Yaş farkı ??

Yaslar kac? 22 yasinda bir kadin 17 yasinda bir erkekle oluyorsa durum degisir, yaslar 30-35 ise durum degisir.
Ama genel bir degerlendirme yapmak gerekirse erkegin kendisinden 5 yas buyuk bir kadını tasiyabilmesi icin en az 25 yasinda olmasi gerektigini dusunuyorum. Cocukluktan ancak o yasta cikabiliyorlar cunku.
Kadın 27 erkek 22-23 se peki. :-(

Merakimdan soruyorum ortada bişey yok henüz:) bir ilişkide kadın yaş olarak erkekten büyükse ( ornegin fark 5 yaştan fazla) bu sorun yaratır mı ? Erkekler yada aile bunu takıyor mu ? Yada lafı oluyor mu ilerde ?
Bende sizin durumunuzda sayilirim. Tek fark yeni tanistik biz. Ilk gördugum andan beri aramızda bir elektirik var. Daha dogrusu bende oldu onda da oldugunu tahmin ediyorum eglenceli vakit gecirmistik. Sonra gercekden benim yasitim gibi duruyor hic anlamadim kucuk olsa bile 1 , 2 yastie diye dusunmustum taki internet profillerjni inceleyip yasini ögrenince basimda kaynar sular dokuldu. 3 haftadir kendime engel olmaya calosoyorum sen onun ablasi yasindasin olmaz diyprum ama gönul de ferman dinlemiyoe. Ne kadar kacsamda daha cok onu dusunurken buluyprum kendimi.
Ayni senin gibi bende dusunuyprum hadi ben lendime kabullendirdim sevsim peki ya o ögrenince ne olacak belkide biligor yasimi hic bilmiyorum hakkimda ne düsünüyor. Ama beni ilk gördügunde liseden yenj mezun sandi. Bense liseyi bitireli 9 yil oldu.
Ne olacak hic bilmiyorum hem seviyorum hem üzülüyorum zonu olmazsa diye.

Hayat erkeklere guzel yipranan hep kadinlar. Erkekler gec olgunlasiyor ve kendilerinden 10 yas kucuk bir kadinla evlenme hakkina sahip ama biz kadinlar hep altta kalmak zorunda olanlariz.

Kucuklukten beri bi program gibi beynimize yerlestirilen bu. Ideal olarak arada yas farki cok olmamali 1-2 yas kucuk/buyuk gibi ama olacaksa da kadinlarin da kendilerinden kucuk biriyle haklari var ornek benn. Benden buyuk insanlar ilgimi cekmiyor/cekemiyor. :KK45:

Isin ozu L Live_Your_Life toplum dayatmalarina aldirma cunku onlar heppp erkekleri savunuyor . Sen kendine bak , karsindaki insana bak. Iliski acisindan uyumluysaniz sorun yok bence.

Erkeklerin yaşının buyuk olmasi daha iyi aslinda çunku erkekler kac yasinda olursa olsun kadinlardan daha gec olgunlastiklari icin.... Fakat sizi kaldirabilecegine inaniyorsaniz bunlar onemli olmuyor :KK37:

Hicte takinti etmem En Büyük KK -->ben :KK25:...
Esimden 3 yas büyügüm.. Aaaaaahhh, sen bizim oglandan büyüksün diyenlere de... Evet cicimm.. Diiip salliyom.. Sende öyle yap.. Akil yasta degil basta cünkü.. Yani benden 10 yas büyük olupta kendini gelistirmediyse.. Ben o yas farkini katlar rafa kaldiririm... :cool:

Back
X