"Seni güzel yaşatacak diye koşa koşa 30 yas büyük bir adamla evleneceksin" Sen çıkarcı değilsin öyle mi?Ya arkadaşlar siz hepiniz para pul miras falan demişsiniz de benim evlilik amacım o değil ben 29 yaşındahım ve hiç bir erkeğe güvenemiyorum. Önceden başımdan bir çok ilişki geçti herkes yalancı herkes çıkarcı çok çabuk yakalıyorum yalanlarını. Artık birine güvenip inanmak yalanlarla entrikalarla boğuşmak istemiyorum yeter yoruldum.
Siz demişsiniz bu evlilik entrika fln da asıl evliliksiz var entrika
E zenginse damat dede yatalak olsa ne yazar tutar bi kaç bakıcı baktırır kendi de dünya turuna çıkarYaşlaninca yatalak bakmaktan gocunmicaksaniz ha bir de zenginse olur yani
Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Gerçekten nick name ile uygun bir cevap olmuş . Evet sevgilim vardı benden 15 yaş büyüktü o da ve ben ona deli gibi aşıktım . Fakat onun evlilik niyeti yoktu beraber yaşamak istiyordu. Bende bunu kabul etmeyeceğimden ayrıldım. Ayrıldığımı buraya yazmadım . Şuan biriyle görüşüyorım evlenmek üzere kabul edersem bir ay sonra falan nişan olacak . Burada böyle bir evlilik yapandan fikir almak istedim
Hayır o adamla konu sahibi evlenmek üzere görüşüyorlar. Yani adam nişanlı değilAdam nişanlı ve siz evet derseniz nişanı bozacak öyle mi? Siz bu adamın nesine güveniyorsunuz? 2 gün sonra sizdende çıtırı bulur sizi sap gibi bırakır ortada. Aşktan diliniz yandıysa bir süre sadece kendinize odaklı yaşayın, hemen bir dedenin kollarına atılmak niye?
Dogru vallaE zenginse damat dede yatalak olsa ne yazar tutar bi kaç bakıcı baktırır kendi de dünya turuna çıkar
işin içinde duygu yokmuş. o zaman üstteki yorumumu değiştiriyorum. oluru yok.Aşk sevgi çok canımı yaktı çünkü şimdi mantık evliliği yapmak istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum. İyi şeyler düşünmek istiyorjm
HayırMerhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Konu sahibimizin esas çıkış noktası bu olmalı. Para kazanılır kaybedilir gelip giderBirilerinin güzel yaşatmasını beklemek yerine kendim güzel yaşayacağım bi hayatı seçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?