- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
Valla bana hep benden 5 yaş küçük adamlar geliyor geçen sene evlenmek isteyen vardı 10 yaş küçüktü bende :) öle düşünmeyin kendinizi onların seçimlerine göre sevilebilir olarak görmeyin bu genellemeyi biz kadınlar yapıyoruz bu adamlar tabi ki havalanır :) sevgilim 50 yaşında ama ilk defa kendinden çok küçük biriyle sevgili oldu kuşak çatışması yaşıyoruz kavga gürültü eksik deil ama dünyanın en güvenilir insanı bazen herkesin kriteri aynı olmuyor yani öle yaşa filan takılmayın takılan erkekleri de takmayınMaalesef bizim yaşıtımız erkekler de ne kadar fit olsak, daha genç görünsek de bizi beğenmiyor, daha küçüklerine bakıyor tıpkı konu sahibinde olduğu gibi. Ya ben o yaşta görünüyorum diye kalkıpta 25-30 yaşında bir erkeği tavlamaya çalışmam, ha olursa kısmet, olanı da garipsemem. Ama erkekler bu konuda çok net, ille daha genç olacak. Biz kadınlar tesadüfen olursa kabul ediyoruz yani önce aşk sonra yaş diyoruz, erkeklerse önce yaş sonra aşk. Diyelim konu sahibi de bu adam da 15 sene sonra karşılaştılar ve ikisi de hala bekar, eminim o adam konu sahibine de bakmayacak artık, belki 25 değil ama 30 taş çatlasın 35 yaşında bir eş isteyecek bu kez de. Erkekler kendilerini yaşlanmıyor sanıyorlar, hele bir de gençlerden karşılık görünce iyice havalara giriyorlar.
Benim bir kız arkadasım kendinden 2 yas Küçüğü erkek büyük Olmalı diye her yönüyle anlaştığı halde reddetmiş.Valla bana hep benden 5 yaş küçük adamlar geliyor geçen sene evlenmek isteyen vardı 10 yaş küçüktü bende :) öle düşünmeyin kendinizi onların seçimlerine göre sevilebilir olarak görmeyin bu genellemeyi biz kadınlar yapıyoruz bu adamlar tabi ki havalanır :) sevgilim 50 yaşında ama ilk defa kendinden çok küçük biriyle sevgili oldu kuşak çatışması yaşıyoruz kavga gürültü eksik deil ama dünyanın en güvenilir insanı bazen herkesin kriteri aynı olmuyor yani öle yaşa filan takılmayın takılan erkekleri de takmayın
29 yaşındayım sevgilim 50 hiç de sorun yok 80 doğumlu yaşlı değil ki zaten
Tecrübe çok başka bişey. Evet aradaki yaş farkı tecrübe görmüş geçirmiş farkı katılıyorum.tanıştığınız adam doktor mu?
ben o yaşta adamların genç kızlara pek masumane nedenlerle yaklaştığını düşünmüyorum.
genç olsun, diri olsun, doğurgan olsun, pek gözü açılmamış olsun, enerjisi yüksek olsun evi çekip çevirsin, ilerde bana da baksın, diye bakıyorlar.
yoksa kimse kendisinden 1-2 kuşak küçük biriyle aynı pencereden bakmaz dünyaya,
adamın yaşı benimkine yakın, bana 20 lerin başındakiler çocuk gibi geliyor, evet fiziksel olarak gayet çekiciler ama oturup sabaha kadar sohbet edemem o yaşta biriyle, benim nerdeyse 40 yıllık deneyimime yaklaşamaz...
tanıştığınız adam doktor mu?
ben o yaşta adamların genç kızlara pek masumane nedenlerle yaklaştığını düşünmüyorum.
genç olsun, diri olsun, doğurgan olsun, pek gözü açılmamış olsun, enerjisi yüksek olsun evi çekip çevirsin, ilerde bana da baksın, diye bakıyorlar.
yoksa kimse kendisinden 1-2 kuşak küçük biriyle aynı pencereden bakmaz dünyaya,
adamın yaşı benimkine yakın, bana 20 lerin başındakiler çocuk gibi geliyor, evet fiziksel olarak gayet çekiciler ama oturup sabaha kadar sohbet edemem o yaşta biriyle, benim nerdeyse 40 yıllık deneyimime yaklaşamaz...
