Yaş farkı

Valahş ben 28 nişanlımda 38 yaşında şu zamana kadar kendi yaşıtlatımda birşey göremedim kimse kusura bakmasın çocuk çocuk tripler aptal saptal konuşmalar şuan çokta mutluyum 1 yıldır beraberiz daha 2-3 defa tartışmısızdır herzaman anlayışlı kendi yaşıtımda bir insanla birlikte olsam yüz kere yüzük atmıştım herkes kendi kaderini yaşar genelleme yapmayın bence

Ben 25 eski nişanlım 38 yaşındaydı. Boşanmış çocuksuz bir adamdı.yaşını göstermezdi. Hatta konu bile açtım o zamanlaryaş farkı diye . 8 yıl olacak. Şimdi ben 33 yaşındayım eşim 37 yaşında . İyi ki evlenmemişim o kişiyle o şimdi 46 yaşında ve 46 yaş bana yaşlı geliyor . Düşünüyorum 13 yaş çok fazla . Nasıl nişanlandım kendime inanamıyorum . Asla anlaşamazdık, hep küçük nasıl olsa istediğimi yaptırırım modundaydı hatırlıyorum çok kavga ederdik . Hakkınızda hayırlısı olsun .

13 yas cok fazla bence bide bosanmis biri kendi yasitlarim cocuk demissiniz sizde 5-6 yas buyuk birini bulun en fazla

Valla bana hep benden 5 yaş küçük adamlar geliyor geçen sene evlenmek isteyen vardı 10 yaş küçüktü bende :) öle düşünmeyin kendinizi onların seçimlerine göre sevilebilir olarak görmeyin bu genellemeyi biz kadınlar yapıyoruz bu adamlar tabi ki havalanır :) sevgilim 50 yaşında ama ilk defa kendinden çok küçük biriyle sevgili oldu kuşak çatışması yaşıyoruz kavga gürültü eksik deil ama dünyanın en güvenilir insanı bazen herkesin kriteri aynı olmuyor yani öle yaşa filan takılmayın takılan erkekleri de takmayın

Benim bir kız arkadasım kendinden 2 yas Küçüğü erkek büyük Olmalı diye her yönüyle anlaştığı halde reddetmiş.

30 yaşında kadın 50lik adam bulmuş sorun yok diyor. he 20 sene sonra görürüm.

13 yaş bile çok fazla bence. şu kıçının kılları ağarmış adamlarda ne buluyorsunuz bilmem.

olgunluk vs denmiş o salt yaşla olmuyor ki.

Tecrübe çok başka bişey. Evet aradaki yaş farkı tecrübe görmüş geçirmiş farkı katılıyorum.
Eşimle daha konuşuyorken,
Yemeğin ‘y’sinden anlamam yapmayı da sevmem dedim. Yemek yaparsın diye istemiyorum dedi.
Çocuk sevmem 10 yıl da düşünmem evlenirsem dedim. Çocuk yapasın diye istemiyorum dedi.
Ya neler dedim.
Gezerim kafama göre ne istersem yaparım.
Adam ben seni istiyorum herşey zamanla yerine oturur. Şunu sevmem bunu yapmam yapmazsan yapma gel işte bırak inadı sevelim. Demişti.
Tabi 1 yıl konuştuk eşim aşırı gezmeyi seven biri tam istediğim gibi.
Aman anneme geleceksin annene çok gittin otur bir yere gitmeden haber ver. Aman telefonu ver kontrol edeyim. Ya sen niye hiç yemek yapmazsın. Niye bir kez olsun kıyafetimi ütülemezsin.

Bunları hiç yaşamadım. Kafam istedi aldım biletimi anneme gittim.
Kafam istedi çektim arkadaşlarımla gezdim.
Telefonlarımız asla karıştırdığımız yok.
Çiçek gibi sevdi işte.
Çocuğumun gündüz ne yiyecek diye kendi düşünür. Canım isterse ev alışverişine giderim.
Herşey kendi yapar.

Bence mühim olan kafa yapıları,hayattan birbirlerinden ne bekledikleri.

Bana göre 5-6 yastan sonrasi kadin büyük olsun erkek büyük olsun yas farki olarak fazla.

