Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

Aynen, ben de ayıp olur diye demek istemedim ama çok şaşırdım bu konuyu bu üyenin yazdığına.

Adam “medeni karpuz” gibi birşey olarak canlandı gözümde. Onun biraz daha “dindar” takılmaya çalışan hali.

Ama o “dindar” görüntü altında çok daha farklı bir kişilik barındırdığına kalıbımı basarım.

O kültürde yetişmiş bir adamın 15 sene evlenmemesi, hayatına sayısız ve sıfatsız olarak pek çok kadını aldığını düşündürdü bana.

Kafamdaki sorulardan biri de bu aslında.

Bu yaşta bir adam düzenli bir hayat istemez mi?
Ben onu tanıdığımdan beri 3 şehir değiştirdi iş nedeniyle. Atanıyor sürekli.

İlk evi lojmandı. Taşınırken foto gönderdi. Fermuarlı gardıroplar var ya ondan kullanıyordu.

Onu yeğeninin evine taşıdı kıyafetleri ile. Sonra gittiği ilde misafirhanede kalmaya başladı. Bildiğiniz yatak, mini buzdolabı, iki kapılı dolap.
Sonraki yerde yine misafirhanede kalıyor.

Ben ise Şırnak’a belli bir süreliğine giderken bile evimi taşımış insanım. Yatağım özeldir, mutfakta kesme tahtama kadar özenerek, seçerek almışımdır.

Bence adam klasik bir dul kadın avcısı bile olabilir.

Normal insanlara böyle tanıştırıyor çünkü yarın öbür gün, adı koyulmamış ilişkiniz biterse onun için kimseye açıklama yapma durumu olmayacak.

Kız kardeşine söylemesi birşey ifade etmedi benim için. Bir ciddiyet belirtisi değil. Sizi inandırmak için olabilir.

Ben çok rahatsız oldum bu adamdan ve sizin gibi biri neden böyle bir adamdan elektrik aldı anlayamıyorum.

3 şehir değiştirecek süre kadardır tanşık olup, hala bi yere varamamak adamı tanıyamamak nasıl bir iştir?
bu konuda cok tuaflıklarlar var
kız kardeşiyle sevgilim deyip tanıstırıyor
yolda gördüğü bilmemkime viyanadan akrabam diyor, yolda elinizi tutmuyor, 1 metre ilerde yürüyor
siz da hala evlenir mi diyorsunuz
adam 3 şehir değiştirmiş tüm hayatını whats app tan gönderdiği fotolardan biliyorsunuz sadece
gerçekten tuaf

ben adamın yaptıklarında bir gariplik göremedim. mizacı öyledir belki.
siz aceleci, o da yavaş ve sakin gibi geldi bana.

adamın bu mesajı biraz rahatsız etti beni
ne demek bende duş alırım biraz fazla geldi
2 hafta görüşmedin sonra görüştüğünde yine böyle konuştu mu

Daha ilgincini anlatayım.
Ben bunu engelledim hem Whatsapp hem telefondan.

Sonra bir gün tanımadığım numara aradı. Baktım bu.

Bana dedi ki, evine geldim, zilini çaldım. Kimse açmadı. Apartmanın çevresini dolaştım, araban da yoktu.

Bekar olduğuna emin misin?

Sanırım uzun bir süreden sonra eski eşim dışında birinden etkilenebileceğimi görmek beni heyecanlandırdı.
Bir de etrafta başka kimse olmayınca.

Sanırım uzun bir süreden sonra eski eşim dışında birinden etkilenebileceğimi görmek beni heyecanlandırdı.
Bir de etrafta başka kimse olmayınca.

Eski eşinizle ayrılık sürecinizi bilmiyorum ama illa hayatınızda bir erkek olsun diye şartlanmayın.

Gerçekten sevebileceğimiz ve güvenebileceğiniz biri umarım karşınıza çıkar.

