- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Aynen, ben de ayıp olur diye demek istemedim ama çok şaşırdım bu konuyu bu üyenin yazdığına.Yanlış anlamayon, sizi sayar severim, yorumlarınızı da dikkatle okur takip ederim ama bu konuyu sizin yazdığınıza inanamadım.
Öncelikle 52 yaş bence sizin için fazla büyük.
Siz 40 lı yaşlarda ama şuanki 20lerin güncelliğinde ve enerjisinde bir kadınsınız.
Karşınızdaki adamdan da beklentileriniz bu yönde.
Hiçbir orta yaşlı adamı kamu çalışanı adamı sevgilisinin fotoğrafını profil fotoğrafı yaparken ya da paylaşırken hayal edemiyorum hele de ülkemiz genelinde.
İstek ve heyecanınızı bu adam karşılayamaz.
Yaş hiçbir şeydir, en güzel örneklerindesiniz ama o adam bayağı yaşının adamı.
Size layık olmadığı ya da umduğunuz mutluluğu bulamayacağınız kanaatindeyim.
boşanalı 15 yıl olmuş ve bir daha evlenmemiş. çok uzun bir süre. genelde düzeni ve ev hayatını seven erkekler ayrıldıktan bir süre sonra yeniden evleniyorlar. çok fazla tanıdığım var böyle çevremde. bu adam sanki bekar yaşantısını seviyor gibi geldi bana. bunca yılda hiç mi karşısına evlenebileceği düzgün biri çıkmadı? bence çıkmıştır ama evlilik sorumluluğuna girmek istememiş belli ki. adamın kariyeri var, ekonomik durumu iyi, eh eli yüzü de düzgün, çoluk çocuğu da yok.ben bu adamın bu saatten sonra evleneceğine inanmıyorum. bilmiyorum ne kadar süredir tanışıyorsunuz ve sizin bu beklentinizi biliyor mu? fakat hareketleri bana evlilik değil de böyle ömür boyu sevgililik yaşayalım der gibi geldi.
Yani her akşam her akşam da olmaz diye düşünüyorumAdam her gece aynı saatlerde çevrimiçi idi.
Sosyal medya kullanmıyor, sadece Whatsapp var.
Profil fotosu işini açıkçası blöf olarak söyledim. Çünkü beni gizliyormuş gibi hissettim. Bir defasında sabah brunch’a gittik. Tesadüf sahibi de o esnada oradaymış ve önceden başka üst düzey bir toplulukla gittiğinde tanışmışlar. Orada merhabalaştılar. Adam masamıza oturdu. Beni tanıştırırken Viyana’dan akraba diye tanıştırdı. Ne alaka. Adam bana sormaya başladı, son zamanlarda oradaki Türklere nasıl davranıyorlar diye. Ne diyeceğimi şaşırdım. O esnada bozmak da istemedim.
Dışarıda gezerken de hiç başka tanıdıkları görmüyoruz, görüşmüyoruz. Dışarıda elimi tutmuyor, koluna giremiyorum. Zaten benden 1 metre önden gidiveriyor.
Önceki mesajlarda yazdığım gibi “benim için önemlisin, hayatımda yerin ciddi” mesajını alamadığım için böyle bir blöf yaptım. Yapsaydı ve o da benden isteseydi ben de yapamazdım, için için yapmamasını istedim aslında. Çünkü ben de onu hayatımdaki yeni erkek olarak tanıtmaya hazır değilim, böyle bir karara varamadığım için.
Kafamdaki sorulardan biri de bu aslında.
Bu yaşta bir adam düzenli bir hayat istemez mi?
Ben onu tanıdığımdan beri 3 şehir değiştirdi iş nedeniyle. Atanıyor sürekli.
İlk evi lojmandı. Taşınırken foto gönderdi. Fermuarlı gardıroplar var ya ondan kullanıyordu.
Onu yeğeninin evine taşıdı kıyafetleri ile. Sonra gittiği ilde misafirhanede kalmaya başladı. Bildiğiniz yatak, mini buzdolabı, iki kapılı dolap.
Sonraki yerde yine misafirhanede kalıyor.
Ben ise Şırnak’a belli bir süreliğine giderken bile evimi taşımış insanım. Yatağım özeldir, mutfakta kesme tahtama kadar özenerek, seçerek almışımdır.
adamın bu mesajı biraz rahatsız etti beni
ne demek bende duş alırım biraz fazla geldi
2 hafta görüşmedin sonra görüştüğünde yine böyle konuştu mu
Bekar olduğuna emin misin?Yani her akşam her akşam da olmaz diye düşünüyorumAdam her gece aynı saatlerde çevrimiçi idi.
Sosyal medya kullanmıyor, sadece Whatsapp var.
Profil fotosu işini açıkçası blöf olarak söyledim. Çünkü beni gizliyormuş gibi hissettim. Bir defasında sabah brunch’a gittik. Tesadüf sahibi de o esnada oradaymış ve önceden başka üst düzey bir toplulukla gittiğinde tanışmışlar. Orada merhabalaştılar. Adam masamıza oturdu. Beni tanıştırırken Viyana’dan akraba diye tanıştırdı. Ne alaka. Adam bana sormaya başladı, son zamanlarda oradaki Türklere nasıl davranıyorlar diye. Ne diyeceğimi şaşırdım. O esnada bozmak da istemedim.
