Haklısın, Zaten o yüzden bu işin sonunda onu yine de polise vermeyi düşünüyorum.
Nedenini bilmiyoruz, çok sorduk, anlam veremediğimizi çok anlattık.
Net bir şekilde "şunun için yaptım, şundan dolayı yaptım" demedi.
Ama eski eşi ile birlikte parayı harcadığını, büyük kısmını ona verdiğini söyledi.
Benim de aklıma gelen acaba eski eşi bunu kandırıp mı azmettirdi.
Herşey olmuş olabilir, masum görünümlü şeytan çok malesef.
Diğer yandan "eski eşime" lafını duyunca ben kahroldum ve daha da mahvoldum.
Sinirlerim tepeme fırladı ve kıza dediğim şuydu "madem böyle yapacaktın, niye boşandın eşinden? Çok seviyordun, ölüp bitiyordun, başkasının malını çalacak kadar, benim gibi bir insana bu şekilde ihanet edecek kadar gözün görmüyordu niye ayrıldın? Git kocan ile yine evlen, gerekirse aç otur evinde, ama o çocuğuna bunları yaşatma, annesiz bırakma evladını, başka insanlara da bize yaşattığını yaşatma. Kır dizini otur kocanla, getirirse yersin, getirmezse aç oturursun, ama bari başkalarının günahına girmezsin" dedim.
Nasıl insanlar ya. Hayret ediyorum böylelerine.
Öncelikle çok geçmiş olsun
Ucuz atlatmışsınız
Tez zamanda cezasını çeksin
Müddet falan da vermeyin
Muhattap olmayın
Sora , bana şöyle dedi , böyle dedi olmasın
Hiç mi sinsiliğini farketmediniz
Şüphe duymadınız iyiliğinden ??
Savcılığa başvurdunuz mu ve ortalama takının maddi değeri kaç TL ydi?
Çok zor ya geçmiş olsun benim de eşimin öldüğü dönemde Evimi açtığım yengem yapmıştı ortaya çıktı ama o zor zamanda gitti 40 bin liralık altınım mahvoldum. .sıradan bir hırsız yapsaydi mesleği bu der biraz uzulurdum de kendi insanım hele aylarca evimde kalmış insan olunca;bir tabak da sana koyarım gel deyip kendim açtım Evimi. ..o yapınca çok kırdı beni...haklisiniz
Geçmiş olsun. Söyleki siz süre tanımışsıniz ama bu şekilde hareket ederseniz haksız duruma düşebilirsiniz. Altınları kendi verdi sonra da aramız açıldı şimdi de iftira atıyor dediği zaman elinizdeki deliller anlamını yitiriyor çünkü fark eder etmez konuyu yargıya tasimamissiniz. İyi niyetimizden süre tanımışsın ama dadı böyle bir savunma yaparsa sizin durum çok şüpheli kalır l.
İçmem ama konuyu okuyunca bi sigara yakasım geldi.
Bununla geçmiş olsun.Hayrlı,iyi huylu insanlarla karşılaşmanızı ve çocuğunuzu emanet etmenizi gönülden diledim.
Böyle insanlar insanın güvenini zedeleyip,yaşama sevincini köreltiyor
Çok çok haklısınızEn son eşim babası ile konuştu.
Pazartesi gününe kadar getirdiniz getirdiniz, yoksa savcılığa gidiyorum dedi.
O yüzden bekliyoruz şu an, ben de gidenimi temin etme derdine düştüm, mal canın yongası..
Ortalama 10 bin kadar vardır sanıyorum. + / -
Cezasını çekecek kesinlikle, çünkü başkalarının canını da yakmasına müsade etmeyeceğim.
Bunu bir kez yapan her daim yapar...
Onu ben de gördüm haftasonu.Simdi gordum tv de mahsun kirmizigulun annesinide soymus yaninda calisan. 1,5 milyon diyolar..
Çok üzüldüm geçmiş olsun evladınıza birşey olmamış iyi ki Allah korusun. Çaldıklarını 1 haftada geri veremez sanmıyorum çeksin cezasını, hainlik yapmış resmen.Yazarım özelden.
Kanıt var, itiraf etti, şahit var itirafına.
İşin iyi tarafı güzel insanlar biriktirmişim hayatımda.
Avukat arkadaşım var, şahitlikten çekinmeyecek yanımızda gelen aile dostumuz var.
Kameraya aldık, bakıcımızın ablası dahi kamerada konuşulanlara şahit.
Elimde her türlü kanıtım belgem var.
Mühlet verdim.
Yine evladına acıyarak 3 gün - 1 hafta mühlet verdim.
Aldıklarını aynı şekilde iade etmesi için.
İade etmediği taktirde, polise vereceğim görüntüleri ve şikayette bulunacağım.
SouvveniR çok geçmiş olsun, alabildiniz mi tamamını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?