- Konu Sahibi mor_salkim
-
ya kızlar bir erkek ve kız arasında 10 yaş farkı olursa nasıl olur sizce...yani sevgililkte ve evlilikte uyum olurmuki ya...ben 86 o 76 lı çok mu fark var acaba yaa...sizce olurmu bu iş ???
normal olanı da budur, en az 10 yaş :) karışmak gibi olmasın ama 86lıysan çok erken değil mi evlenmek için.. "karışmak gibi olmasın" dedim ama karıştım, kusura bakma:) bence çok gençsin daha
Arkadaş 25 yaşında oluyor çok mu erken evlenmesi için.
bence çok erken.. hem de bayağı. ben 25 yaşımda yüksek lisansımı tamamlamış kısmetse diplomatlık okulunda eğitim alıyor olacağım inşallaaahhh:) okul bitecek işe gireceğim düzenimi kuracağım kendi ekonomik gücümü kazanıp kendi ayaklarım üzerinde duracağım derken zaten yaş 30u buluyor da geçiyor ve insan ancak olgunlaşıyor. benim düşüncem evlilik çocuk oyuncağı değil. olgun insanların işi. kimse alınmasın kimseyi eleştirmek düşüncesinde değilim, kendi fikrimi söylüyorum sadece. elbette insanın bir olgunlaşma yaşı yoktur ama medeni kanunda bile 30 yaş aranır tek başına evlat edinme için çünkü olgunluk esastır. insanlar kendi ayakları üzerinde durmadan evlenirlerse bir süre sonra bir taraf baskın olur ya da bir taraf sürekli alttan alır, daha fedakar olur. bu da genelde kadın oluyor. kadının "zayıf" imajı yüzünden bunlar da hep. gençken evlenip olgunlaşma ve hayat düzenini oturtma çabaları içinde insanın evliliği zarar görebiliyor ilişkisi hırpalanıyor. bazı şeyleri oturttuktan sonra evlenmek ve tadını çıkarmak daha güzel bence.
Evliliğin çocuk oyuncağı olmayacağını bilecek düzeydeyim çok şükür 25-30 yaş arası bana göre evlilik için ideal.Ayrıca bir insan ünversiteyi bitirdiğinde normal şartlarda 22-23 yaşında oluyor illa herkes yüksek lisans yapmak zorunda değil. İş hayatına atıldıktan sonra kendini gerçekten hazır hissediyorsa evlenebilir bu kişiden kişiye göre değişir sonuçta. Herkesin yapısı, yaşam koşulları farklıdır. Arkadaş 20 yaşında olsaydı elbette çok erken ama 25 yaş çok çok erken bir yaş değil bana göre. 30 yaşından önce kendi ayaklarımızın üzerinde duramıyor muyuz ya da gerekli olgunluğa erişemiyor muyuz?
Evliliğin çocuk oyuncağı olmayacağını bilecek düzeydeyim çok şükür 25-30 yaş arası bana göre evlilik için ideal.Ayrıca bir insan ünversiteyi bitirdiğinde normal şartlarda 22-23 yaşında oluyor illa herkes yüksek lisans yapmak zorunda değil. İş hayatına atıldıktan sonra kendini gerçekten hazır hissediyorsa evlenebilir bu kişiden kişiye göre değişir sonuçta. Herkesin yapısı, yaşam koşulları farklıdır. Arkadaş 20 yaşında olsaydı elbette çok erken ama 25 yaş çok çok erken bir yaş değil bana göre. 30 yaşından önce kendi ayaklarımızın üzerinde duramıyor muyuz ya da gerekli olgunluğa erişemiyor muyuz?
soruyu soran siz misiniz?
evt bence de evlilik için 25 yaş ideal sınırlarda bir yaş..ama herkes o yaşında hazır da olmayabilir..ben mesela o yaşlarda hazır değildim evliliğe..
ama 10 yaş bence çok fazla...ben normal göremiyorum bu kadar yaş farkını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?