Çok geçmiş olsun.
Kesinlikle öyle. Daha önceden muhabbetimin olduğu bir insan üstelik. Ben hayatta çantamdaki parayı saymam, çeteresini tutmam. Sayacağım tuttu. Çantamın içini zaten para alırken birbirine kattım. Benim eksik dediğim 250 tl ama gelenler ne kadar takmıştı bilmiyorum. Öyle kızımın battaniyesine koydular ben de saymadan çantaya koydum. Belki daha fazla gitti bilmiyorum. Gittikten sonra üst katta ki banyoya gittim bir baktım temizlenmiş gibi değil. Camlar silinmemiş, dolabın aynası silinmemiş, ebeveny banyosu da temizlenmemiş. Nasıl üzüldüm, lohusayım birde.Ben hiç maaşını aksatmadım eksik vermedim.
Öyle ki normalde ayın son günü verirdik maaşını, geçen ay (Ekim sonu) maaşını son günü değil, 29 Ekim tatil olduğundan ve maaş alma süremiz geciktiğinden, 2 gün geç verdim maaşını.
İlk kez böyle birşey olduğu için de kıza dedim ki "kızım kusura bakma maaşını bu ay bir iki gün geciktirdik hakkını helal et" olur mu öyle şey abla siz sağolun dedi. O kadar.
Aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey yapacağı.
Ancak boşuna demiyorlar ummadık taş baş yarar diye...
Allah ıslah etsin gerçekten...
İnsanın kanı bozuksa vicdan yoksa her şeyi yapar zaten...Evet gerçekten buna üzülüyorum.
Kötü davranan, hor gören, azarlayan biri olsam diyeceğim ki "nalet olsun bu kadına" dedi yaptı.
Ama öyle bir durum da yok malesef...
Valla aynısı oldu biliyor musunuz?
Bir gün para düşmüş, abla al bak bunu buldum.
Şuraya koydum haberin olsun dedi.
Bir başka gün, 5 taş yüzüğüm yoktu ortada.
Bakıcımıza sordum, dedi ki abla süpürge yaparken süpürgeye geldi Allah'tan, temizledim koydum şifonyerin üstüne.
İyi ki bulundu dedi.
Sonra annem bana gelir ara ara, annem cüzdanında 1-2 sefer para eksilince bana söyledi.
Bende anneme kızdım niye vaktinde söylemiyorsun diye.
Derken aklıma altınlarım geldi, bir kontrol ettim, kuş olup uçmuşlar.
Kadını çağırdım, başta inkar etti, sonra kabullendi itiraf etti.
Sonrasında evine gittim, evinde konuşturdum.
İzinli kaydını aldım, görüntülü.
Elimde görüntü kayıtları var ve itirafı var.
En azından bu şaşkınlıkla bunu akıl edebildik çok şükür.
Allah bu niyette olanları, insanların yok canlarından 3-5 kenara koyduklarına göz dikenleri bildiği gibi yapsın.
İnş sigorta n vardır canım benim de altınlarım çalınmıştı eşim binadan biriyle araba bakmaya gitti o günün ertesinde evime araba parası için girdiler devir çok kötüBugün çok üzgünüm.
İnsanlara ne kadar güvenilmemesi gerektiğini bir kez daha hayat bana gösterdi.
Ne kadar "aptal" olduğumu düşünüyorum bugün.
Evimizde çok memnun olduğum, yere göğe sığdıramadığım, her ihtiyacını sonuna kadar desteklediğim bir bakıcımız vardı. Ben ve eşim onun rahatı için elimizden geleni yaptık.
Öyle ki, abla telefonum bozuldu dedi, elimdeki yedek sıfır telefonu kendisine verdim.
Eşinden boşanmış bir bayan olduğu için ve babasının evinde sığıntı gibi yaşadığı için (bana anlattığı) üzmek istemedim hiç bir zaman onu.
Bi tane de ufak kızı var bu şahsın....
Boşanmış olduğu eşi hakkında ne kötü şeyler anlatmıştı bana.
Boşanmasının en temel sebeplerinden bir tanesi şiddet, geçimsizlik, adamın sorumsuzluğu.
Ve hala kendisini rahatsız etmesi, ancak çocuğu için eski eşi ile muhattap olmak zorunda kalması.
Bana anlattıkları bunlardı.
