Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 yaş özellikle bi erkeğin en karizmatik en hoş olduğu dönemler ve 38 yaş çok insan var çevrem de hiç orta yaşlı bile görmedim yaşıtım gibiler gençler yani bana göre gayetBen 38 yaşındayım ve klişe olacak ama gerçekten genç görünüyorum, giyimim kuşamım da görüntümle uyumlu. Öyle döpiyeslerle salınacak, kefen paramı hazırlayacak bir yaşta değilim daha şükür. Bu gençler kendini ne sanıyor kuzum![]()
Doğru dediniz, 38 orta yaşsa 45 yaşındaki ben,örtün ki ölem.
Gömdü millet bizi resmen,üstümüze toprak atılacak bir de.
Ama ilginç ki gecende bir baska konuda 35 yasında ilk evliliğini yapmış mutsuz bir kadına pek çok üye yasınız gençmiş gecmiş değil ki gibi yorumlar yapmıştı.Haha degil mi ya? Yas 35 sonrasi unumu eledim, elegimi astim oluyor demek ki. 40 yasindakilere ohoo senin bir ayagin cukurda demeye ramak kaldi![]()
Konuya ve duruma göre değişiyor demek ki.Ama ilginç ki gecende bir baska konuda 35 yasında ilk evliliğini yapmış mutsuz bir kadına pek çok üye yasınız gençmiş gecmiş değil ki gibi yorumlar yapmıştı.
Ben duruma göre değişmekten ziyade dürüst yorum yapılmadığını düşünüyorumKonuya ve duruma göre değişiyor demek ki.
38 yas ne zaman orta yas oldu, yazilmis adam 38 yasinda yaşlı başlı diye. Türkiye'deki genel zihniyet mi bu yonde nedir? Emekliligi gelmis deniliyor. Okudugum bazi yorumlara inanmakta zorlaniyorum dogrusu. Insan kendisine bakiyorsa, dikkat ediyorsa ve saglikli bir yasami benimsemisse niye 50sinde gobekli bir adama dönüşsün. Benim yaşadığım ulkede millet 80inde hala bisikletle pazarina alışverişine gidiyor. Ben 34 yasindayim, sporumu yaparim 20 yaslarindaki hemcinslerimden daha iyi bir kondisyona sahibim. Her gun 3 4 km bisiklet surerim. Kendimi hic orta yasli hissetmedim. Milletin ici gecmis yahu.
Konunuzdan sapmis oldum kusura bakmayin ama sizin icin en önemli olan kafa yapinizin uyusmasi. Arada bir yas farki var evet, ilerde anlasabilir miyiz diye supheleriniz varsa hic baslamamak en iyisi sanirim.
Degil mi? Insan dusunuyor o zamanda yapilan yorumlarin ne kadari samimi? Nabza gore serbet veriliyor diyebiliriz. Keza burda konu aslinda adamin yasi bile degildi. Boyle bir yas farki var, sizlerin fikirleri neler idi. Konu nasil olduysa adamin 10 20 yil sonraki haline geldi, adama bastan zaten orta yasli denildi, 10 yil sonrasina da coktan ölür gözüyle bakildiysa demek :)))Ama ilginç ki gecende bir baska konuda 35 yasında ilk evliliğini yapmış mutsuz bir kadına pek çok üye yasınız gençmiş gecmiş değil ki gibi yorumlar yapmıştı.
Turkiye'de baski cok haklisiniz. Okul bitsin, askerlik bitsin, evleneyim, cocuk yapayim, sonra ikinci cocugu yapayim derken zaten o kadar cok yorulmus oluyorlar ki ruhen coktan cokmus oluyor insanlar. Bu fiziki gorunume de yansiyor. Herseyi erken tuketiyoruz sanirim.Bizim ülkemizde koştur koştur bir evlilik, çocuk yapma telaşı sonra kendine bakmaktan vazgeçme ve erken çöküş.
27 yaşında 6 senedir evlenmek isteyen abinin konusu var forumda. Şimdi o adam evlendi, 38 yaşında 10 yaşında çocuğu olacak ve bildiğiniz orta yaşlı erkek sendromuna girecek.
Ben 93 doğumluyum eşim 80'li. Hayat tarzınıza yaşantınıza bakış açınıza bağlı. Çok mu uçurum dersen şimdiye kadar bi engel teşkil etmedi.Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Delikanlılar mı?Benim peşime takılan 20-21 yaşındaki delikanlılar var ama niyetleri ciddi değil amaçları kötü, 30lu yaşları geçince de yine aynı şey olacak gibi düşünüyorum
Darısı tüm insanlığa ..Ay maşallah demeye geldim![]()
38 yaş özellikle bi erkeğin en karizmatik en hoş olduğu dönemler ve 38 yaş çok insan var çevrem de hiç orta yaşlı bile görmedim yaşıtım gibiler gençler yani bana göre gayet
Ben aynı fikirde değilim. Biraz yaşamış, hayatın tozunu yutmuş biridir. olgunlaşmaya meyilli, ne istediğini bilen biridir. Erkekler geç olgunlaşır. En iyi zamanı bence. Çocuk avutmaktansa evladır, ne istediğini bilir belki.Bence çok Ben 7 yaşı bile reddetmiştim Evlenmemiş genç tertemiz bi kızın boşanmış
40 ında adamla ne işi var bunu mu hakediyosunuz siz 40 yaşına geldiğinizde genç bakımlı bi kadın olduğunuzda 53 yaşında birini mi görmek istersiniz yanınızda Siz o kocaman adam için bi piyangosunuz Kendinizi harcatmayın sakın