- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Sizi buradaki yorumlarınızdan, güçlü duruşunuzdan tanıyordum. Bu tanıdığım profil de toplantıda kuran okuyan bir adamdan hoşlanacak saflıkta değildi açıkçası.
Bence neyin ne olduğunu biliyorsunuz ama kendinizi kandırmak için uğraşıyorsunuz gibi geldi bana. Adam bağırıyor ben anormalim diye.
Bizimki gece 4’te online oluyordu ne bileyim ona kandım
Yani sabah namazından önce bir de teheccüt namazına kalkıyor adam.
Gerçekten dindar sandım.
diyorum ki; sinemaya gidelim mi? “Bilmemkim davet etmişti ne zamandır, onunla görüşmem gerek”
“Bilmem nerde savcı beyle kahvedeyim, erken kalkabilirsem gelirim, sen haber bekle” Ben bekliyorum, bekliyorum, işi uzuyor, başka plan da yapamıyorum
15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
yazdığı şu: O ayakları gıdıklarım ona göre
. Bana dedi ki, ben de duş alırım o güzel evde bir gün inşallah.
bir cuma öğlen “hayırlı cumalar” diye mesaj atıyor
Söylediğine göre kadın 2 ay sonra kaçmış.
Bir konu açıldı küçük kızımla ilgili. Ben “yok yaa kıyamam” dedim. Cevap şu: Kıyamazsan kıymalı pide var
Bunun telefonu sabah 10-11 gibi açılıyor. Mesajımı 12’de okuyor, 13-14 gibi tünaydın diye cevap yazıyor.
Yoksa
Zzzttt Erenköy mü?
Bana çiçek göndersene dedim
Sen zaten çiçeksin dedi
Göndermedi
gece 4’te online oluyordu ne bileyim
Beni tanıştırırken Viyana’dan akraba diye tanıştırdı.
Bana dedi ki, evine geldim, zilini çaldım. Kimse açmadı. Apartmanın çevresini dolaştım, araban da yoktu.
Alt alta okursan daha etkili olur :) elle tutulur bi yanı yok yani. Tamamen boşluk, duygusallık, yalnızlıkAma imam nikahı işi olabilir
Oo cicek olayini gormedim konu sahibi yasinizda kucuk değil, bugüne kadar eşime bana çiçek gönder demedim.Alt alta okursan daha etkili olur :) elle tutulur bi yanı yok yani. Tamamen boşluk, duygusallık, yalnızlık
fikirlerinizi yorumlarınızı beğenirim ben de hacklendiğinizi düşündüm :/ "bana çiçek göndersene" ile mutlu olamazsınız ki yaşça sizden küçüğüm affedin 29a geldim ancak ısmarlama işlerle mutluluk olmaz. Kaldı ki flörtte böyle bana çiçek al böcek al şunu yap demek garip değil mi? O istediği için yapmıyor yapsa da, sizin direktifinizle bu durumlar size haz vermez. Bu adama da güvenmeyin, dindar olan insan toplantıda kuran açıp show yapmaz evinde okur, duş muhabbeti hele ki...Bana çiçek göndersene dedim
Sen zaten çiçeksin dedi
Göndermedi
Evet sanırım hem biri tarafından kandırılmaya, hem kendimi kandırmaya ihtiyacım var.
Ama bu adam o kadar OLMAZ ki, olmuyor, herşeye rağmen kandıramıyorum. Bir yerlerde beni huzursuz eden birşeyler var.
Belkide adamın ihtiyaç hissi yoktur. Yani çok kısa evlilik yaş ilerlemiş. Bana da tuhaf geldi.Haddim olmayarak soruyorum belki ama 15 yıldır seks yok mu yani? Bilemedim bilemedim. Tekke ve diyince hayatına imam nikahı ile birileri girmiş ve çıkmış olabilir mi?
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Adamın yaşı, bulunduğu pozisyon ve yaptıkları, söyledikleri birbiriyle çok uyumsuz.
Sanırım ben onu kafamda bir yere oturttum, orası ile uyumlu olmayınca şaşırıyorum.
Benim yaptığım hata imiş sanırım.
Yaptığı espriye bile şaşırıyorum.
Örnek vereyim siz de gülün: Mesajlaşıyoruz yine. Bir konu açıldı küçük kızımla ilgili. Ben “yok yaa kıyamam” dedim. Cevap şu: Kıyamazsan kıymalı pide var
aboooo tüm bunlara rağmen ...Alt alta okursan daha etkili olur :) elle tutulur bi yanı yok yani. Tamamen boşluk, duygusallık, yalnızlık
Onda başka sorunlar çıktı.Siz sanki geçen sene başka biriyle görüşüyordunuz ve çok mutluydunuz. Karşıdan karşıya geçerken bile arabanın olduğu tarafa geçip sizi koruduğunu yazmıştınız diye hatırlıyorum. O beyefendiyle daha mutlu gibiydiniz. Bu sefer o kadar heyecanlı yazmıyorsunuz gibi geldi bana.
Bu isteklerinizi genç ruhlu karakterler sağlayabilir ancak.Eski eşim bendem 11,5 yaş büyüktü. Bu ondan genç aslında. Sadece 10 yaş var :)))
Ama haklısınız. Ben sabah uyanır uyanmaz bana günaydın yazsın istiyorum. Bunun telefonu sabah 10-11 gibi açılıyor. Mesajımı 12’de okuyor, 13-14 gibi tünaydın diye cevap yazıyor.
Olmayacak gibi sanki.
Yanlış anlamayın beni ben de dinimi her haliyle yaşamaya çalışan biriyim. Rabbim doğru yoldan ayirmasin hiçbirimizi. Ancak hiç elle tutulur birşey göremedim yazdiklarinizdan. Yani sizin tek kıstasınız dindar birisi mi olsun? Bunu da tam anlayamadım. Genç ruhlu desem öyle değil olgun desem öyle değil. Hayatını işe adamış işiyle evli, monoton, sıkıcı bir insan belirdi gözümde. Sizi neyi etkiledi o toplantıda onu da anlayamadım. Hiç size denk de göremedim. Öyle hissettim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?