Ya arkadaşlar siz hepiniz para pul miras falan demişsiniz de benim evlilik amacım o değil ben 29 yaşındahım ve hiç bir erkeğe güvenemiyorum. Önceden başımdan bir çok ilişki geçti herkes yalancı herkes çıkarcı çok çabuk yakalıyorum yalanlarını. Artık birine güvenip inanmak yalanlarla entrikalarla boğuşmak istemiyorum yeter yoruldum.
Siz demişsiniz bu evlilik entrika fln da asıl evliliksiz var entrika
Damat amcanın raporlu ilaçlarını yazdırmaya gidersiniz artık hastanelere senin yaşındakiler genç eşleriyle avmlerde gezerken
Aradaki yaş farkını önemsemeyen insanlar var onlara saygı duyuyorum ama ben kendim için böyle bir karar almam.acikcasi evlenmeden önce böyle düşünmüyordum çok idealist olarak yaş kilo vs bunlar sadece birer sayı diyodum ama şimdi yine öyle düşünüyorum eşimle aramda 2 yaş var o yüzden önemli değil :) eğer yaş farkı varsa en iyi ihtimalle o sizi çok iyi anlayabilir ama muhtemelen eşlik edemez. İnanın evlenince beklentiler değişiyor . Aşk varsa bunu burda yaşayanlar bile size anlatsa faydasız olur ama eğer henüz yakınlaşma falansa bence uzaklaşın .Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Yazık bişey mişey olur amcaya yollarda allah muhafazaYok biz dünyayı gezmeyi planlıyoruz avm değil :)
Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?