Yaş farkı ??

Benim kızkardeşim in eşi kendinden 9 yaş küçük ama biz hiç sorun etmedik sonuçta kendileri bilir onlar yaşayacak dedik, 4 senedir mutlu mesut yaşıyorlar evlenirken kardeşim 34, damat beyde 25 idi.

Bu kisilere gore cok farklilik gosterir. Kendi adima ben kendimden kucuk erkek istemem kendimi abla gibi hissederim belki bilmiyorum yani benden kucukler bana cocuk gibi geliyor kalkip kendimden 5 yas kucuk adama nazlanamazdim heralde gerci benim yasimda buyuk degil zaten o ayri. Sacma sapan bir durum benim icin bilmiyorum yurutende cok tabi. Buyuk erkekler evde oturmayi sever gencler dinamik diyede bisey yok bence. Esim benden 8 yaş büyük benden enerjik, hadi gidelim dedin mi offf kim gitcek yeaaa diyip totosunu kasidigini bilmem.

Bu kisilere gore cok farklilik gosterir. Kendi adima ben kendimden kucuk erkek istemem kendimi abla gibi hissederim belki bilmiyorum yani benden kucukler bana cocuk gibi geliyor kalkip kendimden 5 yas kucuk adama nazlanamazdim heralde gerci benim yasimda buyuk degil zaten o ayri. Sacma sapan bir durum benim icin bilmiyorum yurutende cok tabi. Buyuk erkekler evde oturmayi sever gencler dinamik diyede bisey yok bence. Esim benden 8 yaş büyük benden enerjik, hadi gidelim dedin mi offf kim gitcek yeaaa diyip totosunu kasidigini bilmem.
Kisiden kişiye değişiyor demekki.
Ben eğer ask sevgi saygı varsa yasin boyun kilo vs bunların önemsiz olduğunu düşünüyorum

Merakimdan soruyorum ortada bişey yok henüz:) bir ilişkide kadın yaş olarak erkekten büyükse ( ornegin fark 5 yaştan fazla) bu sorun yaratır mı ? Erkekler yada aile bunu takıyor mu ? Yada lafı oluyor mu ilerde ?
Benim çevremde çok var kadın mesela 3-4 yaş büyük ama gayet iyi görünüyor, biraz şahıslar ile ilgili sanırım

Ben takıntılıyım mesela 1 yaş bile küçük olsa birlikte olmayı düşünmem. Kötü bir takıntı ama elimde değil. Yaş olarak benden epey büyük birisiyle (yaklaşık 15- 20 yaş ) görüşmüştüm o olgunluk, o dinginlik inanın yaşıtlarımda yok. Ne kavga ne gürültü ne trip ne dırdır. Sırf bu nedenle mümkünse 35 yaş altı erkekle düşünemiyorum. Bu arada yaşım 28 :)

Eski sevgilim.benden kücuktu.Cevreden hic bir tepki gormedim ama cok ergen davranislari vardi.Simdiki sevgilim 8 yas buyuk cok mutluyum.:)

Ben takıntılıyım mesela 1 yaş bile küçük olsa birlikte olmayı düşünmem. Kötü bir takıntı ama elimde değil. Yaş olarak benden epey büyük birisiyle (yaklaşık 15- 20 yaş ) görüşmüştüm o olgunluk, o dinginlik inanın yaşıtlarımda yok. Ne kavga ne gürültü ne trip ne dırdır. Sırf bu nedenle mümkünse 35 yaş altı erkekle düşünemiyorum. Bu arada yaşım 28 :)
Aslında önceki yorumlarda da dediğim gibi bu biraz kişinin karakteri aile terbiyesiyle vs alakalıdır

Eski sevgilim.benden kücuktu.Cevreden hic bir tepki gormedim ama cok ergen davranislari vardi.Simdiki sevgilim 8 yas buyuk cok mutluyum.:)
Kaç yas fark vardı.
Mutluluklar dilerim bu arada:)

önemli olan anlaşabilmek o kadar sorun varken yaş farkı şu köşede duruversin bi zahmet.
Kesinlikle. Once sevgi saygı olmalı. Ama iste sorum başkaydi erkekler yada çevre bunu ilerde sorun ediyor mu yüzüne vuruyor mu vs

Back
X