Yaşadığım Yıkım

çok geçmiş olsun çocuğundan utanır yine yapmaz insan.süre tanımışsın ama sanmıyorum o altınlar geri gelsin.Olan çocuğa olacak

Geçmiş olsun. Söyleki siz süre tanımışsıniz ama bu şekilde hareket ederseniz haksız duruma düşebilirsiniz. Altınları kendi verdi sonra da aramız açıldı şimdi de iftira atıyor dediği zaman elinizdeki deliller anlamını yitiriyor çünkü fark eder etmez konuyu yargıya tasimamissiniz. İyi niyetimizden süre tanımışsın ama dadı böyle bir savunma yaparsa sizin durum çok şüpheli kalır l.

İçmem ama konuyu okuyunca bi sigara yakasım geldi.

Bununla geçmiş olsun.Hayrlı,iyi huylu insanlarla karşılaşmanızı ve çocuğunuzu emanet etmenizi gönülden diledim.

Böyle insanlar insanın güvenini zedeleyip,yaşama sevincini köreltiyor

En son eşim babası ile konuştu.
Pazartesi gününe kadar getirdiniz getirdiniz, yoksa savcılığa gidiyorum dedi.
O yüzden bekliyoruz şu an, ben de gidenimi temin etme derdine düştüm, mal canın yongası..

Ortalama 10 bin kadar vardır sanıyorum. + / -
Cezasını çekecek kesinlikle, çünkü başkalarının canını da yakmasına müsade etmeyeceğim.
Bunu bir kez yapan her daim yapar...

Sizin durumunuz benden daha vahim olmuş gerçekten.
Öncelikle başınız sağolsun. Üzüldüm.
Ama ne insanlar var ki bu zor döneminizde bile size hainlik yapabilmiş.
İnsan işte, çiğ süt emmiş diye boşuna denilmiyor.
Kim bekler ki yengesinden böyle birşeyi?

Allah ıslah etsin inşallah...

Avukat tanıdığım bir arkadaşım ile ilerliyorum.
O işler o kadar kolay değil.
Yap et sonra da "o verdi" de.

Kayıtlar var elimde yazışmalar vs.
Ben sadece evladına üzülüyorum o kadar.

Siz yine içmeyin...

Teşekkür ederim.
Gerçekten öyle, güven duygusunu, insanlara inancını, yaşama sevincini çalıyorlar.

Çok çok haklısınız
Yaptığının ufacık masumiyeti yok
Hem hırsızlık
Hem ekmek yediği yere ihanet etme
İki yüzlülük
Tutulacak yanı olsa da tutsak

Simdi gordum tv de mahsun kirmizigulun annesinide soymus yaninda calisan. 1,5 milyon diyolar..

Son gelişme, iade etmedi aldıklarını ancak para olarak büyük kısmını bugün tahsil ettik.

Ayy çok geçmiş olsun ablacim senin kalbin okadar güzel ki birde süre vermişsin Allah'ım iyi insanlarla karsilastirsın daima seni

Çok üzüldüm geçmiş olsun evladınıza birşey olmamış iyi ki Allah korusun. Çaldıklarını 1 haftada geri veremez sanmıyorum çeksin cezasını, hainlik yapmış resmen.
Konu eskiymiş

Çok üzüldüm ya tek teselliniz çocuğa bir şey yapmamış Allah’tan siz çok iyi niyetlisiniz gözünüzü boyamış resmen
İyi ki itiraf almışsınız umarım çok büyük bir mal kaybı değildir

Vazgeçmeyin mutlaka savcılığa verin cezasını ceksin çeksin ki ısllah olsun aklı başına gelsin yoksa sizin yaşadıklarınızın aynısını başka birinede yaşatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…