Dışarıda gezerken de hiç başka tanıdıkları görmüyoruz, görüşmüyoruz. Dışarıda elimi tutmuyor, koluna giremiyorum. Zaten benden 1 metre önden gidiveriyor.
Önceki mesajlarda yazdığım gibi “benim için önemlisin, hayatımda yerin ciddi” mesajını alamadığım için böyle bir blöf yaptım. Yapsaydı ve o da benden isteseydi ben de yapamazdım, için için yapmamasını istedim aslında. Çünkü ben de onu hayatımdaki yeni erkek olarak tanıtmaya hazır değilim, böyle bir karara varamadığım için.
Bence adam klasik bir dul kadın avcısı bile olabilir.
Normal insanlara böyle tanıştırıyor çünkü yarın öbür gün, adı koyulmamış ilişkiniz biterse onun için kimseye açıklama yapma durumu olmayacak.
Kız kardeşine söylemesi birşey ifade etmedi benim için. Bir ciddiyet belirtisi değil. Sizi inandırmak için olabilir.
Ben çok rahatsız oldum bu adamdan ve sizin gibi biri neden böyle bir adamdan elektrik aldı anlayamıyorum.
Bekar olduğuna emin misin?
Adam belki uyumadan önce mastürbsyon yapıp, 4te duş almak için kalkıyordur. Teheccüdü nereden çıkardınız
Sanırım uzun bir süreden sonra eski eşim dışında birinden etkilenebileceğimi görmek beni heyecanlandırdı.
Bir de etrafta başka kimse olmayınca.
Kafamdaki sorulardan biri de bu aslında.
Bu yaşta bir adam düzenli bir hayat istemez mi?
Ben onu tanıdığımdan beri 3 şehir değiştirdi iş nedeniyle. Atanıyor sürekli.
İlk evi lojmandı. Taşınırken foto gönderdi. Fermuarlı gardıroplar var ya ondan kullanıyordu.
Onu yeğeninin evine taşıdı kıyafetleri ile. Sonra gittiği ilde misafirhanede kalmaya başladı. Bildiğiniz yatak, mini buzdolabı, iki kapılı dolap.
Sonraki yerde yine misafirhanede kalıyor.
Ben ise Şırnak’a belli bir süreliğine giderken bile evimi taşımış insanım. Yatağım özeldir, mutfakta kesme tahtama kadar özenerek, seçerek almışımdır.
demek ki adam böyle bir hayatı seçmiş. bazı insanlar bu tarz göçebe hayattan rahatsız olmazlar. fazlasını aramazlar. tam terine düzenli bir hayat onları rahatsız edebilir. ben bu adamda da bunu hissettim. evlilik hayatı ona ağır gelecek gibi. adam flörtöz bir adam. o ayakları gıdıklarım vshiç gelecek vs ile ilgili konular yok sanırım. belli bir yaşı almış yetişkin insanlarsınız. ve sanmıyorum ki 20 lerdeki gibi sinema kahve buluşmalarıyla yetinin. bilmiyorum ama sizi üzebilir gibi geliyor bu adam.
Yok yanlış anlamayın ben evlenmek için sabırsızsınız demedim. İlişkinin gidişatı için sabırsız davranıyorsunuz kendi çapınızda sizde haklısınız tabi ilişkiye bir ad koymak istiyorsunuz ama karşınızda ki adam adım atmıyor bu seferde siz ''sabırsızi bik bikci'' konumuna düşüyorsunuz.Benim ısrarım evlenmek konusunda değil aslında. Daha ben kendim için de o aşamaya gelemedim. Benim de korkularım var çünkü.
Benim istediğim olmayacaksa herkes yoluna gitsin. İkimiz de çok genç değiliz. Zaten etrafımızda çok sayıda alternatif yok. Benimkiler en azından, yaşıtlarımın çoğu evli. Bekarların da eğitim seviyesi, yaşamı, karakteri vs vs derken kimse kalmıyor :)))
Şu anda kapının dibinde bekleyen biri gibi. Ne dışarı çıkıyor, ne içeri giriyor ama başkalarının girip çıkmasını da engelliyor.
Canımı sıkan bu belirsizlik. Yoksa hemen yarın evlenelim delisi değilim.
Siz artik hayatiniza birini istiyorsunuz yol arkadasi istiyorsunuz bilincin ustu yok ya evlilik ne o ne bu ne desede bilincin alti bas bas yanlizliktan bunaldigini bagiriyor o celiskiler ondandir :)Ben biraz romantik biriyim :))
Doğum günümüz ve ayımız aynı imiş. Sadece yılının 1 rakamı farklı.
Sanki bana bir işaret gibi geldi. Hem bu, hem toplantıda yan yana düşmemiz.
çok güldüm
Zaten kafamı karıştıran da bu
Adam benden istediğini alamayacağını anlamış olmalı.
Ve sadece mevkisi nedeniyle bu istediğini alabileceği kadınlar vardır etrafında. Neden çıkmıyor hayatımdan.
Ama hayatıma girmeye de niyeti yok gibi. Öyle duruyor işte.
Engelliyorum, başka yerden ulaşıyor. Hani açık açık yazayım amacı seks olsa, ben erkek olsam bu kadar uğraşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?