- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.092
- 498
offf souv offfffEvimin anahtarını, annemin evinin anahtarını ve daha bir çok şeyi değiştireceğiz.
Hatta oturduğumuz muhitten de taşınma ihtimalimiz yüksek.
O kadar bir güven sarsıntısı oldu ki gerçekten bunu size anlatabilmem, kelimelere dökebilmem mümkün değil.
Hala şaşkınlık ve şok içerisindeyim.
Ve yaptığını da itiraf etti, elimde kayıtları da mevcut...
2 gündür sarhoş gibiyim, başım ağrıyor ve hiç bir şeyi kafam almıyor desem yeridir.
Allah kimseye yaşatmasın ve bakıcı olan arkadaşlar, gerçekten çok dikkatli olun.
Bir şüpheyi bin kez eleyin ve üstüne gidin.
En ufak şüphenizde "yapmaz" demeyin, araştırın didikleyin.
offf souv offfff
nasıl itiraf etti öyle yüzüne yüzüne mi
sigortası var mıydı? polise gittin mi?
çok geçmiş olsun
İlk sorduğumda, bir tane çocuğu var demiştim ya, çocuğunun üstüne yeminler etti almadığına dair.
Bacaklarım eve gitmeyi nasib etmesin, çocuğuma kavuşmak nasib olmasın, çocuğum ölsün, çocuğum gebersin...
Neler neler, aklıma geldikçe çıldırıyorum, bir insan nasıl evladının üzerine yeminler eder.
Ben zaten burdan şühelendim.
Bir sonraki gün yalnız konuştum.
O zaman bana itiraf etti.
Sonrasında da eşim ve bir başka şahit ile birlikte evine gittik.
Bir daha sorduk, itiraf etmesini istedik, itiraf etti.
Video'ya çektik, kendi bilgisi dahilinde. (Aksinin kabul olmadığını düşünüyorum, emin değilim)
Kendisine de dedik, eğer sen bize altınları getirirsen biz de bu videoyu imha ederiz şikayetimizden vazgeçeriz.
Bakalım bekleyeceğiz ne olacak.
Sigortalı değildi malesef...
kendi rızasıyla iyi videosunu almışsınızİlk sorduğumda, bir tane çocuğu var demiştim ya, çocuğunun üstüne yeminler etti almadığına dair.
Bacaklarım eve gitmeyi nasib etmesin, çocuğuma kavuşmak nasib olmasın, çocuğum ölsün, çocuğum gebersin...
Neler neler, aklıma geldikçe çıldırıyorum, bir insan nasıl evladının üzerine yeminler eder.
Ben zaten burdan şühelendim.
Bir sonraki gün yalnız konuştum.
O zaman bana itiraf etti.
Sonrasında da eşim ve bir başka şahit ile birlikte evine gittik.
Bir daha sorduk, itiraf etmesini istedik, itiraf etti.
Video'ya çektik, kendi bilgisi dahilinde. (Aksinin kabul olmadığını düşünüyorum, emin değilim)
Kendisine de dedik, eğer sen bize altınları getirirsen biz de bu videoyu imha ederiz şikayetimizden vazgeçeriz.
Bakalım bekleyeceğiz ne olacak.
Sigortalı değildi malesef...
kendi rızasıyla iyi videosunu almışsınız
adi kadın ayy daha neler duyacağız
size kim referans olmuştu bu kadını işe alırken biri önermiş miydi souv?
o kişiye de söyleyin.. herkes duysun
Sigortali degilse sikayet etme sakin , korkunc ceza odersin , belki de o yuzden itiraf etti , tuzak kuruyor olabilir sana
insan hayal kırıklığına uğruyor çünkü haklısınMalesef biri önermemişti biz kendimiz bulduk ayarladık.
Ama bundan sonra tövbe.
Gerekirse işi bırakacağım ve çocuklarımın başında olacağım.
Şimdilik geçici olarak annem idare ediyor, ama annem de çok sağlıklı denilemez.
Bir kaç gün içerisinde bir çözüm bulacağız, en azından bir süreliğine.
Bakalım hakkımızda da hayırlısı olsun inşallah.
Hayatım altüst oldu resmen, Rabbim başka dert vermesin inşallah, ama gerçekten şok yaşıyorum...
Napmıslar zıynetlerınızle parayı nereye harcamıslar. Belkı de esi mi zorladı dıye dusundum ama insanlar da hep bozuk bu devirde insan neye inanıp guvenecek sasiriyorYazarım özelden.
Kanıt var, itiraf etti, şahit var itirafına.
İşin iyi tarafı güzel insanlar biriktirmişim hayatımda.
Avukat arkadaşım var, şahitlikten çekinmeyecek yanımızda gelen aile dostumuz var.
Kameraya aldık, bakıcımızın ablası dahi kamerada konuşulanlara şahit.
Elimde her türlü kanıtım belgem var.
Mühlet verdim.
Yine evladına acıyarak 3 gün - 1 hafta mühlet verdim.
Aldıklarını aynı şekilde iade etmesi için.
İade etmediği taktirde, polise vereceğim görüntüleri ve şikayette bulunacağım.
Napmıslar zıynetlerınızle parayı nereye harcamıslar. Belkı de esi mi zorladı dıye dusundum ama insanlar da hep bozuk bu devirde insan neye inanıp guvenecek sasiriyor
Çok geçmiş olsun. En kötüsü iyi niyetinizi çalmış asla yerine koyamayacağı...
Böylesine zor durumdayken sana kucak açan insanlara bu kötülüğü neden yaparsın be kadın diyor insan
Biraz sıkıstırın yazık belki eşi cocugumla falan tehdit edip yaptırıyordur. Belki daha once de yaptı belki yine yapacak.Belkş cocugunu bıle hırsızlığa alet edecek. Öğrenebilseniz keske.Dediğine göre eşi ile beraber harcamış.
Bana göre anlatılanlar o kadar kopuk ve saçma ki.
Eşi azmettirdi sanıyorum.
Net olarak bunu söylemedi, ama eşine (eski) verdiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?