Yaş farkı...

ya kızlar bir erkek ve kız arasında 10 yaş farkı olursa nasıl olur sizce...yani sevgililkte ve evlilikte uyum olurmuki ya...ben 86 o 76 lı çok mu fark var acaba yaa...sizce olurmu bu iş ???

benmde eşimle aramızda on yaş fark var ne yazık kii olmuyor olmuyor olmuyorrrrr o ben çok biliyorum der sözlerimi kaale almaz sürekli beni ikna çabası içindedir hep benm düşündüğüm yaptığım yalnıştır bi soruyu on kere sorarım 11. de cvp alırım tabi önemli olan bi unsurda kültürlerin çatışması sonra sosyal yaşam mesela ben acık bi aileden gelmeyim o ise bayagı bi tutucu aileden sonra o yaşayacaklarını zaten fazlasıyla yasamış sen ise şimdiye kadar ne yaşamış olabilirsnki isteklern vardır ve senelercede bitmeyecekkk olan isteklerin o onları yaşamış olduğu için artık yaşamaz istemez( tabi bunların hepsi evlendikten sonra gerceklesir) vsss vsss sadece yas farkı deil ama bana soracak olursan en iyisi en fazla 3 veya 5 yaş büyük olsun hem yasın çok genç gez toz eğlen erkenden evlenecksinde ne yapacaksın hayatını yaşa sevgiliysen sıkıntı yok ama bence evlenme sadece sev keşke bende eşimle ömür boyu sevgili kalabilseydimm evlennce erkekler çok değişiyorr beni seven birini buldum hayatım dolu dolu huzurlu mutlu gececek dedim şimdi ise ruhen yalnızım neseee cnm 10 yıl bi ömür demek şimdi bunun farkına varamayabilirsin ama ilerde beni anlarsın hıııı sevgilin sessiz sedasız kendi halinde bişi ise korkma ama evlenme süreni ne olur uzat ben gibi pişman olma sevgilerrr

Son düzenleme:

ben 89 luyum eşim 79 lu..bende sizinle aynı problemleri yaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…