Ama profilinizde 23 yazıyor?Ya arkadaşlar siz hepiniz para pul miras falan demişsiniz de benim evlilik amacım o değil ben 29 yaşındahım ve hiç bir erkeğe güvenemiyorum. Önceden başımdan bir çok ilişki geçti herkes yalancı herkes çıkarcı çok çabuk yakalıyorum yalanlarını. Artık birine güvenip inanmak yalanlarla entrikalarla boğuşmak istemiyorum yeter yoruldum.
Siz demişsiniz bu evlilik entrika fln da asıl evliliksiz var entrika
Ya arkadaşlar siz hepiniz para pul miras falan demişsiniz de benim evlilik amacım o değil ben 29 yaşındahım ve hiç bir erkeğe güvenemiyorum. Önceden başımdan bir çok ilişki geçti herkes yalancı herkes çıkarcı çok çabuk yakalıyorum yalanlarını. Artık birine güvenip inanmak yalanlarla entrikalarla boğuşmak istemiyorum yeter yoruldum.
Dizi degil kitap. Valla dedelerle takilanlarin sonu belli. Misal duygu su hanim kizimiz agaoglunun tabiriyle onun maliydi. Milyonlarca insana rezil oldu tvlerde. Onlar da benim malimin diyen agaoglu tarafindan. Ya da bir seyma subasi :) Hos seyma akilli cikti verdi adama cocugu aldi nafakayi catir catir yedi adamin paralarini. Hala daha yiyor elin guidosuyla :)O dizi her şey öyle olacak diye bişe yok belki mutlu olan vardır
Tamam ama 50 yaşındaki de bir erkek.Ya arkadaşlar siz hepiniz para pul miras falan demişsiniz de benim evlilik amacım o değil ben 29 yaşındahım ve hiç bir erkeğe güvenemiyorum. Önceden başımdan bir çok ilişki geçti herkes yalancı herkes çıkarcı çok çabuk yakalıyorum yalanlarını. Artık birine güvenip inanmak yalanlarla entrikalarla boğuşmak istemiyorum yeter yoruldum.
Sende ne fenasin haaa
hemen görümceyi gonder saka bi yana
zor gercekten benim esimle 4 yas var bazen ona bile gigirina saka yapiyor
ben askerdeyken sen lisedeymissin falan...
ben olsam evlenmezdim 2
Arkadaşlar hepiniz bir yandan haklisiniz ama aslında bence 15 20 yaşta pek birsey yok gibi bu benim fikrimm.30 yas fazla
Simdi 25 yasindaki bir kadınla 45 yasindaki erkek sanki uyuşabilir anlaşabilir ve birbirlerine ayak uydurabilirler ama 25 yasindaki biriyle 50 yasindaki 55 yasindaki sanki olmaz gibi yaaaa
Bilmiyorum ben yanlış mı düşünüyorum?
Bir dizi var suanda tvde yasak elma diye orada yıldız var halitle arasinda cok yas farki var esime de sordum sence normal mi evet normsl ne olacakki dedi o da gerci para icin evlenmişti ama esim yas farki için normal diyor
Gorumcem 25 yasinda bekar
Dedim 40 yasinda biriyle evlense?
Esim bir duraksadı garipsedi 40 yas esimin yasindan da fazla çünkü
Ee ne oldu bacına söyleyince bozuldun dedim
Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya
E tabi ki. Ana yoktur baba yoktur varsa kendilerine hayrı yoktur.60 yaşında adamda entrika yok mu yani? 60 yaşında otomatik olarak yalan söylemiyorlar mı nedir? Ya da fırsatı kalmaz mı diyorsun ben böyle bir genelleme duymadım hayatımda cidden.
E tabi ki. Ana yoktur baba yoktur varsa kendilerine hayrı yoktur.
Görümce / elti herkes kendi hastalıklarıyla hayatta kalma çabasıyla uğraşıyordur.
Adam desen çoktan emeklidir zaten para varmış nerden ne kazanayım stresi yoktur. Sakin sakin kalkar kahvaltısını verirsin yapar biraz Esra Erol izler.
Kavga etmezler adamın mecali yoktur (kendine göre) çocukla didişmeye.
Yalan söylemeye tenezzül etmez zaten adam parasıyla çıtır hatunu elde etmiş, neyse günahının bedeli onu da verir.
Sakin stabil hayat. Entrika yapmaya hali kalmıcak ki zaten.
Evlen bence konu sahibi. Ne ararsan bu adamda var. Çöpsüz üzüm.
Düğüne gidelim enişte amca bize birer bilezik taksın, bizim sayemizde saadet dolu pembe panjurlu yuvası olacakHahahaha hiç böyle düşünmemiştim. Çok mantıklı. Bence de evlensin, fikrimi değiştirdim.
Aslinda ayni seyi bende esime cok yapiyorum empati yapsin diye canim :)
evet bende en fazla 6 diyordum cok şükür evet 4 ideal( esim beni gıcık etmek icin yapiyor bunu) :)
Hahahahahahahahah ama hayir oyle oturduğu yerden salliyor ya e normal bence diye merak ettim düşüncesini valla art niyetle sormadim ben cunku cok anormal bulmuyorum ama belki ben yanlısımdir 4 yasta idealmis ama
Aslan Annesi
Düğüne gidelim enişte amca bize birer bilezik taksın, bizim sayemizde saadet dolu pembe panjurlu yuvası olacak
Varlıklı adam, ağanın eli tutulmaz 2 burma bilezik koymaz bence.Keşke taksa.Bu saadet dolu yuvayı destekleyen sadece ikimiziz an itibariyle ehehe.
Tabi biliyo fazla vakti yok yapacak, hızlandırılmış kursa sokuyo seni. ÇakaaaalllllKeşke dediiiniz gibi sakin biri olsa adam evlenip nasıl gezeriz derdinde . Şimdiden seyahatlerimizi planladı bile
Tabi biliyo fazla vakti yok yapacak, hızlandırılmış kursa sokuyo seni. Çakaaaalllll
Yanında saçmalayabilecek misin?:)))) ya çok güldüm bende öyle düşünüyorum aslında bir an önce herşeyi yaşamak istiyor gibi gençliiinde yapamamış içinde kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?