Alışkanlık galiba, Lisedeyken kendimden 5 yaş büyük sevgilim vardı, üniversitede 6-7 yaş büyükler vardı genelde hayatımda. Büyüklerimden de duydum hep erkek büyük olmalı diye, kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor bu gerçek bence
bugün ona uyuz olduğum için haklısın ne buluyosam kıl herifte30 yaşında kadın 50lik adam bulmuş sorun yok diyor. he 20 sene sonra görürüm.
13 yaş bile çok fazla bence. şu kıçının kılları ağarmış adamlarda ne buluyorsunuz bilmem.
olgunluk vs denmiş o salt yaşla olmuyor ki.
Bana göre 5-6 yastan sonrasi kadin büyük olsun erkek büyük olsun yas farki olarak fazla.
Ve nedir bu erkekler gec olgunlasir, 35 öncesi ergenliktedirler daha gibi yorumlar anlamiyorum. Bana bu söylemler sacma geliyor. Kadinlar bile böyle konusursa o erkekler gercekten olgunlasmak istemez. Belkide erkekler bu sebeblerden kendi yasiti degilde 20lik genc kizlara göz kakiyordur "olgun" kadinlarin gözlerinde "nasilsa daha olgunlasmamistir" diye düsünür diye.
Kendinden 10 yastan büyük olan sevgilisi, esi olan bayanlarinda ortak söyledigi "esim/sevgilim xx yasinda ama en az 8-9 yas kücük gösteriyor gibi söylemlerde bana samimi gelmiyor. Aslinda icten ice kendileride yas farkina takiliyorlar ve kendilerini böyle kandiriyorlar diye düsünyorum. Istisnasiz yas farkliya acilan konularda en az 5-6 böyle yoruma denk geldim her seferinde.
Çünkü istisnalar kaideleri bozmazKendinden 10 yastan büyük olan sevgilisi, esi olan bayanlarinda ortak söyledigi "esim/sevgilim xx yasinda ama en az 8-9 yas kücük gösteriyor gibi söylemlerde bana samimi gelmiyor. Aslinda icten ice kendileride yas farkina takiliyorlar ve kendilerini böyle kandiriyorlar diye düsünyorum. Istisnasiz yas farkliya acilan konularda en az 5-6 böyle yoruma denk geldim her seferinde.
Bunlardan biri de benim,ve evet eşim gerçekten küçük gösteriyor. Fiziken de ruhen de. Bunu benim annem babam da söylüyor, her seferinde maşallah da derler. Hatta eşimi görmeden yaş farkı hakkında endişelilerdi ve tanıştıktan sonra bu konu sorun olmaktan çıktı.
İstisnalar her yerde var, ve biz istisna isek , niye bu kabullenilmiyor ?
Çünkü istisnalar kaideleri bozmaz
Tecrübe çok başka bişey. Evet aradaki yaş farkı tecrübe görmüş geçirmiş farkı katılıyorum.
Eşimle daha konuşuyorken,
Yemeğin ‘y’sinden anlamam yapmayı da sevmem dedim. Yemek yaparsın diye istemiyorum dedi.
Çocuk sevmem 10 yıl da düşünmem evlenirsem dedim. Çocuk yapasın diye istemiyorum dedi.
Ya neler dedim.
Gezerim kafama göre ne istersem yaparım.
Adam ben seni istiyorum herşey zamanla yerine oturur. Şunu sevmem bunu yapmam yapmazsan yapma gel işte bırak inadı sevelim. Demişti.
Tabi 1 yıl konuştuk eşim aşırı gezmeyi seven biri tam istediğim gibi.
Aman anneme geleceksin annene çok gittin otur bir yere gitmeden haber ver. Aman telefonu ver kontrol edeyim. Ya sen niye hiç yemek yapmazsın. Niye bir kez olsun kıyafetimi ütülemezsin.
Bunları hiç yaşamadım. Kafam istedi aldım biletimi anneme gittim.
Kafam istedi çektim arkadaşlarımla gezdim.
Telefonlarımız asla karıştırdığımız yok.
Çiçek gibi sevdi işte.
Çocuğumun gündüz ne yiyecek diye kendi düşünür. Canım isterse ev alışverişine giderim.
Herşey kendi yapar.
Bence mühim olan kafa yapıları,hayattan birbirlerinden ne bekledikleri.
Eve gidince hemen eşimi darlayayım bakayım sen bana ne gözle bakıyorsun diye :)
Buarada sohbet, muhabbet konusuna gelince sabahlara kadar sohbet ederiz birbirimizle.. Önemli olan kafa yapısının uyması bence
Çünkü istisnalar kaideleri bozmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?