Yaş farkı ??

zaten seninle ilgilenen bir erkek bunu dert etmiyordur ki ilgileniyordur
aynen öyle
bir enerji gelmişti bana da o dönem
başka sebeplerden oluru olmamıştı ama düşünüyorum genç ve mental olarak olgun bir erkekle çok mutlu olunabilir
sen daha büyük olduğun için daha otoriter bir figür oluyorsun gözünde
hatta bu ara neden bilmem benimle ilgilenen erkekler benden küçük :KK70:
böyle bir dönem mi vardır nedir moda oldu :p
Bilemedim ki hehe:)))

Kadinlarin erken coktugune asla katilmiyorum. Sosyo ekonomik duruma gore de degisiyordur illa ki ama artik kadinlar cok daha bakımlı, ayni yastaki arkadaş grubuma bakınca kizlar erkeklerden 10 yas küçük sanirsiniz.
Erkeklerin saci sakali agarmis cogu gobek yapmış, kizlar universitedekinden daha genc, fit ve guzeller (yaşlar 35)
Evet bu konuda size hak veriyorum

Ortada bişey yok ama olmasını istediğim biri var çocuk çok efendi olgun ve aklı başında ailece görüşüyoruz. Son zamanlarda ilgisini farkettim ama kendini geri çekmeye çalıştığını da düşünüyorum.o yüzden kafam karışık bu konuda
Peki, gozlemle o zaman bir müddet daha
Bir de muhabbetiniz var mı yani arkadasca da olsa bir diyalogunuz var mı?
Bence ondan adim bekle, baktın tık yok yoluna bak ;)

Peki, gozlemle o zaman bir müddet daha
Bir de muhabbetiniz var mı yani arkadasca da olsa bir diyalogunuz var mı?
Bence ondan adim bekle, baktın tık yok yoluna bak :KK66:
Son zamanlarda Çok sık görmüyorum sadece düğünlerde davetlerde falan karşılaşıyoruz çünkü kpss ye çalışıyor diye biliyorum. Davetler de Gördugumde Merhabalasip havadan sudan konuşuruz ama sonrasında gözünü üstümde hissediyorum. Sosyal hesapları da yok ki ne düşünüyor bileyim.bir davet sonrası beni instgramdan takibe alıp resimleri beğendikten sonraki gün hesabını kapattı . Bunu da anlamadım mesela :/

Sınava odaklandigi için belki adim atacak zamanda değiliz ama kafamı karıştırıyor gerçekten. Geçen bir davette tam burnumun dibindeydi. Annesiyle konusuyordum merhaba diyemedim o sirada. Donup konusacaktim bi baktim yok etrafta. Bu arada Annesi beni cok ama cok sever ne zaman konussak eli elimde öyle konuşur. Ama acaba adim atmaya çekiniyor olabilir mi yas farkı yada henüz işinin olmamasından ötürü diye düşünüyorum

Anne değil belki abla diyebiliriz...
Her erkek de aynı değildir bence bazıları yaşı çok küçük olmasina ragmen öyle olgunlar ki gerek karakter gerekse aile terbiyesinden ötürü. Benim sorum başka yani erkek yada cevresi bunu sorun ediyor mu ?

Yasi sorun eden hic duymadim, bu konuda millet onyargili degil cok sukur. Gayet multu olanlar da cok yani. Yeter ki kusak farki olmasin ozaman olgunluk mantigi cok farkli oluyor

Ne kadar küçük ? Bide neden Pinkcimm..
Ya sorumluluk o Zaman kadına geçer gibi geliyor.. Benim eşimle aramda 3 yaş var mesela.. Az bile geliyor bana :skandal: bence en az 5 en fazla 8 yaş büyük olmalı "erkek":sus:
Mesela evde bişey oluyor ben nası yapıyim sen benden büyüksün diyorum :spor:
Kadın küçümük olcak :süslü:

Merakimdan soruyorum ortada bişey yok henüz:) bir ilişkide kadın yaş olarak erkekten büyükse ( ornegin fark 5 yaştan fazla) bu sorun yaratır mı ? Erkekler yada aile bunu takıyor mu ? Yada lafı oluyor mu ilerde ?

Yaratmaz eşimden beş yaş büyüğüm. Ailelere üç dedik laf etmesinler diye. Anlaşıyorsanız sorun yoktur.

Ya sorumluluk o Zaman kadına geçer gibi geliyor.. Benim eşimle aramda 3 yaş var mesela.. Az bile geliyor bana :skandal: bence en az 5 en fazla 8 yaş büyük olmalı "erkek":sus:
Mesela evde bişey oluyor ben nası yapıyim sen benden büyüksün diyorum :spor:
Kadın küçümük olcak :süslü:

Ben eşimden beş yaş büyüğüm ama evin küçümüğüyüm mesela :dondurma: Erkeğin olgunluğuyla ilgili biraz da.

Yaşlı kadın geldi :KK53: kocamdan 4.5 yaş büyüğüm bize şimdiye kadar bir sorun olmadı ben 25, eşim 20 yaşındayken tanıştık sevgili olduk çıtır çıtır :KK8:

Ahahah sende mi brütüs :KK70: Göççük aldık seneye de kullanırık :KK8:

Adam bence kpssye odaklandigi icin, hayatında birini istemiyor olabilir yani önce işim olsun duygusallik sonra diye düşünüyordur
Birden yok olmasini da buna bağlıyorum, kendini frenlemeye çalışıyor bence
Biraz bekle, belli ki o da senden hoslanmis ama ya kpssden ya da terslersin diye korktugundan biraz uzak durmaya çalışıyor
Askere gitti mi? Bilirsiniz o da erkekler icin bir engeldir evlilik açısından (bence değil ama toplum olarak oyle maalesef benim babam da askerlik yapmadiysa sorun cikarabilir bu toplumsal acidan önemli birsey )

Back
X