- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Bence olmaz.Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
Sizin yasinizi gosterip gostermemenizin hic onemi yok. 31 yasinda yetiskin bir kadin olarak 23 yasindaki bir oglanla hayatinizin hicbir alaninda uyum saglayamazsiniz. 23 yasinda bir erkek benim gozumde coluk cocuktur. Nitekim annesinin lafindan hemen etkilenmis. Sozleri tavirlari resmen cocuk.Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
Cocuk mu avutacaksin Allah aşkınaMerhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
Yaş farkını bilmem de keşke biri de benim için ah o geç olgunlaşıyor bakma sen diye her saçmalığımı çekseydi, hoş görseydi. Ne güzel dünya valla, erkeklere yapılan pozitif bir ayrımcılık bu :)) bana da sürekli geç olgunlaşıyor deseler ben de olgunlaşmazdım. Ama tam tersi kızlara çocukluktan ev işi yapma vs sorumluluğu verilirdi bizim çocukluğumuzda, şimdikiler nasıl bilmem tabi.Bilgisine çok güvendiğim bir psikolog geçen böyle bi soru soruldu yaş farkı var diye söylediği ise şu “erkeğin kadından büyük olması yalanını kim ortaya attı bilmiyorum fakat hem mesleki deneyimim hem de hayat deneyimim ile birlikte diyeceğim şudur erkek ufak olmalı, erkek geç olgunlaşır falan kısmı tamamen hikaye bunu ilerleyen yaşlarda daha net anlayacaksınız bir çok nedeni var bu durumun”
Kadının küçüğü (verdiğiniz örnek yaşlar) makbul olur da erkek ne bileyim... Kafa olarak zaten zor olgunlaşıyor... Bedenen birşey diyemem ama istisnalar dışında uğraşacak gücün enerjin büyütecek zamanın varsa sorun değil. Ama ne bileyim ben yine de erkeğin olgunun tercih ederim. Olgun meyve her zaman daha lezzetlidir.Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
Yaşını göstermen değil mesele. Erkekler zaten geç olgunlaşır. 23 yaşında bir erkek zaten daha çocuk sayılır bana göre. Kadınlar kadar mantıklı ileri görüşlü olamazlar. Bugün sorun yok der yarın başka yerden çalar sazı. Bence bunlarla vakit kaybetmeyinMerhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
Ben de 23üm ergen sıfatının o yaş grubunun sadece erkekleri için uygun olduğunu düşünüyorum. Okul bitmiş, mesleğim var, yaşıtlarım çoluğa cocuga karıştı. Ergen biraz ayıp olmadı mı ablacığımÇok küçük, ne bileyim çocuk değil mi? Ergen gibi
Problem edecek bir şey göremedim ben. Aşktan ölüp bitmediğinize göre yol verin gitsin. Bence yaş farkınızda çok zaten.Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?