- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
Bugün çok üzgünüm.
İnsanlara ne kadar güvenilmemesi gerektiğini bir kez daha hayat bana gösterdi.
Ne kadar "aptal" olduğumu düşünüyorum bugün.
Evimizde çok memnun olduğum, yere göğe sığdıramadığım, her ihtiyacını sonuna kadar desteklediğim bir bakıcımız vardı. Ben ve eşim onun rahatı için elimizden geleni yaptık.
Öyle ki, abla telefonum bozuldu dedi, elimdeki yedek sıfır telefonu kendisine verdim.
Eşinden boşanmış bir bayan olduğu için ve babasının evinde sığıntı gibi yaşadığı için (bana anlattığı) üzmek istemedim hiç bir zaman onu.
Bi tane de ufak kızı var bu şahsın....
Boşanmış olduğu eşi hakkında ne kötü şeyler anlatmıştı bana.
Boşanmasının en temel sebeplerinden bir tanesi şiddet, geçimsizlik, adamın sorumsuzluğu.
Ve hala kendisini rahatsız etmesi, ancak çocuğu için eski eşi ile muhattap olmak zorunda kalması.
Bana anlattıkları bunlardı.
Uzun lafın kısası, kadın benim ziynet eşyalarımı çaldı.
Ve eski eşi ile harcamışlar.
Ben fark edene kadar aradan 1 hafta geçmiş.
Ne kadar safım, ne kadar aptalım.
Nasıl güvendim, inandım.
Herşeyi geçtim, nasıl evladımı emanet ettim böyle bir insana...
İçim acıyor, güvenimin bu kadar sarsılmasından dolayı, bana bu şekilde bir ihanetin yapılmasından dolayı gerçekten mahvoldum.
Hamd olsun ki evladım sağlıklı ve ona herhangi bir şekilde zarar gelmedi.
Evladım üzülmedi, incinmedi...
Allah kimseye yaşatmasın arkadaşlar.
Gerçekten bu devirde insan babasının oğluna güvenmeyecek.
Çok fazla değildir umarım paraYazarım özelden.
Kanıt var, itiraf etti, şahit var itirafına.
İşin iyi tarafı güzel insanlar biriktirmişim hayatımda.
Avukat arkadaşım var, şahitlikten çekinmeyecek yanımızda gelen aile dostumuz var.
Kameraya aldık, bakıcımızın ablası dahi kamerada konuşulanlara şahit.
Elimde her türlü kanıtım belgem var.
Mühlet verdim.
Yine evladına acıyarak 3 gün - 1 hafta mühlet verdim.
Aldıklarını aynı şekilde iade etmesi için.
İade etmediği taktirde, polise vereceğim görüntüleri ve şikayette bulunacağım.
Başta adli sicil kaydı istemiş miydiniz?
Eski eşiyle organize çalışıyor gibiler anladığım kadarıyla çocuk bakma bahanesiyle evi soymakmış amaçları.Verilmiş sadakanız var ki çocuğa dokunmamışlar.Evet istemiştik.
Adli sicil kaydı, vukuatlı nüfusu.
Nüfus cüzdanı fotokopisi.
Vs.
Herşeyi istedik.
Ama sicili temizdi.
sigortasız çalışıyormuşBence bugün size yapan yarın başkasına yapar derhal şikayetçi olun.
Onlar size acımamış bi yerde çocuğunuzun rızkını çalmış siz hala onun çocuğunu düşünüyorsunuz. Çocuğuna haram lokma yedirirken düşünseymiş.
owwwww inanamıyorum dehşetBugün çok üzgünüm.
Evimizde çok memnun olduğum, yere göğe sığdıramadığım, her ihtiyacını sonuna kadar desteklediğim bir bakıcımız vardı. Ben ve eşim onun rahatı için elimizden geleni yaptık.
Öyle ki, abla telefonum bozuldu dedi, elimdeki yedek sıfır telefonu kendisine verdim.
Eşinden boşanmış bir bayan olduğu için ve babasının evinde sığıntı gibi yaşadığı için (bana anlattığı) üzmek istemedim hiç bir zaman onu.
