sana tavsiye ederim

Çok fazla, 20 yıl bir kuşak eder, nerdeyse bir kuşak olcak. Ayrıca şartlarda eşit değil, ne lüzumu var, o 30 lu yaşlarda birine baksın boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…