- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Zaten kafamı karıştıran da bu
Adam benden istediğini alamayacağını anlamış olmalı.
Ve sadece mevkisi nedeniyle bu istediğini alabileceği kadınlar vardır etrafında. Neden çıkmıyor hayatımdan.
Ama hayatıma girmeye de niyeti yok gibi. Öyle duruyor işte.
Engelliyorum, başka yerden ulaşıyor. Hani açık açık yazayım amacı seks olsa, ben erkek olsam bu kadar uğraşmam.
Yani her akşam her akşam da olmaz diye düşünüyorumAdam her gece aynı saatlerde çevrimiçi idi.
Sosyal medya kullanmıyor, sadece Whatsapp var.
Profil fotosu işini açıkçası blöf olarak söyledim. Çünkü beni gizliyormuş gibi hissettim. Bir defasında sabah brunch’a gittik. Tesadüf sahibi de o esnada oradaymış ve önceden başka üst düzey bir toplulukla gittiğinde tanışmışlar. Orada merhabalaştılar. Adam masamıza oturdu. Beni tanıştırırken Viyana’dan akraba diye tanıştırdı. Ne alaka. Adam bana sormaya başladı, son zamanlarda oradaki Türklere nasıl davranıyorlar diye. Ne diyeceğimi şaşırdım. O esnada bozmak da istemedim.
Dışarıda gezerken de hiç başka tanıdıkları görmüyoruz, görüşmüyoruz. Dışarıda elimi tutmuyor, koluna giremiyorum. Zaten benden 1 metre önden gidiveriyor.
Önceki mesajlarda yazdığım gibi “benim için önemlisin, hayatımda yerin ciddi” mesajını alamadığım için böyle bir blöf yaptım. Yapsaydı ve o da benden isteseydi ben de yapamazdım, için için yapmamasını istedim aslında. Çünkü ben de onu hayatımdaki yeni erkek olarak tanıtmaya hazır değilim, böyle bir karara varamadığım için.
Adam masamıza oturdu. Beni tanıştırırken Viyana’dan akraba diye tanıştırdı. Ne alaka. Adam bana sormaya başladı, son zamanlarda oradaki Türklere nasıl davranıyorlar diye. Ne diyeceğimi şaşırdım. O esnada bozmak da istemedim.
Yani olabilir .Adam bana cok güven vermedi.Merhaba konu sahibi, konuyu baştan sona okudum. Bu adam tipini biliyorum ben. Bak, bu tarz adamın geçmişinde sana söylemediği yaşanmışlıkları vardır, dindar olması veya toplantıda telinden kuran bakması engel değil bunlara nerden biliyorsun çevreye karşı imaj yapmadığını, kuran okuyacak o zamanı mı bulmuş yani...1 kere evlenip 2 ay evli kalmış sonra da hiç evlenmemiş 52 yaşında bir adamdan bahsediyorsun. Adamı 2 hafta aramıyorsun tavşan dağa küsmüş misali ama adamın umru pek te değil...Bu tarz adamlar aklına geldikçe işi düştükçe sana yazar. Kimbilir mesajlaştığı kadınlardan kaçıncısın...Eminim hayatında kimse yok diyorsun, fotolarda hep erkekler var diyorsun. Allah aşkına sen hangi dünyada yaşıyorsun kuzum? Bu erkek o mevkide hayatındaki kadını ya da kadınları afişe edecek hali yok herhalde, herşeyi gizli sürdürür bu tipler...Bu adam imam nikahı bile kıymış olabilir birilerine ya da tamamen boş sohbet meraklısı adamlar oluyor, yazıştığım biri bulunsun 2 güzel laf edelim hesabı...
Ne korkması ne bocalaması allah aşkına, 20 yaşındaki çocuktan bahsetmiyoruz. Biraz sert gelebilir yazdıklarım ama inanın biliyorum çevreden...Cimridir bir de bu tipler..
Ben buraya net olarak yazıyorum ki bu adam senle evlenmez...Evlenmek isteyen düzen kurmak isteyen adam seni tanımaya çalışır, sorar ,arar, giriş gelişme kısımları yaşanır...Gelmiş 52 yaşına...Adam için öylesine arada gönlünü eğlediği yazıştığı birisin, evlenmek isteyebilirsin ama bence bu adamla kafa yormana bile değmez...Bi erkeğin dediğin gibi bekar veya çocuksuz olması, iyi konumunun olması malesef uygun eş adayı olduğu anlamına gelmiyor...Kendini kullandırma, böylelerinin can sıkıntısı gidericisi olmayın nolur.
Iiiiyyy.Insan gönderir. Ya bu adam bir tuhaf.Ciddiyetin c si yok.Korku da degil brnce bu.Seni kaybetmek istemese acele etmese de gonderirdi istediginde.Esprileri de cok kotu.Bana çiçek göndersene dedim
Sen zaten çiçeksin dedi
Göndermedi
Sen yapma bari.
Durumu tahlil edemiyor oluşunu, uzun süreli yalnızlık hissine veriyorum.
En uygun aday bu etrafında (yaş,statü gibi)
Onun için oldurmaya çalışıyorsun sadece.
3 defa atanacak kadar zaman geçirdiysen bu adamla, yeni görüştüğün biri değil.
Viyana dan akraba olarak tanıştırılıp bir de masada zor durumda kalıp kem küm etmişsin inanılır gibi değil.
Viyana, Akraba derken? diyemedin mi.
