- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
- Konu Sahibi Live_Your_Life
1 yas fark vardi canim eski sevgilimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bu işler tamamen adamın hayat tecrübesi ile alaklı. 30 yaşında anasının dibinden ayrılmamış kendi benliğini kazanamamış adamda var, 25 yaşında birçok şeyin farkında olanda
Yaşla başla olmuyor yetişme tarzı çok önemli
Evet hem yaşanmışlik hem tecrübe hem de karakterle alakali genel kanı bu yönde.Kadın erken çöker, erkek geç olgunlaşır tezini de en çok kadınların savunması ne ironik...
Olgunluk yaşla değil yaşanmışlıkla olur. Kim kendine daha iyi bakıyor ve daha iyi genlere sahipse o daha genç gösterir.
Ama iste sorum başkaydi erkekler yada çevre bunu ilerde sorun ediyor mu
heheh unlulerden verdıgın ornege ne guldumÇevre sallayın ama erkekler eder mi etmez mi bu kişiye göre değişir. Bu soru erkek daha düşük maaş alınca ya da eğitim seviyesi daha düşük olunca bunu sorun eder mi demek gibi bir şey. Eden de var etmeyen de.
Benim hissettiğim ise erkeklerin bunu sorun ettiği yönünde. Çok adaletsiz geliyor ama öyle sanki. ashton kutcher, demi moore ile evlenince ve uzun yıllar birlikte olunca "bak işte arada aşk olduktan sonra kadın büyük olmuş farketmiyor" falan demiştim. Ama sonu hüsranla bitti. Gene hala Hugh Jackman ve eşi örneği var ama içten içe kıskançlıktan mıdır değil ben de o kadını yakıştıramıyorum o adama![]()
evet onları unutmusum:) ama benım dedıgım baska bırıydı ya bı turlu gelmıyor aklıma...bknz Jennifer Lopez ve dansçı sevgilisi, yıllardır beraberler.
yasıt mısınız yada fark varsa kac yas fark var ?şimdi benım eşim 32 yaşında ama ruh halı 40...asırı olgun ve agır başlı mesela...
atıyorum ben de 37 olsaydım gram tökezleme olmazdı ilişkide :) erkek agır başlı olgun mu ??erkek faktörü cok onemli.ha ama şu var bunun anası ablası olacak faktörler biz yok çıtır gelin isterız gibi hadsizleşirlerse o zman uğraş dur.erkekte iş bitiyor..ben sevıyorum karısmayın dıyıp karıstırmayacak...yoksa olmaz o iş...
eltın adına uzuldum.onlarınkı yasla alakalı degıldır sanırım.kadin erken cokuyor dogum.vs..eltim kaynimdan 5.yas buyuk. aldatiliyor su anda. ha bu hep boyle olacak degil ama bilmiyorum..
kesınlıkle.bız de burda yazdıkca aynı kanıya vardık.sadece karakter de degıl aıle yapısı ve olgunluk ve hayat tecrubesıyle de alakalıTamamen karakterlere bağlı bence. Herhangi bir genelleme yapmamalıyız diye düşünüyorum.
evet cocukları da var yıllardır gayet mutlu ve uyumlu gorunuyorlar masallahyağmur atacan ve karısı da var mesela. onlar da çok mutlu. hayırlısı olsun. iki gönül bi olursa samanlık seyran olur
1 yas da cok bısey yok aslındaNişanlım benden 1 yaş büyük mesela ama çok olgun bana göre.
Angelina Jolie ve Brad Pitt mi? :)evet onları unutmusum:) ama benım dedıgım baska bırıydı ya bı turlu gelmıyor aklıma...
eltın adına uzuldum.onlarınkı yasla alakalı degıldır sanırım.
kesınlıkle.bız de burda yazdıkca aynı kanıya vardık.sadece karakter de degıl aıle yapısı ve olgunluk ve hayat tecrubesıyle de alakalı
evet cocukları da var yıllardır gayet mutlu ve uyumlu gorunuyorlar masallah
1 yas da cok bısey yok aslında
yok canım onlar da degıl ayy arıyorum bulamıyorum adam hem yonetmen hem oyuncu gıbı bıseydı hatta esıyle denıze gırdıklerı pozları vardı kadının nasıl yaslanıp coktugunu adamın ıse hala dınc oldugunu falan yazmıslardı.cok bılındık bır ısım ama aklıma gelmıyorAngelina Jolie ve Brad Pitt mi? :)
evet yabancı bulamadım onları.nette arıyorum kı bulayım. neyse konumuz onlar degıldı bosverelım:)Yabancı mi aradigin çift?