Yaş meselesi

Buraya açılan konuları okuyorsanız evliliğin zor bir kurum olduğunu görmüşsünüzdür, eşimle maddi manevi herhangi bir problemim olmamasına rağmen, duygu olmadan ben yürütemezdim.
Bazı insanlar enerjisiyle hayat verir, bazı insanlar enerjinizi sömürür ruhunuzu çürütür, ruhen dinç mi? Cinsel hayatınız muhteşem olmayacak bu garanti gibi, sizinle gezecek tozacak enerjisi olacak mı? iyi analiz etmeniz lazım ki evlenip sadece ev temizleme yemek yapma görevlerini görmeyesiniz.
Bir süre görüşün duygusal anlamda bir şeyler hissederseniz kabul edin, Sadece gezip tozmak alış veriş yapmak sizi mutlu edecekse şimdiden kabul edin

Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
ne kadar güzel yaşatırsa yaşatsın aradaki yaş farkı çok bence.

aklima "hayta ismail" lakapli yesilcam oyuncusu geldi.
gencecik bi kizla evlenmişti. sonra da aciklama yapmisti 35 yasinda kadini napiyim memeleri sarkmkstir vücudu bozulmuştur diye. sapığın dik alasi

bu mantıklı beyefendi 5 yıl sonra daha güzelini bulursa nolcak. garantisi var mi.

sizin mantık evliligi dusuncenizin icinde mantık nerede geciyo acaba

Asla bu kadar çok yaş farkı ile evlenmezdim.Bu da mantikli değil kesinlikle.Kimse dört dörtlük bi hayat yaşamıyor maalesef zengin ve yaşlı bi koca kimseye kurtuluş değildir.hayatinizin hatasını yaparsınız yinede siz bilirsiniz.

Yasi soylemeyeydiniz iyiydi. Ben de 35'im de.

insan sevdiğiyle sürünmeyi bile göze alır. gerekirse ben bakarım bize diyebilmeli insan. oldu ki işleri iyi gitmedi, maddiyat yönünden zayıfladı, siz bu adama bunu diyebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Evlenmem hadi en fazla 10 yaş olsun 25_30 yaş çok çok fazla.

Babamla aramda 24 yaş var ..
Başka yorum yapmayacağım

Katî surette olmazz benim için herhalde.
Ciddi ciddi düşünüyor musun böyle birşeyi.
Eğer düşünüyorsan evlendikten sonra pişman olmazsın, umarım.
Hangi neden itti seni bu düşünceye acaba canım.?

sızı guzel yasatacak derken ?
bız genelde kendımız yasıyoruz bırılerı bızı yasatmaya calısmıyor bılemedım o kısmı
10 yastan fazlası cok
bıldıgınız kusak catısması yasarsınız bunun bırde 50-60 lı yasları var
lutfen mantıklı dusunun

Muhtemelen amcamız , beyaz saçlı aktif her gün spor yapan sağlıklı beslenen cool bir tip.
Sizi cezbeden de bu sanıyorum ki.
Fakat 10 15 yaş ideal bir ortalamayken fikrimce, 30 yaş bir uçurum. Ailenizin olumlu kararı da beni şaşırttı.
Benimde tanıdığım biri var çok aktif kıpır kıpır genç gösteren biri , sizinki de öyle sanırım.
10 sene güzel gidebilir ama, 10 sene sonra. Pişmanlığınız başlar bence. Yaşınız da daha çok genç olmuş olacak ama,
bugün gördüğünüz adam normal olarak 10 sene sonra felaket yaşlı bir hal alacak. Doğal olarak yaşlanacak yani.
Dedeniz sağ ise gözünüzün önüne bir getirin. Birde 40 45 yaşlarında bir kadını gözünüzün önüne getirin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…