Yaş farkı?

Karam88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
36
15
38
Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermiş oda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim

Çok küçük, ne bileyim çocuk değil mi? Ergen gibi

Ondan çok bence siz sorun edin yaşı tabi önemli olan anlaşmak ve kişiden kişiye değişir fakat bence çok önemli arada çok fazla yaş var ve siz daha büyüksünüz siz şuan yaşınızı göstermeye bilirsiniz fakat on sene sonra aradaki o fark çok belli olacak ve o zaman erkek arkadaşınız farklı düşünmeye başlayabilir

Yani o yaslarda erkekle genelde sorumluluk almıyor
Ciddi düşünmüyor.
Kendimden büyük bir kadınla gezerim beraber olurum günümü gün ederim diye düşünüyor.
Sizde 31 yasında muhtemelen mesleğini eline almış daha ciddi arayışları olan birisiniz.
Bu noktada sorun yaşayabilirsiniz.

Bence iyi olmuş. Bu bir süre sonra problem haline gelebilirdi. 23 yasında bir erkek asla düşünmek istemem. Bana cocuk gibi gelir. Ben 26 olmama ve yaş farkı cok olmamasına ragmen. Olgun erkek candır... D. D. D
Bende öyle düşünen birisiydin onunla tanışana kadar

valla işiniz zor. çok taalı vs olabilir ama sıkıntılı süreçler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…