Yaş meselesi

Ama profilinizde 23 yazıyor?
Yani evlenecekseniz kimse sizin elinizi ayağınızı bağlamayacak ama fikir sormuşsunuz ve yorum yapılıyor.
Yarın bir gün birine aşık olursanız hiç ciddiye alınmama ihtimaliniz var.
Aşk çok yordu demek yerine ve hatada ısrar edip, yanlış seçimlere devam etmek yerine, keşke biraz dinlenseniz ve yalnız kalıp, kendi başınıza güçlü olmaya baksanız.
Siz kendinize yetmediğiniz sürece, kimse sizi tamamlayamaz.
20 yaş 30 yaş büyük birisi sizi, emin olun, yanlış kişi olan yaşıtlarınızdan daha fazla kullanacak.

60 yaşında adamda entrika yok mu yani? 60 yaşında otomatik olarak yalan söylemiyorlar mı nedir? Ya da fırsatı kalmaz mı diyorsun ben böyle bir genelleme duymadım hayatımda cidden.

O dizi her şey öyle olacak diye bişe yok belki mutlu olan vardır
Dizi degil kitap. Valla dedelerle takilanlarin sonu belli. Misal duygu su hanim kizimiz agaoglunun tabiriyle onun maliydi. Milyonlarca insana rezil oldu tvlerde. Onlar da benim malimin diyen agaoglu tarafindan. Ya da bir seyma subasi :) Hos seyma akilli cikti verdi adama cocugu aldi nafakayi catir catir yedi adamin paralarini. Hala daha yiyor elin guidosuyla :)
Dedem yasinda adam multi milyoner de olsa sonup sifatina bakmam. Nasil bir mide bu anlamiyorum. Maddiyat hersey degildir. Iyi bakilmak da ne igrenc bir tabir. Evcil hayvandan bahsetmiyorsunuz. Insansiniz bence once kendinize deger verin. Maddiyata sonra bir ara yine deger verirsiniz.

Para benim her türlü ihtiyacımı maddi ve manevi yani.
İşimi görür Derseniz evet mutlu olursunuz.

Ne tarafa kusuyoruz

Baban yaşındaki adamın koynuna girmeyi miden kaldıracaksa neden olmasın? İki marka kıyafet almak, son model arabalara binip, lüks restoranlarda yemek yiyebilmek için bir insan bunu kendine neden yapar?

Tamam ama 50 yaşındaki de bir erkek.
Değişen birşey yok ki.
Yapacağı varsa kaç yaşında olursa olsun yani..
Siz sabırlı olun. Elbet kalbinize göre biri çıkacaktır.

Hahahahahahahahah ama hayir oyle oturduğu yerden salliyor ya e normal bence diye merak ettim düşüncesini valla art niyetle sormadim ben cunku cok anormal bulmuyorum ama belki ben yanlısımdir 4 yasta idealmis ama
Aslan Annesi

60 yaşında adamda entrika yok mu yani? 60 yaşında otomatik olarak yalan söylemiyorlar mı nedir? Ya da fırsatı kalmaz mı diyorsun ben böyle bir genelleme duymadım hayatımda cidden.
E tabi ki. Ana yoktur baba yoktur varsa kendilerine hayrı yoktur.
Görümce / elti herkes kendi hastalıklarıyla hayatta kalma çabasıyla uğraşıyordur.
Adam desen çoktan emeklidir zaten para varmış nerden ne kazanayım stresi yoktur. Sakin sakin kalkar kahvaltısını verirsin yapar biraz Esra Erol izler.
Kavga etmezler adamın mecali yoktur (kendine göre) çocukla didişmeye.
Yalan söylemeye tenezzül etmez zaten adam parasıyla çıtır hatunu elde etmiş, neyse günahının bedeli onu da verir.

Sakin stabil hayat. Entrika yapmaya hali kalmıcak ki zaten.

Evlen bence konu sahibi. Ne ararsan bu adamda var. Çöpsüz üzüm.

Hahahaha hiç böyle düşünmemiştim. Çok mantıklı. Bence de evlensin, fikrimi değiştirdim.

Aslan Annesi yaparlar canim benim esimde pek cok konuda benimle ugrasmayi sever ve ben sinirlenince güler erkekler neden boyleler bende her seferinde oltasina düşerim o derece salağım yani

Keşke dediiiniz gibi sakin biri olsa adam evlenip nasıl gezeriz derdinde . Şimdiden seyahatlerimizi planladı bile

:)))) ya çok güldüm bende öyle düşünüyorum aslında bir an önce herşeyi yaşamak istiyor gibi gençliiinde yapamamış içinde kalmış
Yanında saçmalayabilecek misin?
Elinden tutup arkadaşlarına bu benim kocam derken utanacak mısın?
Çocuğun olsa onunla koşturup, deve güreşi atcılık oynayabildiğini hayal edebiliyor musun?

Evlilik sadece imza değil. İyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…