Ama üzgünüm, bu adam hem başlı başına bir fiyasko gibi duruyor hem de size de uygun değil diye düşünüyorum

demek ki adam böyle bir hayatı seçmiş. bazı insanlar bu tarz göçebe hayattan rahatsız olmazlar. fazlasını aramazlar. tam terine düzenli bir hayat onları rahatsız edebilir. ben bu adamda da bunu hissettim. evlilik hayatı ona ağır gelecek gibi. adam flörtöz bir adam. o ayakları gıdıklarım vs hiç gelecek vs ile ilgili konular yok sanırım. belli bir yaşı almış yetişkin insanlarsınız. ve sanmıyorum ki 20 lerdeki gibi sinema kahve buluşmalarıyla yetinin. bilmiyorum ama sizi üzebilir gibi geliyor bu adam.

Zaten kafamı karıştıran da bu
Adam benden istediğini alamayacağını anlamış olmalı.
Ve sadece mevkisi nedeniyle bu istediğini alabileceği kadınlar vardır etrafında. Neden çıkmıyor hayatımdan.

Ama hayatıma girmeye de niyeti yok gibi. Öyle duruyor işte.

Engelliyorum, başka yerden ulaşıyor. Hani açık açık yazayım amacı seks olsa, ben erkek olsam bu kadar uğraşmam.

Yok yanlış anlamayın ben evlenmek için sabırsızsınız demedim. İlişkinin gidişatı için sabırsız davranıyorsunuz kendi çapınızda sizde haklısınız tabi ilişkiye bir ad koymak istiyorsunuz ama karşınızda ki adam adım atmıyor bu seferde siz ''sabırsızi bik bikci'' konumuna düşüyorsunuz.
Bir süre daha gözlemleyip ona göre karar vermekte yarar var. Siz ayakları yere sağlam bir ilişki istiyorsunuz ama ben bu adamın sizin beklentilerinizi karşılayabileceğini düşünmüyorum, hissetmiyorum.

Ben biraz romantik biriyim :))
Doğum günümüz ve ayımız aynı imiş. Sadece yılının 1 rakamı farklı.
Sanki bana bir işaret gibi geldi. Hem bu, hem toplantıda yan yana düşmemiz.
Siz artik hayatiniza birini istiyorsunuz yol arkadasi istiyorsunuz bilincin ustu yok ya evlilik ne o ne bu ne desede bilincin alti bas bas yanlizliktan bunaldigini bagiriyor o celiskiler ondandir :)

52 yas artik net olunan yaslar diye biliyorum adam 15 yildirda evlenmemis belki hayatini uzun olmayan iliskilerle devam ettirmek istiyordur baglilik istemiyordur onun icinde geride durmak tarzidir
Ister 7 ister 70 insan sevdigi ilgi duydugu kisiyle biraraya gelmek vakit gecirmek ister bakin yoksada yaratir kadin yada erkek bir adim ileri 3 adim geriyse benim dusuncemde ilgi guzel egom oksansin ama ben cokta birsey hissetmiyorum demektir (sahsi dusuncem)bu tarz insanlarda karsi tarafi yipratir zamanini alir pekte bise cikmaz
Bence cok takilip ona gore plan yapmayin vs birakin kendi teklif ederse suraya gidicem katilmak istersen buyur diyin gelmezsede planinizi yapin hayatinizi yasayin cokta ustune dusmeyin
Anladigim siz adimi atmissiniz simdi oluruna birakin gelmek isteyen gelir oyun oynamak isteyende kendi kendine oynasin bir zahmet

Sen yapma bari.
Durumu tahlil edemiyor oluşunu, uzun süreli yalnızlık hissine veriyorum.
En uygun aday bu etrafında (yaş,statü gibi)
Onun için oldurmaya çalışıyorsun sadece.
3 defa atanacak kadar zaman geçirdiysen bu adamla, yeni görüştüğün biri değil.
Viyana dan akraba olarak tanıştırılıp bir de masada zor durumda kalıp kem küm etmişsin inanılır gibi değil.
Viyana, Akraba derken? diyemedin mi.

Neden çıkmıyor o zaman hayatından çünkü karşısında net bir kadın yok.
Neden ablanla sevgilim diye tanıştırdın?
Neden yabancı bir adama Viyana dan akraba dedin?
Sevgili miyiz değil miyiz, neyiz biz? şeklinde açık, ne istediğini bilen bir kadından çok

o nasıl yönlendirecekse razı gelmiş bir kadın gördüm ben konunu okurken.

ve yorumlarından az çok belirlediğim profilinle çok çok tezat bu kadın ve ciddi anlamda şaşkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…