- 23 Aralık 2012
- 7.903
- 52.709
- 748
carpe diem diyosun da adamin vakit doldu doluyor vuslata ermek uzre hangi anin tadini cikaricak acaba?? Yolun basindaki ile yolu bitirip kenarda soluk soluga oturan bir olur mu allesenBuradaki yorumları ciddiye alma eğer seviyorsan anın tadını çıkar.
Arkadaşlar hepiniz bir yandan haklisiniz ama aslında bence 15 20 yaşta pek birsey yok gibi bu benim fikrimm.30 yas fazla
Simdi 25 yasindaki bir kadınla 45 yasindaki erkek sanki uyuşabilir anlaşabilir ve birbirlerine ayak uydurabilirler ama 25 yasindaki biriyle 50 yasindaki 55 yasindaki sanki olmaz gibi yaaaa
Bilmiyorum ben yanlış mı düşünüyorum?
Bir dizi var suanda tvde yasak elma diye orada yıldız var halitle arasinda cok yas farki var esime de sordum sence normal mi evet normsl ne olacakki dedi o da gerci para icin evlenmişti ama esim yas farki için normal diyor
Gorumcem 25 yasinda bekar
Dedim 40 yasinda biriyle evlense?
Esim bir duraksadı garipsedi 40 yas esimin yasindan da fazla çünkü
Ee ne oldu bacına söyleyince bozuldun dedim
Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya
Eliniz ayağınız tutmuyor mu neden birinin sizi iyi yaşatmasına bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz, hem de dedeniz yaşında biriyle evlilik düşünerek? Kendi ayağınızın üzerinde durup denginiz biriyle birliktelik kurarak daha huzurlu ve dengeli bir hayat yaşamak varken neden yaşlı başlı adamın eline bakıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Benim eşimle aramda o kadar yaş var, bazen onun arkadaş ortamına bile giremiyorum çok sıkılıyorumAyrıca kendi görüşümü de belirteyim. Bana göre genel olarak bir ilişkideki en uygun yaş farkı en fazla 10'dur. İstisnaları vardır muhakkak ama bu istisnaların hangi koşullar altında gerçekleştiğine de bakmak gerekir, çünkü her ilişkinin kurulduğu temel ve düzen farklıdır.
O diziye ben de bakıyorum arada ama o makyaja filtreye rağmen adamın adamın gidilarini yok edememisler. O boyun gayet yaşını ele veriyor Talat Bulut ne kadar karizmatik adam olsa da...Ki biz onu TV de o guclu, zengin, yumruğunu masaya vurup herkesi susturan halleri ile görsek bile... Ki bize çekici halleri gelen halleri onlar. Dizi ona göre yapılmış ki çok absurd durmasın. Gerçek hayatta böyle değil. Güneş ışığında görsek hiç böyle değil. Hepimiz koltukta yer veririz belki ona otobüste düşün... Konu sahibi de paraya guce bir şeye vurulduğunu sanıyor belli ki... Ya da sanmiyor da para var işte yeter diyor. İlk sayfada biri Şeyma sen misin demiş ya sadece o bile olabilir neden... Tvler reklamlar sağolsun bir sürü bu hayalle yaşayan gençler var.Arkadaşlar hepiniz bir yandan haklisiniz ama aslında bence 15 20 yaşta pek birsey yok gibi bu benim fikrimm.30 yas fazla
Simdi 25 yasindaki bir kadınla 45 yasindaki erkek sanki uyuşabilir anlaşabilir ve birbirlerine ayak uydurabilirler ama 25 yasindaki biriyle 50 yasindaki 55 yasindaki sanki olmaz gibi yaaaa
Bilmiyorum ben yanlış mı düşünüyorum?
Bir dizi var suanda tvde yasak elma diye orada yıldız var halitle arasinda cok yas farki var esime de sordum sence normal mi evet normsl ne olacakki dedi o da gerci para icin evlenmişti ama esim yas farki için normal diyor
Gorumcem 25 yasinda bekar
Dedim 40 yasinda biriyle evlense?
Esim bir duraksadı garipsedi 40 yas esimin yasindan da fazla çünkü
Ee ne oldu bacına söyleyince bozuldun dedim
Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya
Evet yaşını ele veriyordur gerçekte o adam,güneşte falan doğru .O diziye ben de bakıyorum arada ama o makyaja filtreye rağmen adamın adamın gidilarini yok edememisler. O boyun gayet yaşını ele veriyor Talat Bulut ne kadar karizmatik adam olsa da...Ki biz onu TV de o guclu, zengin, yumruğunu masaya vurup herkesi susturan halleri ile görsek bile... Ki bize çekici halleri gelen halleri onlar. Dizi ona göre yapılmış ki çok absurd durmasın. Gerçek hayatta böyle değil. Güneş ışığında görsek hiç böyle değil. Hepimiz koltukta yer veririz belki ona otobüste düşün... Konu sahibi de paraya guce bir şeye vurulduğunu sanıyor belli ki... Ya da sanmiyor da para var işte yeter diyor. İlk sayfada biri Şeyma sen misin demiş ya sadece o bile olabilir neden... Tvler reklamlar sağolsun bir sürü bu hayalle yaşayan gençler var.
Benim eşimle aramda o kadar yaş var, bazen onun arkadaş ortamına bile giremiyorum çok sıkılıyorumhele ilk zamanlar da sabahlara kadar festivaller, konserlerde koştururduk adam ertesi gün kalkamazdı şimdi klasik müziğe merak sardım da kurtuldu benden:)
Tamam erkekler yavaş gelişiyor ama o kadar da değil. Fiziksel olarak da düşünmek lazım. En fazla kadın ya da erkek 5 yaş olsun arada. Hatta kadın biraz büyük olmalı diyorum. Malum biz kadınlar için hayat(!) 35 den sonra başlıyor .
HayirMerhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Doğru tabiki. Mesela çocukken izlediğimiz filmler ya da ergenlikte hayran olduğumuz o dönem popüler olan gruplar bile farklı oluyor ister istemez. Aaa ben onu biliyorum diyemiyorsun:))Yine de esnek tutup 10 dedim ben :) Yoksa mesela şey de tartışılır. Çiftler yaşıtsa mesela ne kadar problemli bir ilişki oluyor, yaşıt olunduğu zaman da mesela farklı farklı sorunlar çıkabiliyor. Erkeklerin olgunlaşıp olgunlaşmamasından bağımsız düşünmüştüm gerçi yaş farkını. Biraz daha aynı pencereden bakabilme olarak bakıyorum duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?