Boşanmasının en temel sebeplerinden bir tanesi şiddet, geçimsizlik, adamın sorumsuzluğu.
Ve hala kendisini rahatsız etmesi, ancak çocuğu için eski eşi ile muhattap olmak zorunda kalması.
Nasıl güvendim, inandım.
İçim acıyor, güvenimin bu kadar sarsılmasından dolayı, bana bu şekilde bir ihanetin yapılmasından dolayı gerçekten mahvoldum.
kesinlikle katılıyorumBence bugün size yapan yarın başkasına yapar derhal şikayetçi olun.
Onlar size acımamış bi yerde çocuğunuzun rızkını çalmış siz hala onun çocuğunu düşünüyorsunuz. Çocuğuna haram lokma yedirirken düşünseymiş.
Çok geçmiş olsunBugün çok üzgünüm.
Nasıl güvendim, inandım.
Çok geçmiş olsun.Yeni bir gelişme var kızlar.
Altınlarımı alan kızın ablası bugün bana kardeşinin sattığı altınların 1-2 tanesini geri aldığına dair fotoğraf gönderdi.
Yani verdiği yer ve alınan altınlar iyice belli oldu.
Benim bile aklımda olmayan takılarımı almış, bir şok daha...
Neyse, sanırım hepsini yerine koyacak.
Çünkü en son yaptığımız konuşmada, ben altınların parasını değil, aldıklarının aynılarını geri istiyorum.
Muadili değil, git sattığın kuyumcudan hepsini geri al demiştim.
3 gün mühlet vermiştim.
Bugün 2 parça şeyimi almış geri.
Ancak geri alınması gereken pahada ciddi miktarlar olan şeyler var.
Umarım onları alabilir...
Dua edin benim için.
Yoksa ben de biliyordum direkt polise gitmeyi.
Ama aldıklarının maddi değeri bir yana, manevi değeri var.
Diğer yandan, evet kızabilirsiniz, bu kadının da bir küçük kız çocuğu var.
Onu da düşünerek hareket etmek istedim.
Allah inşallah halimi ve niyetimi görerek yardımcı olur.
Gerçekten vermiş olduğu manevi yıkımı geri getirmek mümkün değil...
Hala içim acıyor...
Nasıl tespit ettiniz ?
İlk kızımda da, ikincisinde de çok ısrar etti eşim, kp, kv bakıcı tutalım diye. Sırf sağdan soldan duyduklarım yüzünden istemedim. En son temizliğe düzenli gelen bir ablam vardı, o gelemedi yakın akrabama giden birini çağırdım. Annem evdeydi, ben de yanıma biraz para alıp dışarı çıktım. Akşam çantalarımın olduğu raf sanki karıştırılmış gibi geldi ama aklımın ucundan öyle bir şey geçmedi bile. İki gün sonra çanta değiştirirken fermuarını kapattığıma %100 emin olduğum bir çantanın fermuarını açık buldum. Çünkü sigarayı hamileyken bırakmıştım ve bir hafta önce eşimin kuzeni sigarasını bende unuttu o çantama koyup fermuarı kapattım. Doğum yapalı iki hafta olmuştu ve ben doğru düzgün para harcamadım. 150 tl falan anca harcamışımdır. Hiçbir zaman çantadaki paranın çeteresini de tutmadım ama temizlikten birkaç gün önce saymıştım 980 tl vardı. Üstüne o gün ziyaretime gelip bebeğe para takanlar oldu öyle çantaya koydum. Temizlik malzemesi aldım bir gün önce, market alışverişi yaptım ve temizlik günü de yanıma 200 tl aldım ama harcamadım yine çantaya attım öyle. Harcadığım neredeyse 150 tl, temizlik malzemesi aldığım 70 küsür tl hariç parayı sayınca 250 tl ortada yoktu. Yine konduramadım belki ben harcadım dedim ama büyük ihtimalle çantamdan para alındı. Bir de üstüne para verdim ben o insana temizlik için. Allah islah etsin ne diyeyim. Size de çok geçmiş olsun. İnsan kimseye güvenmemesi gerektiğini böyle öğreniyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?