Yaş farkı ??

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
Merakimdan soruyorum ortada bişey yok henüz:) bir ilişkide kadın yaş olarak erkekten büyükse ( ornegin fark 5 yaştan fazla) bu sorun yaratır mı ? Erkekler yada aile bunu takıyor mu ? Yada lafı oluyor mu ilerde ?

Yaslar kac? 22 yasinda bir kadin 17 yasinda bir erkekle oluyorsa durum degisir, yaslar 30-35 ise durum degisir.
Ama genel bir degerlendirme yapmak gerekirse erkegin kendisinden 5 yas buyuk bir kadını tasiyabilmesi icin en az 25 yasinda olmasi gerektigini dusunuyorum. Cocukluktan ancak o yasta cikabiliyorlar cunku.

Aileden aileye değişir bence kadınla arada amanımlı bir yaş farkı göremedim ben ve fıtratınız uyuyorsa hiç mühim değildir,yaş sadece bir sayı asıl kafaya bakmak gerekli.
Aynı sizin gibi düşünüyorum ancak insanlarin düşüncesini de merak ediyorum acaba ilerde sorun oluyor mu diye? Konuyla alakali sorun Yaşayanlar var mi vs

erkeklerin geç olgunlaştığını gören ve düşünen biriyim. o yüzden erkeğin 3-4 yaş büyük olması iyidir bence. kadın büyük olunca farketmeden veya istemeden annesi gibi oluyor (psikolojik olarak)
Anne değil belki abla diyebiliriz...
Her erkek de aynı değildir bence bazıları yaşı çok küçük olmasina ragmen öyle olgunlar ki gerek karakter gerekse aile terbiyesinden ötürü. Benim sorum başka yani erkek yada cevresi bunu sorun ediyor mu ?

Yaşlı kadın geldi :KK53: kocamdan 4.5 yaş büyüğüm bize şimdiye kadar bir sorun olmadı ben 25, eşim 20 yaşındayken tanıştık sevgili olduk çıtır çıtır :KK8:
Hehe hoşgeldin yaşlı değil çıtır kadin :)
Heh şöyle yaa iste demekki böyle de güzel bir birliktelik olabilirmis yas farkı sorun edilmeden:)

Ben bunu denedim
Bana çok güzel gelmişti
Daha dinamik oluyor genç erkek (her anlamda :))
Seni memnun etmek için daha çok çabalıyor
Yaşı gereği henüz ilişkilerden yorulmadığı için sanırım :KK53:
Di miii :))) yanımızda bizden 5 10 yaş biri olsa biz enerjiksek onlar evde oturalim modunda olabilir :) benim düşündügum su yani eğer erkek kendinden büyük biriyle olmayı gurur yapmazsa güzel bir ilişki olabilir

Ben artık buna katılmıyorum şimdi nerdeyse her kadın estetik operasyon yaptırıyor tam tersi adamlar yaşlanıp çöküyor karinlar kızı gibi yanlarında geziyor :KK70:
Kadınlar eskisi gibi değil benim gördüğüm kadarıyla. Artık cevremiz kendine bakan bakımını sporunu eksik etmeyen kadınlarla dolu. Güzel bir gelisme...

24-28 yas cok buyuk bir fark değil bence yani olabilir
Bazi erkekler yasindan olgun da olabiliyor benden 6 yas küçük bir arkadasim var geçen sene evlendi çocuk ama karakter olarak benle yasit olan erkeklerden kat be kat olgundur, yani 28 yasindaki bir kadinla 24 yasinda ama olgun olan bir genc adam elbette birlikte olabilir
ayrıca esinden bes yas büyük olup mutlu evliligi hatta cocugu olan arkadasim da var üstelik görüntü olarak adam kadindan bes yas büyük gibi durur ;)

Di miii :))) yanımızda bizden 5 10 yaş biri olsa biz enerjiksek onlar evde oturalim modunda olabilir :) benim düşündügum su yani eğer erkek kendinden büyük biriyle olmayı gurur yapmazsa güzel bir ilişki olabilir

zaten seninle ilgilenen bir erkek bunu dert etmiyordur ki ilgileniyordur
aynen öyle
bir enerji gelmişti bana da o dönem
başka sebeplerden oluru olmamıştı ama düşünüyorum genç ve mental olarak olgun bir erkekle çok mutlu olunabilir
sen daha büyük olduğun için daha otoriter bir figür oluyorsun gözünde
hatta bu ara neden bilmem benimle ilgilenen erkekler benden küçük :D
böyle bir dönem mi vardır nedir moda oldu :P

Kadinlarin erken coktugune asla katilmiyorum. Sosyo ekonomik duruma gore de degisiyordur illa ki ama artik kadinlar cok daha bakımlı, ayni yastaki arkadaş grubuma bakınca kizlar erkeklerden 10 yas küçük sanirsiniz.
Erkeklerin saci sakali agarmis cogu gobek yapmış, kizlar universitedekinden daha genc, fit ve guzeller (yaşlar 35)

24-28 yas cok buyuk bir fark değil bence yani olabilir
Bazi erkekler yasindan olgun da olabiliyor benden 6 yas küçük bir arkadasim var geçen sene evlendi çocuk ama karakter olarak benle yasit olan erkeklerden kat be kat olgundur, yani 28 yasindaki bir kadinla 24 yasinda ama olgun olan bir genc adam elbette birlikte olabilir
ayrıca esinden bes yas büyük olup mutlu evliligi hatta cocugu olan arkadasim da var üstelik görüntü olarak adam kadindan bes yas büyük gibi durur :KK66:
Ortada bişey yok ama olmasını istediğim biri var çocuk çok efendi olgun ve aklı başında ailece görüşüyoruz. Son zamanlarda ilgisini farkettim ama kendini geri çekmeye çalıştığını da düşünüyorum.o yüzden kafam karışık bu konuda

Back
X