Uzun lafın kısası, kadın benim ziynet eşyalarımı çaldı.
Ve eski eşi ile harcamışlar.
Ben fark edene kadar aradan 1 hafta geçmiş.
Ne kadar safım, ne kadar aptalım.
Nasıl güvendim, inandım.
Herşeyi geçtim, nasıl evladımı emanet ettim böyle bir insana...
İçim acıyor, güvenimin bu kadar sarsılmasından dolayı, bana bu şekilde bir ihanetin yapılmasından dolayı gerçekten mahvoldum.
Hamd olsun ki evladım sağlıklı ve ona herhangi bir şekilde zarar gelmedi.
Evladım üzülmedi, incinmedi...
Allah kimseye yaşatmasın arkadaşlar.
Gerçekten bu devirde insan babasının oğluna güvenmeyecek.
KaçarsaYazarım özelden.
Kanıt var, itiraf etti, şahit var itirafına.
İşin iyi tarafı güzel insanlar biriktirmişim hayatımda.
Avukat arkadaşım var, şahitlikten çekinmeyecek yanımızda gelen aile dostumuz var.
Kameraya aldık, bakıcımızın ablası dahi kamerada konuşulanlara şahit.
Elimde her türlü kanıtım belgem var.
Mühlet verdim.
Yine evladına acıyarak 3 gün - 1 hafta mühlet verdim.
Aldıklarını aynı şekilde iade etmesi için.
İade etmediği taktirde, polise vereceğim görüntüleri ve şikayette bulunacağım.
Çok geçmiş olsun.Zaten belli başlı takılarım var, çok zengin değilim ki sayamayacağım kadar takım olsun.
Hepsi eşimin belli başlı zamanlarda bana almış olduğu hediyelerdi ve düğünümden kalma olan şeyler.
Annemin cüzdanından aralıklı olarak para kayboldu.
Bende ara ara altınlarımı kontrol ediyordum bir eksiğim var mı diye.
Sonra annem tekrar cüzdanımdan para kayboldu deyince, (öncekileri bana söylememişti) ben de hemen altınlarımı kontrol ettim ve yerinde olmadığını görünce de beynimden aşağı kaynar sular indi.
Sonrasında da kendisinle konuştuk, hem eşim hem ben.
İtiraf etmedi.
Daha sonra yalnız konuştum.
O zaman itiraf etti.
Bu şekilde tespit ettik.
hala muhlet vermenız kılıtlerı degıstırmemenız falan cok yanlıs
sıgortalı olmadıgı ıcın bı sıkayet edersem bıtırırım bırde para mı verıcem dıye dusunur sıze paranızı vermez. verecek olan zaten çalmaz borc ısterdı ıhtıyacı vardıysa.
sızı oyalayıp duracak
bosuna zaman kaybedıyorsunuz
gecmıs olsun
Eğer çok değerli takılar değilse polise gidip kesinlikle şikayet etmeyin,sigortasız olduğu için çok ciddi paralar ödersiniz devlete ceza olarak.Eğer maddi yönden de büyük kaybınız varsa şikayet edin ancak dediğim gibi zaten bu konudan da cesaret alarak altınları almışlar nasılsa şikayet etseler sigorta yapmadıkları için suçlu konuma düşecekler vs. diye akıl veren olmuştur hırsızlara.
Aynı fikirdeyim...Paranızı getirince sikayet edin en azından bu yüzden bi sabıkası olsun kimseyi kandıramasın
Kesinlikle öyle. Daha önceden muhabbetimin olduğu bir insan üstelik. Ben hayatta çantamdaki parayı saymam, çeteresini tutmam. Sayacağım tuttu. Çantamın içini zaten para alırken birbirine kattım. Benim eksik dediğim 250 tl ama gelenler ne kadar takmıştı bilmiyorum. Öyle kızımın battaniyesine koydular ben de saymadan çantaya koydum. Belki daha fazla gitti bilmiyorum. Gittikten sonra üst katta ki banyoya gittim bir baktım temizlenmiş gibi değil. Camlar silinmemiş, dolabın aynası silinmemiş, ebeveny banyosu da temizlenmemiş. Nasıl üzüldüm, lohusayım birde.
Çok geçmiş olsun.
Umarım tez zamanda gercekten Güvenilir birini bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?