Neden çıkmıyor o zaman hayatından çünkü karşısında net bir kadın yok.
Neden ablanla sevgilim diye tanıştırdın?
Neden yabancı bir adama Viyana dan akraba dedin?
Sevgili miyiz değil miyiz, neyiz biz? şeklinde açık, ne istediğini bilen bir kadından çok
o nasıl yönlendirecekse razı gelmiş bir kadın gördüm ben konunu okurken.
ve yorumlarından az çok belirlediğim profilinle çok çok tezat bu kadın ve ciddi anlamda şaşkınım.
Toplantılarda kuran okumak gece namazlarına sabah namazlarına kalkmak (en azından kalktığını söylemek) evet insanı etkileyebiliyor malesef, geçenlerde işyerinden yaşlı bir adam, insanların iki yüzlülüğüne derman yetmiyor mihail bu dünya böyle dediydi konuşurken. Takiyye yapan da çok yani, ne acıdır ki günümüzde her kuran okuyana namaz kılana iyi karakter sahibi düzgün adam diyemeyiz. Benim ex de beş vakit namaz kılardı, kayınpeder imamdı ama evliyken elimde ne varsa verdiğim yetmedi boşanırken neredeyse nafaka bağlayacaktım, hak yedik demediler hiç. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın tabi de, kısmet olur da yeniden evlenirsem karşıma çıkan insana beş vakit namazını kılıyor mu diye bakmayacağım, hayat görüşü karakteri sevme anlayışı nasıl güvenilir mi saygılı mı (bi de uzun boylu ve yağuşuklu mu) onları sorgulayacağım.
Bildiğimiz yaşını başını almış esprisine gülünmeyen Türk erkeği.Yanlışlıkla elim Z harfine bastı mesajlaşırken
Cevapları:
Z raporu
Gün sonu raporu yani
Yoksa
Zzzttt Erenköy mü?
Ben de şaşkınım.
Ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte.
O yüzden danıştım.
Başkasına akıl/fikir verirken daha objektif olabiliyorken konu kendime gelince bildiğiniz çuvallıyorum ben.
Valla ilk konuyu okuyup yorum yapmıştım cıkss olmaz ben beğenmedim ayrıca 42 yaşında kadınsın yokmu şöyle 35 yaslarında bir çıtır napıcaksın 52 yaşında yaşliyiKeşke evlenmeden önce burayı tanımış olsaydım
Ne güzel yorumlarınız var.
Beni kendime getirin yahu
Yaa yalnızlık boyle yapiyor iste adami:)Valla ilk konuyu okuyup yorum yapmıştım cıkss olmaz ben beğenmedim ayrıca 42 yaşında kadınsın yokmu şöyle 35 yaslarında bir çıtır napıcaksın 52 yaşında yaşliyi
Espirilerine gelirsek yaş 15 gibi orası ayrı
Ayrıca birçok arkadaşa katıliyorum sen gibi degilsin fakemisin yoksa
Ayrıca ekleme o kadar yanlızlıktan sonra sana vakit ayıramayan işi dolayısıyla biriyle evlenmek istiyormusun gercekten
Merhaba konu sahibi, konuyu baştan sona okudum. Bu adam tipini biliyorum ben. Bak, bu tarz adamın geçmişinde sana söylemediği yaşanmışlıkları vardır, dindar olması veya toplantıda telinden kuran bakması engel değil bunlara nerden biliyorsun çevreye karşı imaj yapmadığını, kuran okuyacak o zamanı mı bulmuş yani...1 kere evlenip 2 ay evli kalmış sonra da hiç evlenmemiş 52 yaşında bir adamdan bahsediyorsun. Adamı 2 hafta aramıyorsun tavşan dağa küsmüş misali ama adamın umru pek te değil...Bu tarz adamlar aklına geldikçe işi düştükçe sana yazar. Kimbilir mesajlaştığı kadınlardan kaçıncısın...Eminim hayatında kimse yok diyorsun, fotolarda hep erkekler var diyorsun. Allah aşkına sen hangi dünyada yaşıyorsun kuzum? Bu erkek o mevkide hayatındaki kadını ya da kadınları afişe edecek hali yok herhalde, herşeyi gizli sürdürür bu tipler...Bu adam imam nikahı bile kıymış olabilir birilerine ya da tamamen boş sohbet meraklısı adamlar oluyor, yazıştığım biri bulunsun 2 güzel laf edelim hesabı...
Ne korkması ne bocalaması allah aşkına, 20 yaşındaki çocuktan bahsetmiyoruz. Biraz sert gelebilir yazdıklarım ama inanın biliyorum çevreden...Cimridir bir de bu tipler..
Ben buraya net olarak yazıyorum ki bu adam senle evlenmez...Evlenmek isteyen düzen kurmak isteyen adam seni tanımaya çalışır, sorar ,arar, giriş gelişme kısımları yaşanır...Gelmiş 52 yaşına...Adam için öylesine arada gönlünü eğlediği yazıştığı birisin, evlenmek isteyebilirsin ama bence bu adamla kafa yormana bile değmez...Bi erkeğin dediğin gibi bekar veya çocuksuz olması, iyi konumunun olması malesef uygun eş adayı olduğu anlamına gelmiyor...Kendini kullandırma, böylelerinin can sıkıntısı gidericisi olmayın nolur.
Yanlışlıkla elim Z harfine bastı mesajlaşırken
Cevapları:
Z raporu
Gün sonu raporu yani
Yoksa
Zzzttt Erenköy mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?