Ve nedir bu erkekler gec olgunlasir, 35 öncesi ergenliktedirler daha gibi yorumlar anlamiyorum. Bana bu söylemler sacma geliyor. Kadinlar bile böyle konusursa o erkekler gercekten olgunlasmak istemez. Belkide erkekler bu sebeblerden kendi yasiti degilde 20lik genc kizlara göz kakiyordur "olgun" kadinlarin gözlerinde "nasilsa daha olgunlasmamistir" diye düsünür diye.

Kendinden 10 yastan büyük olan sevgilisi, esi olan bayanlarinda ortak söyledigi "esim/sevgilim xx yasinda ama en az 8-9 yas kücük gösteriyor gibi söylemlerde bana samimi gelmiyor. Aslinda icten ice kendileride yas farkina takiliyorlar ve kendilerini böyle kandiriyorlar diye düsünyorum. Istisnasiz yas farkliya acilan konularda en az 5-6 böyle yoruma denk geldim her seferinde.

Eve gidince hemen eşimi darlayayım bakayım sen bana ne gözle bakıyorsun diye :)

Buarada sohbet, muhabbet konusuna gelince sabahlara kadar sohbet ederiz birbirimizle.. Önemli olan kafa yapısının uyması bence

benim eşimde benden 12 yaş büyük ve o yaş farkı evlenene kadar kimsenin gözüne batmazken evlendikten sonra ne yazık ki ciddi ciddi fark ediliyor. Frekans, uyum, aşk vs vs diyebileceğim bir şey yok ancak hayat enerjiniz asla aynı olmayacak. Ne cinsel anlamda, ne sosyal anlamda tam olamayacakısınız. Çok gençsiniz o adamla evlenmeyin pişman olursunuz.

bugün ona uyuz olduğum için haklısın ne buluyosam kıl herifte

Ben istemezdim, denedim gördüm, olmuyor.
Senin gibi aa yaşına göre genç görünüyor davranıyor falan dedim ama bir yerden sonra sarmadı açıkçası.
İstiyorsan dene gör yine de.
Şu an yaşıma yakın, aklı olgun birini tercih ederim.
Ha bu arada ne kadar büyük olsa da olgun olmayabiliyorlar.

Kendinden 10 yastan büyük olan sevgilisi, esi olan bayanlarinda ortak söyledigi "esim/sevgilim xx yasinda ama en az 8-9 yas kücük gösteriyor gibi söylemlerde bana samimi gelmiyor. Aslinda icten ice kendileride yas farkina takiliyorlar ve kendilerini böyle kandiriyorlar diye düsünyorum. Istisnasiz yas farkliya acilan konularda en az 5-6 böyle yoruma denk geldim her seferinde.

Bunlardan biri de benim,ve evet eşim gerçekten küçük gösteriyor. Fiziken de ruhen de. Bunu benim annem babam da söylüyor, her seferinde maşallah da derler. Hatta eşimi görmeden yaş farkı hakkında endişelilerdi ve tanıştıktan sonra bu konu sorun olmaktan çıktı.

İstisnalar her yerde var, ve biz istisna isek , niye bu kabullenilmiyor ?

Çünkü istisnalar kaideleri bozmaz

Eve gidince hemen eşimi darlayayım bakayım sen bana ne gözle bakıyorsun diye :)

Buarada sohbet, muhabbet konusuna gelince sabahlara kadar sohbet ederiz birbirimizle.. Önemli olan kafa yapısının uyması bence

Ben evlenince kotu davranir, dover sover demedim ki
Evet genc bir insan (kadin, erkek farketmez) daha toydur, daha kolay manipule edilir, daha enerjiktir, daha daha daha yani, ama kolay kolay o insandan, yasitinizdan aldiginiz enerjiyi alamazsiniz, hele yaslar su an 20 ler 30 lar ise genc olanin aradaki farki gormesi mumkun degil, cunku 50 lerine gelmediyse hala fiziksel olarak genc bir adamdan/kadindan bahsediyoruz. Ama siz gelin bir 40 li yaslara, sonra once 60 yasindaki kocanizla iliskinizi tartin, sonra da 40 yasindayken 20 lik biriyle ne paylasabilirsiniz ona bakin, o zaman anlayacaksiniz aslinda ne demek istedigimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…