Yaş meselesi

29 yaşındasınız, adam 60 yani
Bir de çocuk istiyor demişsiniz. Çocuk, yaşlı babasına bakarak mı geçirsin çocukluğunu?

"Kimseye güvenim kalmadı" deyip evlenmek istemek nasıl bir mantık anlamadım. Güveni kalmayan insan "kimseyi istemiyorum hayatımda" falan der. Gidip de evlenmez.
Mantık evliliği deseniz mantıklı bir tarafı da yok. Sonra da "amacım para değil" diyorsunuz.
Bizi mi ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi mi?

Sadece para mı? Hani yanlış da olsa bi hoşlantı falan olmadan mı?
Hayat kadınları bedenlerini para karşılığında satıyor bunun tek farkı tek bi kişiyle ve evlilik dolayısıyla dqha çok getrisirisinin olması. :))))

Bende yaş farkına takılmayan insanlardanım ama bu biraz fazla geldi.

Damat amcanın raporlu ilaçlarını yazdırmaya gidersiniz artık hastanelere senin yaşındakiler genç eşleriyle avmlerde gezerken

Dünyayı gezecekmiş iki gözümün çiçeği gez tabii cnm,yaşıtınla falan yapamazsın bunu. Yaw sen zaten kararını vermişsin, yarından tezi yok yıldırım nikahı ile evlen. Öyle isteme söz nişan falanda uğraşmayın yani onun yerine maldivlerde tatil yaparsınız, zamandan tasarruf etmiş olursun. Şimdi yanlış anlama ama yaşın olmuş 29, annem olsa der 29gr akıl yok. Nasıl bir bakış açısıdır, ailen nasıl razı olur? Velsahıl kelam, gözünü sevdiğimin parası

Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Aradaki yaş farkını önemsemeyen insanlar var onlara saygı duyuyorum ama ben kendim için böyle bir karar almam.acikcasi evlenmeden önce böyle düşünmüyordum çok idealist olarak yaş kilo vs bunlar sadece birer sayı diyodum ama şimdi yine öyle düşünüyorum eşimle aramda 2 yaş var o yüzden önemli değil :) eğer yaş farkı varsa en iyi ihtimalle o sizi çok iyi anlayabilir ama muhtemelen eşlik edemez. İnanın evlenince beklentiler değişiyor . Aşk varsa bunu burda yaşayanlar bile size anlatsa faydasız olur ama eğer henüz yakınlaşma falansa bence uzaklaşın .

30 yasındayım ve babam 60 yasında
Babam olmasına ragmen hiç bir ortak yönümüz yok
Kafa yspılarımız hayata bakışımız cok farklı
Iyyy kendimi o yasta evli bi adamla düşünemedim

Bir yaşıma daha girdim.

Bir de şöyle düşünün siz daha yeni doğdunuz ama o adam üniversitesinden falan mezun oldu belki evlendi bile belki sizi evlat edinebilecek bir yaştaydı. Sonra siz büyüdünüz kimseye güveniniz kalmadı baba sevkatini gördünüz ve iyi yaşatacağına inaniyorsunuz. Çocuğunuz olunca yaninda dedesi sanacaklar. Ayrıca bu adam da nasıl iyi biri olabilir ki bildiğin subyancilik bu. İnsan bu kadar yas farkına normal gözle bakamaz

amaç sadece maddiyle evlenmem , hadi asik olunur kor kütük neyse derimde, yas farkı Cok fazla

Evleneceğiniz kişiye adam diyorsunuz
Eski görüştüğünüze sevgilim
Bak arada kocamaaan bi fark var evlenincede değişmeyecek dışardan kabul etmiş gibi dursanızda içinize söz geciremezsiniz insan evleneceği kişiyi sevmeli

Seni guzel yaşatabilir de kendi yaşayamaz zannimca. Zira pek ömrü kalmamis adamin

Bu gez toz isini max. 10 sene yapabileceksiniz.Adam 70 sen de 40 olucaksin.Nasil bir evlilik hayal ediyorsun 10 sene sonra ? Sende arayislar baslayacak.Adamcagiz da zaten kendi derdine dusmus olacak...
Yazik ya cidden.Bana bakabilrcek bakabilecek.Hayirdir oksuz ,yetim,evsiz misin ? Hayattaki amacin cidden bu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…