Yaş meselesi

"Seni güzel yaşatacak diye koşa koşa 30 yas büyük bir adamla evleneceksin" Sen çıkarcı değilsin öyle mi?

Söylediğin yaş farkı çok fazla. Mutlı olucağını düşünüyor musun gerçekten. Bence iyi düşün. Pişman olursun dye düşünüyorum

30 yas cok cok fazla yas farki ben o yasdaki adama farkli gozle bile bakamam ki evleniyim amca der gecerim

Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?

30 yaş çok büyük bir jenerasyon farkı. Ne siz onu anlarsınız ne siz onu. Tabi evlenene kadar onun prensesi olacaksınız. Evlendikten sonra çok sıkıntılar yaşayacağınızı düşünüyorum. Şurada görüyoruz yıllardır birbirini seven gençler evlenince iletişim bozukluklarından dolayı neler yaşıyorlar. Bir de aranızda 30 yaş varsa tahmin et bakalım neler olur.

Adam nişanlı ve siz evet derseniz nişanı bozacak öyle mi? Siz bu adamın nesine güveniyorsunuz? 2 gün sonra sizdende çıtırı bulur sizi sap gibi bırakır ortada. Aşktan diliniz yandıysa bir süre sadece kendinize odaklı yaşayın, hemen bir dedenin kollarına atılmak niye?

Güzel yaşamaktan kasıt maddiyat mı ?

Yas farkına karsı Değilim ama sevmediğin biriyle evlenme evlilik zaten Doğası Gereği zor sevmediğin kişiyle kaç kat daha zor olur tahmin edemiyorum.

Diyelim ki beyefendi ile evlendiniz baslarda genc bir hanım ile evlenmek yaslı erkekler için güzel birseydir, sonrasında bir anda kıskanmalar, kısıtlamalar baslayabilir. Kaldı ki yıllar önce 10 yas büyük bir erkek arkadasım vardı. Ne kadar cok hata ettiğimi yıllar sonra yasayarak anladım. Gerek yokmus, yaslarımızın genc olmasına ragmen. (ben uygun değilmişim) Şimdi düşünüyorsunuz ki manevi seyler önemli duygular VS ya da maddi yönden iyi bir hayat. Maddi olarak ne kadar varlıklı mesela? Bunun tükenmeyeceğinin bir garantisi de yok. Velev ki sevmek sevilmek istiyorsunuz o zaman akısına bırakın. Evlenmek için evleniyorsunuz siz,mutsuz olacagınız cok belli. (üzgünüm böle söylediğim için)

Hayır o adamla konu sahibi evlenmek üzere görüşüyorlar. Yani adam nişanlı değil

neden olmasın ki? olur. güzel yaşatacak derken maddiyatı kastetmiyorsanız gerçekten seviyorsanız olur yani. aşkın yaşı mı var ki. hangi yaşta bir kişinin, hangi statüde ya da durumda bir kişinin gönlümüze düşeceğini seçemiyoruz sonuçta. ancak günümüzde göz önünde yaşanan yoz ilişkiler herkeste doğal olarak bir önyargı oluşturdu. (bkz: şeyma acun, ali ağoğlu ve sayamadığımız kadar çok genç sevgilileri vs.) sözün özü işin içinde maddiyat değil duygular varsa çok da güzel olur bence.

Yani sabah kahvaltıyı Romada, öğle yemeğini Pariste, akşam yemeğini Pragda yiyecek miyim? Ne kadar para? Sonuçta mühim olan miktarı Şaka bir yana nefis bu tabiki özeniyor böyle hayatlara. İyi şartlarda yaşamayı, tatil yapmayı, yiyip içmeyi herkes ister. Ama insan içine girdiğinizde garip bakışlardan bir süre sonra rahatsız olursunuz. Ve inanın kimse sizi evli sanmaz. İnsanların aklına farklı şeyler gelir. Girdiğiniz ortamda bir süre sonra utanırsınız yanınızdakinden. O nedenle sadece bu birkaç seneyi değil geleceğinizi de düşünün.

Önce mutlu olur sonra keşke dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…