Çok küçük, ne bileyim çocuk değil mi? Ergen gibiMerhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
Bilmiyorum bende öyle düşündüm ama konuşması ergen gibi değildiÇok küçük, ne bileyim çocuk değil mi? Ergen gibi
Bu kesin oda bundan çekiniyoru zaten ailesi izin vermeyeceği içinolmaz diyor ama muhtemelen annesi,kardeşleri,babası sizi sempatik karşılamayacaktır.
Nasıl yani31-41 olsa neyse de 23 yas bebe daha
Yas farkına karşı değilim ama karşınızda henüz birey olamamış bir çocuk var Muhtemelen o olaya sadece cinsellik olarak bakardı.
Ondan çok bence siz sorun edin yaşı tabi önemli olan anlaşmak ve kişiden kişiye değişir fakat bence çok önemli arada çok fazla yaş var ve siz daha büyüksünüz siz şuan yaşınızı göstermeye bilirsiniz fakat on sene sonra aradaki o fark çok belli olacak ve o zaman erkek arkadaşınız farklı düşünmeye başlayabilirMerhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
Yani o yaslarda erkekle genelde sorumluluk almıyorNasıl yani
Bende öyle düşünen birisiydin onunla tanışana kadarBence iyi olmuş. Bu bir süre sonra problem haline gelebilirdi. 23 yasında bir erkek asla düşünmek istemem. Bana cocuk gibi gelir. Ben 26 olmama ve yaş farkı cok olmamasına ragmen. Olgun erkek candır... D. D. D
Ama işte büyümüşleride bazen yarım akıllarıyla geliyorErkekler zaten geç olgunlaşır sizdeki yaş farkına bakınca resmen çocuk büyütüyor gibi olacaksınız. Bence kendini boşuna yormayın hazır büyümüşleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?